Samsung Galaxy S6: le immagini reali mostrano la somiglianza con l'iPhone 6

IMMAGINI REALI del Samsung Galaxy S6

  Durante l'ultima sera sono comparsi primele imagini reale cu Samsung Galaxy S6, presupunerea fiind ca vorbim despre un prototip dezvoltat cu ceva timp in urma de catre compania Samsung. In ciuda acestui lucru terminalul din imagini seamana foarte bine cu toate descrierile facute  pana acum de catre persoane apropiate Samsung sau operatorilor de telefonie mobila care au testat Samsung Galaxy S6. Mai mult decat atat, imaginile dovedes faptul ca Samsung s-a inspirat din design-ul iPhone 6 cand si-a creat terminalul, dar acest lucru nu ar trebui sa uimeasca pe cineva acum.

SAMSUNG GALAXY S6 – PRIMELE IMAGINI REALE SI ASEAMANAREA CU IPHONE 6

  De la butoanele de volum si pana la butonul de inchidere sau sertarul SIM, cei de la Samsung par sa fi analizat cu atentie design-ul iPhone 6 inainte de a il crea pe cel al Samsung Galaxy S6. Imaginile ne arata un Samsung Galaxy S6 care are un design frumos si ar fi fost grozav sa spunem ca Samsung a reusit in sfarsit sa “ghiceasca” ce vor utilizatorii, dar de fapt Apple a facut-o. Partea buna a design-ului celor de la Samsung este ca in Samsung Galaxy S6 nu au despartit carcasa cu antene, precum in cazul iPhone 6, aceasta fiind una dintre “caracteristicile” care mie imi displace.

Samsung Galaxy S6 IMAGINI REALE 1

  Privind Samsung Galaxy S6 in partile inferioara si superioasa observam caracteristici similare cu cele ale iPhone 6 si intelegem ca Samsung nu a dorit altceva decat sa aiba un smartphone care sa faca vanzari. Ma bucur sa vad ca Samsung iese din zona plasticului si trece la materiale premium, insa as fi fost mai bucuros daca Samsung Galaxy S6 ar fi avut un design grozav si diferit de cel al iPhone-urilor Apple.

Samsung Galaxy S6 IMAGINI REALE 2

Samsung Galaxy S6 IMAGINI REALE 3

Samsung Galaxy S6 IMAGINI REALE 4

Samsung Galaxy S6 IMAGINI REALE 5

Immagine reale del Samsung Galaxy S6 1

Immagine reale del Samsung Galaxy S6 3

Immagine reale del Samsung Galaxy S6 2

Immagine reale del Samsung Galaxy S6