iPad Air 2 – Chip A8X, processore con 3 core e 2 GB di RAM

  iPad Air 2 un Chip A8X con processore triple core e 2 GB di RAM è più di quanto qualsiasi fan di Apple avrebbe potuto sperare da un tablet che sembrava estremamente poco interessante una settimana fa, ma oggi le cose sono completamente diverse. Secondo alcuni test prestazionali pubblicati oggi su Internet, il nuovo tablet Apple è dotato di queste specifiche, e se sono vere al 100%, allora stiamo parlando del primo iDevice che dispone di un processore a tre core, ma anche di 2 GB di memoria. RAM.

AGGIORNARE: Le informazioni sono state confermate da un nuovo test delle prestazioni che fornisce ulteriori dettagli.

  iPad Air 2 è stato menzionato in una miriade di voci su Internet mesi prima della sua presentazione la scorsa settimana, ma nessuno di loro parlava di un chip A8X con un processore triple-core. Abbiamo sentito più volte che l'iPad Air 2 potrebbe avere 2GB di RAM, ma allora era difficile credere che Apple avrebbe raddoppiato la quantità di RAM per il suo tablet da quando ha lanciato un iPhone 6 Plus con 1GB di RAM, ma ora le cose sono completamente sistemate diverso.

  Le immagini provengono da una fonte non attendibile, ma ciò non significa che non siano vere, quindi resta da vedere quale sarà la realtà.

18 COMMENTI

  1. Fanii Apple nu spera la 3 nuclee si 2 Gb de RAM . Lor le este sufficient pana la moarte , 1 sau max doua core-uri si 1GB de RAM – ca doar iOS nu are nevoie de mai mult .

  2. Pt un fan Apple adevarat nu conteaza ce ofera Apple :))

    Daca la anul,Apple ar zice,dc sa va oferim 1gb Ram,mai bine va oferim 512 mb,nu ar fi problema pe un fan adevarat:)) Ios se misca bine si pana la urma e Apple,deci ce mai conteaza detalile astea:))

    Oricum,daca chiar ar fi asa,e cv si e un pas inainte.Inseamna ca se poate ca Apple sa faca si ei update-uri la hardware.

    Auzi Zaone,daca sa zicem sau chiar asa va fi Ipad Air 2,crezi ca are vreo legatura si faptul ca numarul de tablete vandute a scazut ft mult si din aceasta cauza au facut acest update major la Ipad?

  3. @fred – nu-mi doresc nici o tableta mai baiatule , desi m-as putea lipsi de salariul pe o zi si jumate sa-ti cumpar tie un iPad sa dormi fericit cu marul sub cap . iPhone nici atat pt ca am avut . grow up !

  4. Ce-i doi de mai sus – grow up !
    Din alt articol reiese ca core-ul ala in plus a adus un spor semnificativ de performanta , iar memoria la fel .
    Poate in sfarsit o sa fie si iOS in stare de multitasking . Nu v-ati plictisit sa vi se inchida aplicatii in background si sa nu fiti in stare sa deschideti cateva TAB-uri in Safari ?

  5. @doe , cum dreaq tu iei 10 k euro pe luna…. doe mondialu ti se mai spune :)) …. lasa-ne dreaq cu basinile tale de cocalar si nu iti mai da cu parerea aici… cauta ceva aplicatie cu androcur .

  6. doe -1 safari deschide taburi cate vrei in iOS7 si 8
    -2 daca te joci un joc si iesi din el se pune automat pe pauza ceea ce e foarte ok sau pe androidul tau inca mai ruleaza in backround auzi sunete din joc???
    -3 google maps merge si dupa ce ai blocat tel… hmmmm deci ce inseamna oare???
    eu cred cred ca tu ai avut iphone pana max la iOS6.
    da asa e nu merge multe chesti pe iOS, de ex. sa downloadezi torente pe iphone sau alte chesti ilegale, fara jb. asta e politica apple.

  7. fred – cu scoala mai baiatule – nu cu “valoare”. si cu functie. si nu sunt un pusti ca tine. am muncit in viata asta ca sa ajung la 10000 pe luna. asa ca poti sa faci cerere sa-ti iau un ipad , daca iti place asa mult .

  8. Domnule doe, eu pentru ca nu am avut norocul dvs. pecuniar, as dori sa va fac o cerere oficiala pentru un ipad. Modelul il las la latitudinea Dvs., imi puteti achizitiona si un sh!
    Si nu o luati in nume de rau, dar la scoala aia pe care am facut-o eu scriam “ce-i doi” fara cratima. Cred ca d-asta nu am ajuns niciodata la vreo functie remunerata cu 10000 lei.
    Iertati-ma si va rog frumos si nu-i luati ipad lui fred, ci mie.

LASCIATE UN MESSAGGIO