iPhone X NON ha una funzionalità del vecchio iPhone

iPhone X viene lanciato dalla società Apple senza una delle vecchie funzioni del sistema operativo, questa essendo implementata appositamente per il lancio dei modelli Plus, permette di toccare le porzioni superiori dello schermo anche quando si utilizza il telefono con una mano.

L'iPhone X è il telefono Apple con lo schermo più grande mai implementato, ma le sue dimensioni sono inferiori a quelle di un iPhone Plus, quindi Apple ha deciso di abbandonare completamente la funzione Raggiungibilità, che comunque nessuno utilizzava quotidianamente.

iPhone X ha uno schermo con diagonale di 5.8 pollici, ma i bordi superiori dello schermo possono essere raggiunti quando il telefono viene utilizzato con una mano, come accade con chi utilizza iPhone 7, quindi la funzione Raggiungibilità non era più utile .

iPhone X non ha un pulsante Home o Touch ID, la funzione Raggiungibilità viene attivata toccando due volte l'anello Touch ID attorno al pulsante Home, quindi Apple avrebbe dovuto implementare un nuovo gesto per fornire la funzione, ma alla fine ha deciso di dare completamente.

28 COMMENTI

  1. “After failing a number of times, because they weren’t Craig, the iPhone did what it was designed to do, which was to require his passcode.” In other words, “Face ID worked as it was designed to.””

  2. “Apple a decis sa renunte complet la functia Reachability, pe care oricum mai nimeni nu o mai folosea zilnic.”
    Poate tu nu o folosești zilnic. Eu și mulți alții o folosim mereu. E bine că apple renunță încet încet la tot ce este bun și util.

  3. cine cunoaste limba, a inteles ca este vorba de video, din moment ce in fraza este 4k 60 fps, daca era vorba de display vorbeam in hz, dar nah incultura isi spune cuvantul

  4. ,, Srb Srb standorel1227 • 12 ore în urmă
    vrei display de cea mai buna calitate 4k 60 fps in premiera, full gestures phone,performante de top pt urmatorii 2 ani,noul sistem pt securitate…platesti

    •Răspunde•Distribuie › ”

  5. Cu ce te incalzeste ca filmeaza 4k la 60 fps? Nu esti constient ca va trebui sa vezi continutul 4k pe un amarat de Oled? ???
    Doamneee, unora chiar le lipseste chiar si portiunea aia mica de creier, pt a diferentia cand esti prost si cand esti prost de bubui ?

  6. exact, vrei display de calitate vrei 4k 60 fps in premiera full gestures performante de top…nu inteleg ce nu intelegi…
    dar hai ca ma plictisesc sa vorbesc cu boo boo the clown, ciao

  7. Ce-mi place discursul tau fata de jegul uman care este @srb_srb:disqus ! @Zaone, o sa-ti fac rost de sute de cititori, zilnic, daca il lasi, from now on, pe omul asta sa-si bage organul in srb srb

  8. doar nu avem nevoie acuma si de display 4k…wtf. ideea este filmezi 4k si dupa aceea daca vrei sa vezi splendoarea o faci pe tv 4k HDR (din aceasta cauza au lansat si apple tv 4k) sau pe orice imac 4k sau 5k.

  9. Eu nu vad necesara implementarea unei rezoluții 4k într-un telefon. Am făcut acum o proba pe S7 Edge și am schimbat rezoluția standard care este de 1920×1080 la 2560×1440 și nu vad nici o diferența. Se vede la fel de bine cu ambele rezoluții.

  10. Din ce știu eu nici unul. Oricum eu nu vad necerasa implementarea rezoluției 4k într-un telefon, pentru ca nu se va vedea diferența. Eu pe S7 Edge nu vad nici o diferența de la 1920×1080 la 2560×1440. In ambele cazuri se vede la fel de bine.

  11. da și pe mine ma facea în toate felurile ca sunt prost cand ziceam ca asta nu are ecran 4K dar na SRB e cam prost de fire el lauda doar apple fara sa aiba minte.

  12. SRB e cel mai prost om e un fanboy apple dedicat de doii lei cand vede ca nu are dreptate și cand tot ce zice el e o prostie în schimba subiectul dar na la ce sa te aștepți de la un bețiv de nimic care mai e și cocalar și se da mare om de afaceri.

LASCIATE UN MESSAGGIO