iPhone 7 Plus vs iPhone SE: quale è più veloce?

iPhone SE este la fel de rapid precum iPhone 7 Plus, iar asta desi are componente inferioare, iOS 10 tinandu-le de la egal la egal.

7 iPhone più si iPhone SE apar intr-un test foarte interesant care are menirea de a le testa performantele generale, iar rezultatul este unul surprinzator. iPhone SE porneste mai repede decat iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, dar se descurca, uneori, mai bine chiar si cand vine vorba despre deschiderea aplicatiilor, in comparatie cu fratele sau mai mare.

iPhone SE are exact aceleasi componente precum iPhone 6S, iar asta ii ofera practic performantele foarte bune pe care le vedem in testul de mai jos. In esenta, nu exista vreo diferenta in performante intre iPhone SE si iPhone 7 Plus in utilizarea obisnuita, care implica deschiderea unor aplicatii ce nu necesita foarte multa putere de procesare.

Diferente mari intre iPhone SE si iPhone 7 Plus exista cand vine vorba despre editarea de filme sau poze, acolo noul smartphone urmand a isi arata adevarata putere de procesare.