iPhone X: il grosso problema del cofondatore di Apple

Co-fondaoturl Apple, Steve Wozniak, a explicat in cadrul unei recente conferinte care este principala sa problema cu iPhone X si ce a gresit Apple la telefon.

Problema iPhone X Co-fondatore di Apple

iPhone X este cel mai popular, si aparent cel mai bine vandut, smartphone de pe planeta, insa noul telefon mobil al companiei Apple nu este chiar pe placul tuturor persoanelor care l-au incercat pana acum. Printre acestea se numara si co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, acesta spunand ca nu este impresionat de iPhone X dupa ce a fost lansat, iar dupa ce Tim Cook, presedintele Apple, i-a trimis unul, nu pare sa-si fi schimbat parerea.

In cadrul unei conferinte din Stockholm, Steve Wozniak a declarat ca principala sa problema cu iphone X nu este decupajul urat din ecran, ci butonul Power care in iOS 11 a are si mai multe functii. Desi initial Steve Wozniak a afirmat ca i-a platut oarecum iPhone X, dupa o perioada mai lunga de utilizare a afirmat ca butonul Power are prea multe functii implementate de catre compania Apple pentru clientii care cumpara noul telefon.

iPhone X – marea problema a co-fondatorului Apple

Steve Wozniak a afirmat ca ii place ca lucrurile sa fie cat se poate de simple si directe, iar iPhone X nu indeplineste aceasta caracteristica esentiala a co-fondatorului Apple, fiind mai complicat de folosit decat un iPhone normal. Wozniak afirma ca iPhone X este un produs care contrasteaza filosofia Apple de a lansa produse care sunt simple si intuitive, lucru care este foarte usor de inteles, schimbarile oferite pentru telefon complicand experienta de utilizare.

“I kinda liked it. The power button on the side does different things if you click it quickly, or if you click it twice, and a different thing if you click it a third time. And if you push it with the volume button it does another thing. And if you push and hold the volume button it does another thing. Just, ugh!”

Ca sa fiu complet sincer, cred ca multi posesori de telefoane iPhone X au avut unele probleme cu ajustarea la schimbarile impuse de eliminarea butonului Home, in timp ce altii au renuntat la telefoane din aceasta cauza. Am vazut multe persoane care au folosit iPhone X, desi detin alte modele cu buton Home, si considera eliminarea sa drept una inoportuna, gesturile si noile functii ale butonului Home parand schimbari foarte proaste.