iOS 8: perché l'HotSpot personale non viene visualizzato nelle Impostazioni?

  Installazione iOS 8 nel loro iPhone e iPad, alcuni di voi lo hanno notato L'HotSpot personale è scomparso dall'applicazione Impostazioni. Se chiedi dove è scomparso l'HotSpot personale iOS 8, beh semplicemente non appare nel menu centrale dell'applicazione Impostazioni finché non lo attivi da Impostazioni>Cellulare, dopo l'attivazione viene nuovamente visualizzato nel primo segmento del menu centrale dell'applicazione.

  In pratica Apple ha scelto di nascondere il menu di questa funzione nel menu centrale dell'applicazione Impostazioni finché non viene attivata dagli utenti, ma non l'ha disabilitata completamente. In casi estremi dove Hotspot personale non appare nel menu Cellulare dell'applicazione Impostazioni, puoi provare a ripristinare le impostazioni di rete da Impostazioni>Generali>Ripristina>Ripristina impostazioni di rete e accettare i due messaggi visualizzati.

  Se la funzione non compare nemmeno dopo questo reset, allora devi contattare il tuo operatore di telefonia mobile per attivarti nel Pacchetto Carrier.

36 COMMENTI

  1. Nici mie nu îmi apărea fiind pe Digi. A trebuit sa intru sa scriu la nume Diginet apoi a apărut. Acum nu mai e nimic acolo dar funcționează.

  2. La mine apare chiar dacă 4G e dezactivat doar ca nu il pot accesa.

    Știe cineva de ce nu pot accesa Spotlight? La căutare apare doar “Căutare iPhone”. De ce?

  3. tot nu merge nici cu reset nu-mi apare nicaieri ? a rezolvat cineva cu DigiMobil problema ? ce pot face , sa sun la relatii cu clientii si sa cer update pt carrier bundle ?

  4. tot nu-mi apare hotspot nici cu reset… a rezolvat cineva cu DigiMobil ? ce po face, sa sun la relatii cu clientii si sa cer update pt carrier bundle ?

  5. Nici mie nu imi aparea pe 5s, asa ca am introdus toate datele operatorului manual si totul functioneaza ca inainte: Celllular>Cellular Data Network>si introduceti manual datele operatirului la Cellular Data, LTE Setup, Personal Hotspot. Trebuie sa intrati pe pagina operatorului vostru de telefonie si sa cautati aceste date care se introduc manual. Cum faceam acum 10 ani la Nokia, daca va mai aduceti aminte, cand nu erau setari automate. :))

  6. Mi-am facut update-ul in seara in care a aparut iOS 8 si personal hotspot a ramas acolo, chiar am si facut hotspot cuiva toata saptamana. Sunt pe vodafone, poate tine de retea daca-ti arata sau nu. Cine stie?

  7. La mine este exact cum era si înainte. A fost acolo de la început. La toate device-utile mele apare normal , încă de la instalarea iOS 8. Menționez ca am făcut la toate update prin iTunes si le-am setat ca noi , nu după backup.

  8. La mine apare… Dar la notificarile la mesaje nu-mi mai apre dupa ios8 final campul de reply… E cum era in ios7… Cred ca tr un restore…

  9. la mine pe iPad air nu-mi apare hotspot personal.am intrat in date celulare – configurări apn si pe acolo am scris rețeaua mea ( Telekom.ro). Acum mi-a apărut ” configurați hotspot personal ” dar când dau sa-l activez îmi spune ” Pentru a activa Hotspot Personal pentru acest cont , contactați Carrier “. Acum c trb sa mai fac ? Ms

  10. scz Alex aceeasi problema am si eu :

    când dau sa-l activez îmi spune ” Pentru a activa Hotspot Personal pentru acest cont , contactați Carrier “. Acum c trb sa mai fac ? Ms

  11. si eu am aceeeasi problema nu imi aparea hotspot personal am scris telekom.ro si imi apare hotspot personal dar cand apas pe el imi zice pt acest cont contactati carrier….:| si am fost si la telekom 2 ore am stat azi si nimic nu m-au rezolvat…:-j ca cik e de la soft

  12. la fel se intimpla si la mine pe 2 ipad air cumparate din Canada. In iphone 5 merge si pot sa fac hotspot dar cu aceasi cartela nu pot sa facin ipad. Operatorul este vodafone pe una si rds pe cealalta. Am pus la apn ce trebuia in direct cu cei de la vdf, am resetat retelele, dar nu merge. Ce as mai putea face.

  13. Pentru IPad, IOS 8.1.3, abonament internet la Telekom.
    Hotspot personal reapare dupa ce se configureaza in Date celulare – Configurari APN – cu “broadband” si la DATE CELULARE si la HOTSPOT PERSONAL, in campul APN.
    Restul campurilor raman necompletate.
    Dupa configurare, se restarteaza IPadul si se activeaza Hotspotul Personal, care a devenit acum vizibil in meniul de Date celulare.

  14. Cartela Telekom Connect Free + Ipad air 2

    dati cellulari
    APN: banda larga

    Hotspot personale
    APN: banda larga

    dezact
    ivezi/activezi celular data si ar trebui sa mearga

LASCIATE UN MESSAGGIO