iPhone 7 ci mostra quanto sia disperata Apple

Prezentarea iPhone 7 este, in premiera, promovata in mod activ de catre compania Apple prin intermediul retelei de socializare Twitter.

Ieri v-am spus ca Apple a hotarat sa isi activeze contul Twitter, dupa 5 ani de la inregistrare, special pentru Presentazione dell'iPhone 7 care va avea loc pe 7 septembrie. Gestul sau nu a trecut neobservat, presa din intreaga lume marcand faptul ca Twitter urmeaza sa fie folosit cel mai probabil pentur o sesiune de live blogging de la eveniment.

Desi deocamdata nu stim daca acest lucru se va intampla sau nu, noaptea trecuta s-a descoperit totusi faptul ca Apple promoveaza in mod activ pe Twitter evenimentul. Mai exact, cei de la Apple le recomanad oamenilor pentru a urmari conferinta iPhone 7 in cursul zilei de miercuri, evitand desigur sa spuna ca vor prezenta produsul acesta atunci.

Totusi, aceasta este prima oara cand compania Apple promvoeaza un eveniment de acest gen folosind Twitter, sau orice alt mijloc de promovare, iar asta spune multe despre importanta iPhone 7. Practic, Apple are foarte mare nevoie ca lumea sa vada ceea ce a prezentat ea pentru iPhone 7 in speranta ca terminalul este suficient de atractiv.

Apple are nevoie foarte mare ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus sa inregistreze vanzari foarte bune pentru a-si creste incasarile, iar aeasta promovare a evenimentului ne arata ca sperantele sunt mari. Chiar ieri am aflat si care ar trebui sa fie Prezzo dell'iPhone 7, deci practic a mai ramas doar sa vedem ceea ce are pregatit Apple pentru noi miercuri.

Nu uitati ca miercuri, 7 septembrie, va astept incepand cu ora 19:30 pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte Apple. Intre timp, l'applicazione iDevice.ro va tine la curent cu toate stirile noi din lumea Apple si nu numai.

Promozione Apple iPhone 7