iPhone 8 risolve il grosso problema di iPhone 7

iPhone 8 va rezolva una dintre cele mai mari probleme ale iPhone 7 prin implementarea unui sistem de incarcare wireless.

iPhone 8 urmeaza sa rezolve anul acesta o problema de care foarte multi dintre cei care au cumparat iPhone 7 au inceput sa se planga chiar din ziua achizitiei. Vorbesc desigur despre eliminarea portului audio din iPhone 7, decizie pe care Apple nu a luat-o foarte usor, dar pe care o va rezolva intr-o anumita masura dupa lansarea iPhone 8.

Stiti cu totii ca daca ascultati muzica la iPhone 7 cu o pereche de casti normale, blocati portul Lightning si nu puteti incarca terminalul, ei bine iPhone 8 va rezolva problema. Compania Apple va implementa un sistem de incarcare wireless in iPhone 8, care va permite incarcarea bateriei fara a introduce vreun cablu in dispozitivele noastre.

Incarcarea wireless pe care iPhone 8 urmeaza sa o aiba ar trebui sa fie si mai rapida decat cea standard a iPhone 7, deci vorbim despre un beneficiu major. Folosind incarcarea wireless, clientii Apple vor putea asculta muzica linistiti la casti cand au nevoie, sau pot conecta orice fel de alt dispozitiv la iPhone 8, inclusiv pentru a face transfer de date.

iPhone 8 risolve il grosso problema di iPhone 7

Desi aceasta schimbare este foarte benefica, problema este ca Apple ar putea vinde separat pad-ul de incarcare pentru iPhone 8, in loc sa-l includa in pachet. Aceasta posibilitate a fost adusa in discutie in repetate randuri de-a lungul timpului si practic nu exista vreun motiv ca Apple sa nu vanda separat viitorul pad de incarcare al iPhone 8.

Acest produs ar putea costa si minim 100 de euro in momentul in care va fi lansat impreuna cu iPhone 8, insa pretul ar putea fi, desigur, chiar mai mare de atat. Stim cu totii ca Apple vinde scump produsele pe care le creeaza, asa ca nu exista motive sa credem ca un pad de incarcare pentru iPhone 8 va avea un pret rezonabil de vanzare.

In ciuda acestui lucru, compania Apple va putea spune ca a rezolvat problema iPhone 7 si ca ofera in iPhone 8 o functie pe care clientii sai o astepta de ani de zile. Cat de apreciata va fi aceasta noua functie a iPhone 8 nu poate spune nimeni, dar probabil vor exista si clienti care nu vor fi chiar atat de multumiti de ea.

Problema di ricarica iPhone 8 iPhone 7