iPhone 8 contro Samsung Galaxy Note 8 contro LG V30

iPhone 8, Samsung Galaxy Note 8 si LG V30 apar intr-o comparatie simpla a dimensiunilor, care ne arata cat de stransa va fi lupta in segmentul smartphone.

iPhone 8, Samsung Galaxy Note 8 si LG V30 apar astazi intr-o comparatie menita sa ne arate care vor fi dimensiunile celor trei smartphone-uri in acest an. iPhone 8 va ramane cel mai mic smartphone premium in comparatie cu Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, ecranul sau de 5.8 inch fiind mai mic decat cele de 6.3 inch si 6 inch ale celorlalte doua smartphone-uri Android cu care se va lupta.

iPhone 8 continua o lupta inegala pe care Apple o duce an de an cu producatorii Android, doar ca acum concurentii sai vor fi Samsung Galaxy Note 8 si LG V30. Puteti vedea foarte clar ca iPhone 8 urmeaza sa fie deasemenea mai ingust decat Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, iar asta in ciuda faptului ca ecranul sau va fi mult mai mare decat cel integrat in iPhone 7, dar si mai mare decat cel integrat in iPhone 7 Plus.

iPhone 8 va avea totusi un ecran OLED, exact precum Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, dar nu se stie inca ce fel de tehnologii va folosi compania Apple in el. Apple incearca sa-si surprinda clientii in acest an cu un iPhone 8 care ar trebui sa fie surprinzator, insa din moment ce Samsung Galaxy Note 8 si LG V30 nu sunt primele terminale Android cu ecrane OLED, probabil va fi nevoie de mai mult.

iPhone 8 Samsung Galaxy Note 8 LG V30iPhone 8 vs Samsung Galaxy Note 8 vs LG V30 – comparatia dimensiunilor

iPhone 8 nu va avea nici foarte multe functii exclusive in comparatie cu Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, ba din contra, isi va ajunge competitorii din urma din multe puncte de vedere. iPhone 8 va avea totusi o functie de recunoastere faciala care nu va exista in Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, ambele terminale putand oferi sistemul standard al Android, insa acesta este foarte slab in ceea ce priveste securitatea.

iPhone 8 ar putea avea totusi un design cel putin la fel de frumos precum cel al Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, daca Apple a reusit sa ascunda acel decupaj din panou frontal. iPhone 8 urmeaza sa aiba si o alta inovatie interesanta, o camera frontala 3D cu senzor cu infrarosu si laser, iar Samsung Galaxy Note 8 si LG V30 vor veni fara asa ceva, dar cu diverse trucuri software menite sa-i faca pe utilizatori sa uite de asta.

iPhone 8 va fi totusi mai scump decat Samsung Galaxy Note 8 si LG V30 pentru ca Apple nu vrea sa-l vanda la un pret convenabil, insa nici cei de la Samsung n-ar dori asta. iPhone 8 va fi lansat in septembrie, la fel ca Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, asa ca atunci vom vedea cateva comparatii extrem de interesante intre aceste trei smartphone-uri de top.