iPhone 6 e iPhone 6 Plus motivano una moltitudine di possessori di terminali Samsung a vendere i loro prodotti

  Sottomissione iPhone 6 si 6 iPhone più ha spinto una moltitudine di possessori di iPhone a visitare siti web di permuta per vendere il loro vecchio telefono per una piccola somma per acquistare uno dei due nuovi modelli. Anche se questo è perfettamente normale, quest'anno i proprietari dei terminali Samsung sbrigati a fa lo stesso, uno dei più grandi negozi di permute negli Stati Uniti registra un aumento di quasi il 300% rispetto alla scorsa settimana nelle permute dei terminali Samsung.

  Si è ipotizzato che molti proprietari di terminali Android saranno interessati a vendere i loro terminali per acquistare iPhone con schermi di grandi dimensioni e questo sembra essere vero, in base alle informazioni pubblicate ora. Questa transizione, o addirittura ritorno, a Apple c'era da aspettarselo, ma scopriremo quanto sarà grande l'esodo dalla piattaforma Android a quella iOS solo nei prossimi mesi e potremmo riservare una serie di sorprese estremamente interessanti.

16 COMMENTI

  1. Pai asta in America. Dar oare in Koreea sau prin alte parti, posesorii de Samsung, nu si le vand ca sa isi ia Samsung S5 sau Note 4? Baliverne comerciale tipic USA.

  2. Korea putin conteaza! E normal ca in romania sa fie mai multe Dacii!!! Raul…vanzarile se calculeaza la nivel continental, global! La nivel de tara ( nu China …din motive evidente! ) se ia mai putin in calcul !!!

  3. Doamne… ce are in plus un iphone 6, 6plus fata de un note 3,4 ? ca in minus are o gramada incepand de la design pana la funcatii

  4. Nu cred ca in 2 zile de la lansare se poate vorbi de nivel global!
    Depinde si de simpatie fata de compania care a produs telefonul.
    Eu am avut numai iPhone din 2008 si nu am dat niciunul in schimbul unui model nou.
    Dar mai ales cat inseamna acest 300% ca numar de indivizi… Pentru ca daca sunt 1000 sau 10000 atinci degeaba, nu conteaza. Daca sunt 1 milion de persoane atunci este alta treaba. Dar oare cati posesori de alte tipuri de telefoane sunt dispusi la aceasta strategie? Nu vom afla, deoarece in strategia de marketing a lui Apple conteaza doar Samsung! Samsung si-a facut prea multa reclama pe spinarea lui Apple si acum incesrca si Apple ( tardiv ) sa achite din datorii astfel….
    Desi ma doare sufletul, inclin sa cred adevarat bancul ca mi-a fost transmis azi pe mail: odata cu marea lansare facuta de Apple in 9 septembrie, toata lumea a fost extrem de entuziasmata sa vada ca cel mai perfect smartphone de pe piata la ora actuala este… HTC One M8….
    Nu m-am uitat sa vad cum arata,
    acest HTC si nici nu vreau sa o fac ( deocamdata ), dar parca Apple nu prea ma mai convinge…

  5. @Bogdan: Baietii aia de la Gazelle fac 500 de oferte pe minut, asa ca vorbim de 30.000 de oferte pe ora si, cate sute de mii pe zi… ? Deci cu siguranta nu e vorba de 1000 sau 10000 de oameni.

  6. Illumin crezi ca ne intereseaza?!!!
    Pentru linistea ta , sa stii ca daca android era la fel de stabil ca ios si daca nenumaratele functii de care vorbesti erau si utile , multi dintre noi treceam pe android.
    IOS-ul este ca o masina hidramata , te urci si te bucuri de un condus lejer si fara batai de cap…….ce rost are sa amestec in cutia de viteza ?!!!!

  7. Am avut 4 iphone-uri începând de la iphone 4 și terminând la iphone 5S. Pe toate le-am făcut jailbreak. Astfel devenea un telefon boring. E foarte limitat și controlat de cei de la Apple. Ăsta pana am trecut la SMG GLX Note 3. Cu acest telefon fac multe lucruri ce nu le puteam face cu Iphone 5S. Având ultimul update făcut telefonul merge brici. Și îl pot customiza după preferințe. Abia poate la iphone 7S poate voi mai reveni. Pana atunci voi pleca spre Note 4.

  8. Voi cu iphone nu va place android deoarece sunteti limitati ca si telefonul ,androidul e prea performant pentru voi si nu stiti sal folositi asa ca dati o gramada de bani pe un tel limitat cu care scri ms si primesti mail si evident e appl ,astia ca voi nu se gata niciodata toata ziua se naste unul

  9. Pentru a nu intari polemica, va spun ca am utilizat si utilizez atat Iphone cat si Samsung. De acord cu stabilitatea IOS, dar la S5 nu mai discutam de sincope ale android.
    Mai mult,oricarui posesor Iphone, care utilizeaza telefonul pentru business, nu doar jocuri si poze, ii adresez intrebarea: am 3 fisiere salvate in telefon ( o poza, yn Power Point presentation si un excell). De pe androidul, atat de blamat de unii imparimiti Iphone, pot oricand sa atasez la un email, toate aceste 3 simplu si fara nici un efort. La IOS, faceti si voi acest lucru, daca puteti, ca eu nu am reusit inca. Puteti, dar doar sa trimiteti 3 emailuri, fiecare din aceste documente putand fi trimis doar intr-un email.

  10. @mario – ai perfecta dreptate, eu as plusa voi astia cu mercedesuri, audi, volvo sunteti niste limitati, sa vedeti cum merge dacia – brici, cumperi de banii astia 3-4 si te plimbi 20 de ani 😉 roman tipic

  11. am o intrebare pentru toti papagalii astia care se leaga de produsele apple, CE —- MEA CAUTATI PE iDEVICE.ro, telefoanele cu Android din cate stiu nu au titlul de iDEVICES… ci smartphones.. duceti-va pe smartphone.ro si comentati acolo

  12. @neo , Papaga esti tu , nu esti in state sa realizezi ca sunt multi care au ambele deviceuri ,,
    Cand esti fan mare stima si respect , cand esti fanatic doar mila si dispret ,,

LASCIATE UN MESSAGGIO