Samsung lancerà uno smartphone pieghevole “di lusso”.

Quest'anno Samsung rilascerà uno smartphone pieghevole e, secondo alcune informazioni apparse durante la giornata, sarà uno smartphone premium. Questo nuovo smartphone verrebbe lanciato nel terzo trimestre fiscale del 2017 sui mercati globali, cioè intorno al lancio dell'iPhone 8 preparato per noi da Apple.

Anche se parliamo di uno smartphone pieghevole, l'azienda Samsung preparerebbe una custodia "di lusso" per il suo nuovo smartphone, essendo realizzata con materiali premium. Non è ancora noto che tipo di materiali verranno utilizzati, ma Samsung produrrà migliaia di prototipi che verranno distribuiti ai vari partner globali dell'azienda.

Questi test effettuati dai partner di Samsung avranno lo scopo di prendere una decisione in merito al lancio del prodotto sui mercati globali. Considerando che Samsung fornirà gli smartphone in forma di prototipo ai partner, resta da vedere se rimarranno colpiti o meno da ciò che l'azienda coreana ha preparato per noi.

Considerando che Samsung testerà uno smartphone pieghevole, i produttori cinesi prevedono di creare anche quest'anno prototipi di tali smartphone. Samsung vuole essere la prima a portare sul mercato uno smartphone del genere in modo che possa vantarsi del titolo di "primo" terminale del suo genere, quindi c'è la possibilità che sia di scarsa qualità.

"Samsung Electronics e Samsung Display stanno attualmente lavorando alla fase finale dello sviluppo dello smartphone pieghevole al fine di produrre un prototipo nel terzo trimestre di quest'anno. Mentre Samsung sta lavorando a questo sviluppo.”

smartphone pieghevole samsung

19 COMMENTI

  1. Calitate slaba? Toate companiile au probleme cu produsele lor…. Sincer Apple ar trebuii sa învețe de la producătorii chinezi ce înseamnă calitatea materialelor
    Acum una este sa te zbați și sa inovezi și sa îmbunătățești pe parcurs chiar dacă ai probleme și alta este sa aștepți mura în gura sa adopți trendurile lansate de alții și sa copiezi după ei, efectiv fără a mai aduce absolut nimic nou

  2. daca o sa fie calitate ca la Vertu si materiale asemanatoare tot respectul pt. Samsung, tin minte acum ceva timp cand am avut un Ascent Ti nu ma mai plictiseam de el, pielea aia e ca la Mercedes Cobra, cu greu se toceste si sticla si tot iar daca mai pun si un serviciu cum e Concierge s-a cam terminat vrajeala cu iPhoneu’ ! bineinteles ca exista acel “dar” ….. mai e pana acolo cale lunga dar initiativa e buna !

  3. Buon per loro!
    Așa evoluam și așa și Apple nu se mai culca pe o ureche că sunt plini de bani și sa dea drumu la lucuri serioase mai repede cum făceau acum ceva vreme ……Ca in ultimul timp au cam fentat userul cu noutățile lor.
    Apropo, SRB SRB, sunt Apple fan de 12 ani dar produse mai slabe ca in 2016 la macuri și iPhone Nu au fost !!!

  4. Veți calitatea mai slabă a iDevice-urilor în 2016 vs trecut, pentru că acum există o concurență care produce calitate din ce în ce mai bună.

  5. Vertu a fost vandut recent pe 61 de mil la un turcalete..si vezi ca materialu din samsung e aliminium de avioane nu ce are iphobe aliaj de coca cola.calutativ oricum samsung e fortza…si vertu nu va mai exista

  6. se vede ca nu ai avut produse apple de 12 ani. una este sa fii doar fan si alta….cum poti compara iphone 7 cu iphone 4? sau macbook pro 2016 cu de ex prima gen unibody si prima gen de retina?
    asta este diferenta in a folosi produsele lor si in a doar citi pe net

  7. la timpul lor iphone 2G a fost o mizerie, nu tu 3g fara app store..era limitat maxim…acuma iphone 7 ai 4g si app store cu milioane de milioane

  8. Calitatea produselor apple a crescut constant, poate concurenta a ajuns in sfarsit apple din urma, dupa 10 ani, s-au mai ieftinit materialele calitative, tehnologia noua nu mai este asa scumpa, nu prea mai ai ce sa inventezi si te inpiri de la altul. Un telefon pliabil este intradevar un pas inainte si da, samsung, va scoate primul pe piata un astfel de produs, de 2 ani se stie asta, Inovativ? nu! in cate filme SF din ultima perioada gasesti dispozitive pliabile? Sunt convins ca apple va face un astfel de produs sa straluceasca, la fel cum a facut ipad si cu apple watch, care nu au fost inventate de Apple.

LASCIATE UN MESSAGGIO