iPhone 8 – Due nuove tecnologie in anteprima

iPhone 8 va avea un ecran cu tehnologia ProMotion, dar si un chip pentru inteligenta artificiala numit Apple Neural Engine, ambele crescand autonomia bateriei.

iPhone 8 urmeaza sa ofere doua tehnologii noi in premiera pentru piata smartphone, compania Apple lucrand la ele de ceva vreme si oferind una deja pentru tabletele sale iPad. Vorbim despre tehnologia ProMotion care a fost integrata de catre cei de la Apple in iPad Pro 10.5 inch, dar sid espre un chip pentru inteligenta artificiala, ambele urmand a ajunge in iPhone 8.

Incepem cu ProMotion pentru iPhone 8, tehnologia permitand integrarea in iPad Pro 10.5 inch a unui ecran cu o rata de refresh de 120 Hz, o adevarata realizare tehnica. Cei de la Apple vor sa ofere exact acelasi lucru in ecranul OLED de 5.8 inch pentru iPhone 8, noutatea putand schimba dramatic modul in care vizualizam continut pe ecranele terminalelor noastre iPhone.

Toti cei care au cumparat iPad Pro 10.5 inch au laudat fara rezerve tehnologia ProMotion pentru faptul ca le-a schimbat total modul in care vad continut, iar Apple vrea sa ofere acelasi lucru in iPhone 8. Cu o rata de refresh mai buna pentru ecran, iPhone 8 poate afisa imagini mai clare, mai exacte si poate raspunde mai rapid la interactiunea cu el si la schimbarile de continut din aplicatii.

iPhone 8 – ProMotion si un chip de inteligenta artificiala oferite in premiera

Cea de-a doua tehnologie pe care iPhone 8 urmeaza sa o ofere in premiera este un chip special pentru inteligenta artificiala, primele informatii despre Motore neurale Apple aparand in mai. Atunci ni s-a spus ca Apple pregateste acest chip pentru a sustine exclusiv inteligenta artificiala din iPhone 8, iar acum aflam ca el este pregatit pentru a fi oferit in noul terminal.

Acest nou chip care va fi oferit in iPhone 8 va prelua toate functiile care folosesc inteligenta artificiala pentru poze, predicite de texte, o parte dintre functiile Siri si nu doar atat. Multumita lui, iPhone 8 va oferi performante mai bune pentru utilizarea aplicatiilor instalate in el, dar autonomia va fi deasemenea mult imbunatatita pentru ca procesorul principal nu va fi utilizat pentru asta.

“Apple is testing next-generation iPhone prototypes that include a dedicated chip for processing artificial intelligence tasks and screens that can display content at a higher frame rate. The AI chip is internally called the Apple Neural Engine and would improve battery life by handling tasks like image recognition and typing suggestions. The faster screens in testing are the same as the ProMotion displays in Apple’s latest iPad tablets.”

Promozione in anteprima delle tecnologie iPhone 8

Adaugand la toate acestea si faptul ca iPhone 8 va avea un ecran OLED, car econsuma oricum mai putina energie decat cele LCD, avem in fata schimbari majore care vor creste substantial autonomia bateriei. Separat de acestea, compania Apple are deasemenea pregatite si alte imbunatatiri si functii noi pentru iPhone 8, asa ca se anunta o toamna extrem de interesanta pentru noi.

iPhone 8 urmeaza sa fie prezentat in septembrie d catre compania Apple impreuna cu iPhone 7S si iPhone 7S Plus, dar lansarea iPhone 8 ar putea avea loc in octombrie, sau noiembrie.