Tutti gli iPhone finora usciti partecipano al test di resistenza che ne dimostra l'evoluzione nel tempo (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=qXSpfwYL6eE&w=400&h=300]

  Anno dopo anno, l'azienda Apple cerca di migliorare la resistenza dei suoi iPhone agli urti e a diversi altri incidenti, modificando ogni due anni il design complessivo dei suoi terminali. Da iPhone 2G e fino a 6 iPhone più I terminali iPhone hanno subito numerosi cambiamenti in termini di design, ma anche attraverso vari modelli di pannelli protettivi Gorilla Glass che dovrebbe mantenere intatto lo schermo in caso di impatto con una superficie dura.

  Anche se quest'anno si vociferava di ciò iPhone 6 si 6 iPhone più avranno lo schermo protetto da vetro zaffiro, quindi alla fine Apple ha scelto di utilizzare tutto Gorilla Glass, o un materiale simile, fornendo così una protezione simile a quella del passato. Se è migliore o più debole di quello dei terminali che si trovano nel video qui sopra in cui confrontiamo: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 e iPhone 6 Plus.

7 COMMENTI

  1. Unde este evoluția,ca toate s-au facut zob? Si apoi depinde si de asta cum ii da drumul din mana si fiecare terminal in parte are centrul de greutate poziționat altfel. Ar fi trebuit un braț de robot sau macar ceva cârlig care ii dădea drumul de la același înălțime si poziție. Se si vede ca a vrut sa pice nu stiu care tel side drop si a picat cu fata pana la urma.

  2. iPhoanele nu au fost niciodata printre cele mai rezistente terminale . A fost o permanenta cautare intre design , rezistenta si conectivitate mai buna .Si nu s-a gasit o solutie inca. Sunt mediocre din toate aspectele astea.

  3. Pacat de colectia asta frumoasa de telefoane, omul nu are multa minte daca distruge niste telefoane sa demonstreze ca sticla se sparge…unde nu e nici Dzeu nu cere !

  4. Stau si ma intreb oare voi nu sunteti satui de teste deastea de rahat????
    La o privire sumara a acestui video se constata clar ca nu se respecta conditiile pentru celelalte telefoane. nu vi se pare ciudat ca primele telefoane se sparg putin si celelalte complect?? Va spun eu de ce, pentru ca pe jos este plin de sticla pisata deja!!!!
    Sfatul meu:Zaone nu mai pune videouri care discrediteaza aiurea sau care sunt realizate aiurea,iar ceilalti nu va mai uitati la prostii.
    Hanno un grande giorno!

LASCIATE UN MESSAGGIO