iPhone 8 e iPhone 7S: ricarica rapida e Tap To Wake

iPhone 8 e iPhone 7S disporranno di un sistema di ricarica rapida e della funzione Tap To Wake, secondo un nuovo rumor apparso questa giornata.

iPhone 8 e l'iPhone 7S arriverà con due nuove importanti funzioni, in particolare una per la ricarica rapida e una chiamata Tap To Wake nei terminali Android. Abbiamo sentito più volte parlare della prima funzione per iPhone 8 e iPhone 7S, ma della seconda sentiamo parlare solo per la prima volta, ma le cose potrebbero cambiare.

Secondo le informazioni apparse oggi, sia iPhone 8 che iPhone 7S avranno un sistema di ricarica rapida integrato, che è ora in fase di test da parte di Apple. L'azienda sta attualmente testando un nuovo chip chiamato "Tristar 3, Hydra", che controlla la ricarica attraverso la porta Lightning, e sarebbe presente nell'iPhone 8 e iPhone 7S.

Non si sa molto su questo sistema di ricarica rapida che sarà offerto su iPhone 8 e iPhone 7S, ma è chiaro che non sarà compatibile con i vari sistemi disponibili sul mercato. L'azienda svilupperà un sistema proprietario per iPhone 8 e iPhone 7S, quindi avremo bisogno dei suoi accessori per usufruire del sistema di ricarica rapida nei terminali.

iPhone 8 e iPhone 7S: ricarica rapida e Tap To Wake

La seconda funzione che vedremmo esclusivamente su iPhone 8 si chiama Tap To Wake, ovvero potremo toccare lo schermo per visualizzare le notifiche dal LockScreen. Sembra che Apple offrirà questa funzione esclusivamente per iPhone 8 e non c'è una spiegazione chiara per la decisione, ma l'utilizzo di uno schermo OLED potrebbe essere il motivo principale della scelta.

Al momento molti terminali Android, anche quelli economici, hanno implementato la funzione Tap To Wake, quindi offrirla solo per iPhone 8 non è basata su ragioni legate al prezzo. Certo, Apple può decidere di offrire questa funzione Tap To Wake per tutti in iOS 11, ma d'altro canto ha bisogno di qualcosa di attraente anche per iPhone 8.

Tutte queste novità riguardanti iPhone 8 e iPhone 7S verranno molto probabilmente ribadite e dimostrate fino all'autunno, quando i dispositivi verranno lanciati ufficialmente sui mercati globali.

iphone-8-iphone-7s-ricarica rapida-tocca-per-riattivare

104 COMMENTI

  1. Cel mai bun telefon din lume urmeaza sa fie lansat in toamna anului 2017 (nope, nu este vorba de Note fking boom 8)

  2. Citat din SRB : ”cu cat se incarca mai repede cu atat exista mai multa caldura…cu cat este mai multa caldura cu atat bateria are viata mai putina in timp mai scurt”
    ? niște funcții care sunt după părerea mea inutile și pe care le poți găsi pe Samsung de ceva timp

  3. Dar totuși, inafara de a atinge cu degetul ecranul in loc de butonul de home pentru a se deschide lockscreenul, și încărcare rapidă (de care te poți lipsi dacă ai baterie externă) ce aduce ‘WOW’ și ‘SUPERB’ ?

  4. Va implementa SUPERB sub logo. Daca tot nu aduce ceva inovator macar sa uimeasca prin stupiditate, in acelasi mod cum face si srb.

  5. Am fost fan Apple. Dar pot spune ca de la 5S (amprenta) nu a mai fost nimic revoluționar. Doar 6S a adus 3D Touch pe care eu personal nu îi găsesc cine știe ce utilitate. Deja nici designul de la iP6 nu mai este schimbat. Apple cade ușor dar sigur

  6. corect, dar Apple nu este doar iphone, da de acolo isi ia banii…dar 5k imac, primele laptopuri cu retina display, primul brand care aduce Health Kit, apple music este pe locul 2 si f f ok, iphone 7,ipad pro

  7. asa si este ! o baterie ce se incarca rapid si sta mult mai mult cu temperatura ridicata…in 2 ani se simte deja diferenta fata de una noua…si nici nu mai poti inlocui bateria precum in s4/s5 etc

  8. Tu ai vorbit in mare parte de trecut. Eu nu mă refer dacă e primul sau nu (aici zic sa nu comentezi, mai ales ca la acest articol sunt prezentate funcții care pe Samsung se găsesc de 3, 4 ani), mă refer dacă are ceva revoluționar, ceva pentru care merită sa îl cumperi. Are ?
    Poate da, doar sistemul de operare ÎNCĂ stabil (dar la câte buguri a început sa aibă nici acesta nu mai rezistă mult).

