Il Samsung Gear S3 è stato annunciato ufficialmente

Samsung Gear S3 a fost anuntat astazi in doua versiuni, una Classic si una Frontier, ambele urmand a fi lansate in urmatoarele luni.

Samsung Gear S3 a fost anuntat in aceasta seara de catre compania Samsung, noul smartwatch venind cu doar cateva saptamani inainte ca Apple Watch 2 sa isi faca aparitia. Samsung Gear S3 este disponibil in doua versiuni, una clasica in care utilizatorii au parte de tehnologiile Bluetooth/Wi-Fi, dar si una Frontier in care exista 4G si un GPS.

Samsung Gear S3 folosste un ecran AMOLED produs de catre cei de la Samsung, cel mai probabil, el avand implementat si functia Always On Display, oferita initial pentru Galaxy S7. Aceasta functie este oferita doar in modelul Frontier, care este mai scump, dar care este si mai rezistent, el permitand inclusiv streaming-ul audio din Spotify, de exemplu.

Ambele modele ale Samsung Gear S3 au design similar, ele beneficiind de o carcasa de 46mm care are o coroana rotativa din otel, aceasta fiind folosita pentru a face trecerea intre aplicatii. Pentru Samsung Gear S3 utilizatorii pot folosi bratari standard de 22mm pentru ceasuri, deci daca il veti cumpara si aveti vreuna acasa, o puteti folosi.

Samsung Gear S3 Classic si Frontier au fost anuntate

Samsung Gear S3 are deasemenea o baterie de 380 mAh care ofera pana la 4 zile de autonomie, adica de 4 ori mai mult decat poate Apple Watch in momentul de fata. Cele doua noi ceasuri inteligente pot monitoriza activitatile de fitness, sunt rezistente la apa cu certificarea IP-68, au barometru, vitezometru, suport pentru plati mobile prin Samsung Pay si difuzoare.

https://www.youtube.com/watch?v=ynTB211p1PQ

Samsung Gear S3 este deasemenea primul smartwatch care foloseste noua sticla de protectie Gorilla Glass SR +, despre care v-am vorbit dimineata, deci are un ecran bine protejat. Cei de la Samsung au implementat in Gear S3 sistemul de operare Tizen, deci nu vorbim despre Android Wear, asa ca utilizatorii nu vor beneficia de tot ceea ce se ofera prin platforma Google.

Deocamdata nu au fost anuntate si preturile la care urmeaza sa fie vandute cele doua noi Samsung Gear S3, insa probabil vor costa minim 300 de dolari, pentru a da impresia de smartwatch premium.

samsung gear s3