Google Pixel 2 ha una funzionalità Samsung Galaxy S8

Google Pixel 2 urmeaza sa aiba integrata o functie foarte populara din Samsung Galaxy S8, ea urmand a creste si autonomia bateriei produselor.

Google Pixel 2 va avea functie foarte populara in Samsung Galaxy S8, compania Google considerand intr-un final ca ar fi bine sa o ofere pentru clientii sai din lumea intreaga. Mai exact, vorbim despre o functie Always On Display pe care Google Pixel 2 urmeaza sa o ofere pentru clientii globali, aceasta existand in Samsung Galaxy S8 si fiind foarte apreciata de catre utilizatori.

Google Pixel 2 este testat in momentul de fata de catre compania Google in vederea lansarii, iar intr-o versiune beta a Android au fost descoperite dovezile integrarii noului ecran. Ecranele Always On au tot fost implementate in smartphone-uri din 2013, insa abia in 2017 au inceput sa fie facute cu adevarat populare, asa ca Google Pixel 2 vrea sa profite de acest nou trend.

Google Pixel 2 va avea un ecran care va afisa in mod permanent imagini chiar si cand terminalul este blocat, consumul de energie fiind redus pentru a nu afecta autonomia. Google a incercat sa ascunda aceasta functionalitate in Android O sub denumirea sonnecchiare, insa cei care au analizat codul sursa au descoperit imediat ca este vorba despre un Always On Display in Google Pixel 2.

Google Pixel 2 are o functie populara a Samsung Galaxy S8

Google Pixel 2 are acest ecra testat deocamdata doar pentru a se vedea viabilitatea oferirii sale, deci prototipurile au ecranul, dar nu se stie daca va ramane pana la final in dispozitive. In Android O functia este activata partial de catre compania Google, iar desi exista sanse ca Google Pixel 2 sa nu ofere functia in final, majoritatea celor care au analizat codul Android cred ca ea va fi oferita.

Google Pixel 2 cu un asemenea ecran i-ar scuti pe utilizatori de aprinderea constanta a ecranelor terminalelor pentru a vedea ce notificari au primit pe ele. Aceasta eliminare a uneo interactiuni inutile cu Google Pixel 2 ar putea creste substantial autonomia bateriei pentru ca, dupa cum prea bine stiti, ecranul este cel mai mare consumator de energie al unui smartphone.

Google Pixel 2 urmeaza sa fie lansat oficial in toamna acestui an, el urmand a avea si componente foarte similare cu cele existente in Samsung Galaxy S8 in momentul de fata. Google Pixel 2 nu va fi o clona a smartphone-ului Samsung, ci o noua tentativa a celor de la Google de a cuceri piata smartphone, dispozitivul putand fi fabricat tot de catre compania HTC.

Google Pixel 2 este asteptat de foarte multa lume, dar nu se stie si cat va costa acest dispozitiv, asa ca ramane de vazut ce va anunta compania Google.

funzione google pixel 2 samsung galaxy s8