  9. Nu, precum ca si la mac, sigur dezvolta baterii speciale sa se pastreze mai mult in timp acestei incarcari daca o aduc pe piata.Samsung pur si simplu pe aceleasi baterii baga incarcare rapida, inchide clapeta sa nu mai poti nici macar sa schimbi bateria, deci copiatori dar fara cap

  10. Dar te-ai gândit ca poate Samsung va aduce o schimbare in bine in aceasta privință ? Sau tot ceea ce este Samsung e jeg ?

  11. Pai unde e sistemul ala wireless de incarcare ?? Cand incarcatorul este in priza, iar telefonul se incarca wireless prin unde radio….?!?

  12. vedem, dar tinand cont ca are fast charging de ceva timp…de ce nu poti gandi sa aduci toata experienta de la bun inceput ?!

  13. Singurii care se plang ca încărcarea rapida este nociva pe Samsung sunt utilizatorii fanatici de produse Apple :)) pe forumuri sau bloguri nu a fost un articol in care sa zica cineva ca e nociva încărcarea rapida, niciun scandal nimic.

  14. Nu a zis nimeni ca Kfc vine de la fast food. Foamea din tine trage doar la mancare din pacate 🙁
    Tu ai srb eu am kfc :)) n-ai de unde sa stii de la ce vine.

  15. ce altceva conteaza pe lumea asta? ai bani ai ce vrei…poti cumpara orice, esti un om mai bun etc. Esti sarac, stai in strada

  16. Nu ar fi mai bine daca ar dezvolta baterii care inchid telefonul la 60% baterie doar pt ca afara sunt -2 grade. Nu de alta dar se plâng oamenii de la Iphone 4 incoace.

  17. Stii tu mai bine ca mine ce imi place? :)) Mai incearca. Copiilor le place kfc?:)) Wtf
    Cred ca stii cam multe despre copii, esti “dinala”?

  18. Nu sunt copil, si nici cand eram nu imi puneam alt nume decat al meu. Doar copii dolofani isi pun nick de mancaruri sau fotbalisti celebri etc

  19. Kfc kfc uuu kfc.
    Normal ca nu ai cu ce ma ataci pt cc nu mă cunoști :)) dar eu pot sa atac Apple si este indeajuns sa te fac pe tine sa vii sa mă jignești :)) pt ca esti un fanatic fara viata.

  20. Dai replay la 10 useri diferiti la articole doar ca sa iei apararea companieiApple. ghici ce: Apple este o companie care doar copiaza si vine cu functii vechi de ani de zile Si nu ai cum sa schimbi asta indiferentcat comentezi tu.

  21. Unde scrie ca bateria mai are 60% viata dupa 2 ani de zile din cauza la incarcarea rapida? SA VEDEM DOVEZI NEGRU PE ALB. Vreau sa vad ce grup de cercetători a facut afirmatia asta.
    DOVEDESTE!!!

  22. pai daca esti utilizator este clar…ai aplicatii care iti spun acest lucru ! esti lenes…iti place doar sa tastezi si sa bagi in tine KFC

  23. Daaa da da da stiu :)) stii si ca Apple este o companie care copiază tehnologii de care altiis-au plictisit, doar ca tie vreu sa accepti. Daca ti-ar zice TimCook sa iti dai pantalonii jos ti s-ar implinii un vis nu?

  24. nu am mintit cu nimic, exista aplicatii…si exista factorul principal in care telefonul dupa 2 ani simti ca te tine jumatate de zi.

