iPhone X è catalogato come inferiore a iPhone 8 dai giornalisti americani

L'iPhone X viene classificato dai giornalisti americani come inferiore all'iPhone 8 e all'iPhone 8 Plus, nonostante i test precedenti dimostrino esattamente il contrario.

iPhone X è classificato come inferiore iPhone 8 dai giornalisti americani di Consumer Reports, arrivando ad una conclusione sorprendente anche per chi non è un fan sfegatato di Apple. Secondo i test effettuati dai giornalisti, iPhone X non è consigliato per l'acquisto prima di iPhone 8 o iPhone 8 Plus, occupando il 9° posto nella top 10 dei telefoni che vale la pena acquistare.

L'iPhone X è stato consigliato rispetto all'iPhone 8 e all'iPhone 8 Plus a causa della fragilità mostrata in un test di resistenza, e questo nonostante tutti e tre i telefoni abbiano una custodia in vetro. I tre telefoni sono stati messi in un tamburo e ruotati 50-100 volte per vedere quanto reggevano, e l'iPhone X era l'unico con lo schermo e la custodia seriamente distrutti, mentre l'iPhone 8 e l'iPhone 8 Plus avevano "solo" difetti per schermi.

iPhone X è catalogato come inferiore a iPhone 8 dai giornalisti americani

L'iPhone X si è comportato meglio dell'iPhone 8 e dell'iPhone 8 Plus nei test di resistenza ai graffi e all'acqua, ma ciò non gli ha impedito di essere consigliato rispetto agli altri due modelli. Gli americani hanno affermato che se non fosse stato fatto questo test di resistenza, l'iPhone X sarebbe stato preferito all'iPhone 8 e all'iPhone 8 Plus, come sarebbe normale, viste le differenze.

L'iPhone X non ha avuto un'autonomia molto elevata rispetto al Samsung Galaxy S8, secondo i giornalisti ha funzionato 19.5 ore rispetto alle 26 ore dei telefoni Samsung. iPhone X ha ottenuto il miglior risultato nei camera test, ma nel complesso penso che anche quelli di Apple rimarrebbero sorpresi dalla catalogazione fatta da quelli di Consumer Reports, essendo quantomeno strana.

36 COMMENTI

  1. 2 din 2 minciuni acolo
    Cica are cea mai buna camera cand toti stim ca pixel 2 o are
    Cica are bateria inferioara S8, cand toti stim ca nu exista asa ceva

  2. stai calm, banuiesc ca nu ai vazut, dar cica iphone x are cea mai buna camera…BS
    cica are baterie inferioara sub S8 another BS

  3. Probabil in capusorul ala pe care il tii doar ca sa nu-ti ploua in gat uiti niste amanunte.
    DxMark poate avea niste teste asupra camerei, iar Consumer Reports total alte teste si alte criterii asupra camerei.

  4. Gresit, trebuia sa spuna total invers, nu are camera cea mai buna dar are baterie superioara S8…testele lor sunt total useless daca nu reflecta realitatea. Dar un redus nu poate intelege ce am avut de spus

  5. Ca utilizator al iPhone X confirm faptul ca asa este mai bine un iPhone 8 decat un iPhone X. iPhone X un terminal scos in graba de Apple. Il utilizez de aproape o luna si sunt total dezamagit. Sunt fan Apple dar cu iPhone X s-au grabit…

  6. cam da. Ai vazut video? daca da, atunci pui intrebari tampite la care stii si tu raspunsul, daca nu, atunci de ce discutam?!
    Deci tu esti de acord ca iphone x are cea mai buna camera? ok
    parerea ta ce nu detine nici pixel 2 nici iphone x

  7. Sunt unii care testeaza cu diferite aplicatii bateria si simuleaza folosirea telefonului, altii pe video playback si asa mai departe. Din punctul astora de vedere pe testele lor, Iphone X a iesit cu o baterie mai slaba, dar cu o camera mai buna.
    Din punctul meu de vedere, camerele de pe smartphone, absolut toate sunt mediocre si praf pe timp de noapte, comparativ cu un DSRL entry level.