  25. Iar esti lenes sa cauti ca un dolofan ce esti… BatteryLife,Battery Doctor. Care iti spun viata totala pe care o mai ai la baterie….doooh asta avem si pe iphone si mac…chiar credeai ca pe android sa nu ai?

  26. uite apple nu copiazza sa aiba un telefon retras de pe piata…deci ti-am zis, daca tot copiezi o faci cu cap si incerci sa vii cu ceva nou nu cu aceeasi mizerie

  27. Aplicațiile astea imi zic ca viața bateriei mele a fost afectată de incarcarea rapida si ca in 2 ani va fi la 60% din capacitatea ei? Exact asa scrie in aplicatie?

  28. Samsung a castigat in instanta ca Apple sa retraga un Iphone datorita copiatului, dar a intervenit Obama dupa ce s-a dus Apple sa se milogeasca. Nu ai scuza pt COPIAT! nu exista copiat asa si asa. Copiatul e copiat.

  29. cred ca nu ai inteles despre ce a fost instanta si despre ce a fost vorba acolo. Apple din 2008 a dat in judecata samsung pt design copiere

  30. poti face si tu comparari…banuiesc ca ai si tu macar 1 prieten cu telefon fara incarcare rapida…vezi cat are el la viata bateriei dupa 2 ani si cat ai tu (in caz ca ai asa ceva) dar la cate intrebari pui e clar ca nu ai si vorbesc cu tine degeaba…esti ca o buruiana, o rup dar in locul ei creste alta

  31. Să înțeleg că la iPhone,după 2 ani de utilizare,bateria e că atunci când l-ai cumpărat sigilat?Tine la fel de mult?Daca e așa,Apple a creat o revoluție în materie de baterii.

  32. Dintre noi 2 nu stiu care nu a inteles! :)) Obama a intervenit pt Apple cand a pierdut in fata lui Samsung si a anulat decizia judecatorilor

  33. Voi chiar încercați sa purtați o discuție cu Srb ? ?
    Srb, am 2 curiozități :
    1. Aceste funcții ți se pr revoluționare ?
    2. Ar merita update-ul de la iPhone 7/7+ la iPhone 7S/8 prin prisma acestor 2 funcții ?

  34. nici nu trebuie, am totul inregistrat…ideea este cand postez dovezile alb pe negru voi sunteti cei ce va suciti

  35. Apple nu jigneste pe nimeni altcineva. Doar samsung si cei ce se sinucid cu ei impreuna. Imi cer scuze dar daca nu ai gasit si tu macar o solutie sa testezi acest fenomen…ce rost are sa mai vorbesc cu tine….pui atat de multe intrebari de gradinitia

  36. dupa 2 ani,cei cu iphone 6 au viata la baterie cam 80-86%, am pe cineva cu S5 mai avea in luna August 2016, cam 46%

  37. Cei cu iPhone 6(câteva sute de milioane) au,după 2 ani,cam 80-86% viața la baterie,iar un cunoscut al tau(unul singur) avea cam 46%…Da,am înțeles raționamentul.

  38. Mă confunzi.Eu chiar sunt curios sa vad o asemenea tehnologie funcționala și dacă va fi așa,nu voi nega ceea ce am spus,nu ma voi ascunde după degete.Momentan,insa,consider că e imposibil,repet,la nivelul de cunoaștere la care suntem acum.

  39. pai deja a fost prezentat…ideea este ca deja exista si este functionala tehnologia prin unde wifi, sigur va exista in viitorul apropiat,nu este imposibil

    The 5.8 GHz radio waves they use cannot even penetrate your skin. They’re far less intrusive than say, your cell phone. However, that also means any part of your body will block the signal. Which is why it automatically tries to bounce it off a wall or ceiling if necessary.

    Energous claims to be able to deliver:

    4 watts at 5′ (1.5m) or less, about the same as a wall charger

    2 watts up to 10′, about the same as a USB port

    1 watt between 10′-15′, which is a trickle charge

  40. Să înțeleg că uiți ce ai spus pe aici?Eu aștept încărcarea aia revoluționară,prin care îți încarci telefonul OTA.Restul sunt doar scuze.

LASCIATE UN MESSAGGIO