  8. PhoneArena imi zice asa:
    Iphone X: 8:41
    S8: 8:22
    GSM Arena imi zice alta poveste:
    WebBrowsing:
    Iphone X: 9:26
    S8: 10:05
    3G talk time:
    Iphone x: 19:03
    S8: 24:30
    Riproduzione video:
    Iphone X: 12:07
    S8: 14:32

  9. Pe GSM Arena, S8 are o baterie mai buna. Pai ce facem in cazul acesta? uite ca deja sunt 2 care spun ca bateria e mai bune pe S8. Tu ce faci? ii iei in considerare doar pe aia care spune ca Iphone X are bateria mai buna?

  10. Nu zic ca nu are. Si eu cred ca are baterie mai buna Iphone X. Dar e vorba ca unii fac un tip de teste, altii fac un alt tip de teste, iar de aici avem rezultate diferite.

  11. eu am cel pe silver la fata si i-am luat fetei de la Jolioriginals husa ( ). si acea husa implica de fiecare data, sa il scoata cand il foloseste si dupa il baga la loc(de la ei am si eu pt ipad pro) si nu are deloc zgarieturi…este clar ca ceva se intampla acolo la tine
    Eu il am pe cel negru si nu folosesc nimic, si nu am probleme

  12. la mate 10 nu stiu ce sa zic, sunt apropiate…dar pt mine pixel 2 se vede o diferenta la poze cel putin
    restul se bat pt locul 2 😀

  13. Dacă faci multe poze cu luminozitate scăzută îți recomand ProCamera sau Camera+. Diferența este colosală față de ce scoată aplicația Camera a iPhone. Și recomand tripod.

  14. Habar nu am de ce dau asa cu el de pamant. E primul Iphone care ma intereseaza dupa ani de plictiseala in tabara Apple (eu fiind trecut in tabara Samsung de ceva ani).
    Hai sa le luam pe rand: Nu e rugged phone deci se sparge. Mooaama ce descoperire. Rama se zgarie. Pe bune? E ceramica cumva? Bateria tine mai putin decat pe Samsung s8 pt ca….e mai mica….iara un “moaaama” ce descoperire. Camera e chiar ok. E sub pixel 2 si discutabil la mustata sub Note (parere personala dupa ce am pus mana pe un Iphone 10 eu fiind posesor de Note). Deci unde e catastrofa? Ce jurnalisti sunt astia? Din aia de razboi? Dupa mintea lor trebuia sa iasa neatins din drop test sau cum?

  15. Am anulat comanda de la iSt si am facut la quickmob …puțin mai ieftin, in fine…dupa ce tot citesc ce se scrie pe aici…încă am rețineri…deși îmi place cum arată, cum se misca, ecranul…etc…doar ca e cam mic (am 6S Plus acuma)…si mno…multa lume zice ca e “lansat in graba”… alta marca decât Apple nu prea are ce cauta la mine in buzunar…dar cu X-ul asta am niște rețineri pe care nu le-am avut pana acuma :/…apăi las comanda sa vina…ce-o fi o fi…o sa-l dau la mama si eu iau Plus-ul sau cum i-o zice la ăla de la anu xD… :/…jos cu rinichii :))

  16. E ok telefonul mai ales daca esti adept iOS. Nu o sa iti para rau. Are ciudatenii si mici probleme fiind un design nou pt Apple dupa atatia ani de stagnare dar nu e un telefon asa rau precum il fac unii sa para.

  17. Stai ca nu inteleg nimic din ce srie matale aicea! Citez “iPhone X a fost recomandat in detrimentul iPhone 8 si iPhone 8 Plus din cauza fragilitatii “. Recomandat inseamna ca este indicat, potrivit……….
    Am avut si iph 8+ si in afara de faptul ca ecranul la 8+ este mai mare in rest X-il este peste 8+ la toate capitolele. Vad ca Samsung face o campanie imensa impreuna cu toate marcile pe Android sa scoata iph X de fraier. Motivul este in tot cazul crsterea vanzarilor Apple spre disperarea celorlalti.

  18. Orice carcasă, dacă nu are căptușeală, face praf marginile telefonului, fie ele din aluminiu sau inox. Praful din buzunar este alcătuit din multe lucruri, inclusiv mici grăunțe minerale de o duritate superioară marginii telefonului. Particulele ălea dacă intră între carcasă și telefon, rezultă problema ta. 98% din carcasele din comerț (chinezismele ordinare) zgârie marginea telefonului.

    În concluzie, dacă îți iei Porsche Cayenne, nu-i pui cauciucuri de iarnă reșapate, second hand, de la o vulcanizare de la periferia Bârladului.

LASCIATE UN MESSAGGIO