Annunciata la stagione 6 di Fortnite e l'ELENCO DELLE NOTIZIE

Fornite are amanat sezonul 6 de catre compania Epic Games, insa acest anunt vone si cu o lista de noutati care anunta in avans schimbarile pregatite de americani.

novità sulla sesta stagione

Fortnite urmeaza sa aiba disponibil sezonul 6 al jocului in cursul urmatoarelor zile, compania Epic Games anuntand inca din cursul saptamanii trecute ca va oferi actualizarea pentru jucatorii din lumea intreaga. Avand in vedere ca actualizarea pentru Fortnite va fi lansata pe 27 septembrie, astazi avem parte si de primele noutati pe care cei de la Epic Games le vor oferi, lista cu noutati fiind oferita in avans de la cei care au avut ocazia de a o vedea.

Fortnite are data de lansare a sezonului 6 usor amanata de catre compania Epic Games, ea incercand sa se “rascumpere” in fata fanilor cu oferirea a unui bonus de 400% pentru experienta generata in joc, nu doar in weekend, ci si acum. Fortnite are deasemenea extins si sezonul 5 pentru a le permite utilizatorilor sa termine provocarile pe care inca nu au reusit sa le finalizeze, dar sa si mai adune diverse obiecte pe care inca nu le gasisera prin lumea jocului.

Fortnite are sezonul 6 amanat, dar iata care sunt noutatile

Fortnite va avea in sezonul 6 o multitudine de probleme rezolvate, in comparatie cu ceea ce exista in sezonul 5, jucatorii raportand foarte multe pentru compania Epic Games, iar ea a luat act de tot ceea ce a fost descoperit. Fortnite are deasemenea implementate si foarte multe noutati pe partea de gameplay din partea dezvoltatorilor, iar separat de asta urmeaza sa fie incluse si mai multe provocari, si obiecte pe care utilizatorii le vor putea explora in joc, lista fiind disponibila mai jos :

  • Mai multa sincronizare între pasii de sus / jos.
  • Vrem ca acest lucru să fie mai ușor de stabilit în timp real, mai ales în timp ce se aud alte sunete (focuri de armă, recoltare etc.).
  • Mai mult conținut audio de înaltă frecvență pentru a vă îmbunătăți abilitatea de a identifica locația pașilor și pentru a împiedica ratarea lor în timpul unei lupte intense.
  • Creșterea gradului de conștientizare atunci când un inamic se afla în vecinătatea jucatorilor.
  • Accesoriu audio pe bază de Doppler pentru amenințările primite. Acest lucru va crea efectul “trecerea cu mașina” atunci când un jucător glisează deasupra dvs.
  • Îmbunătățirea spațială a jucătorilor de parașutizare și de alunecare.
  • Abilitatea de a auzi sunetele de deschidere / închidere a planoarelor de la distanță.

Fortnite va veni, practic, cu o gama foarte variata de noutati din partea celor de la Epic Games, compania americana concentrandu-se pe oferirea unei experiente de joc cat mai bune pentru utilizatorii sai. Totul va fi disponibil incepand cu ziua de 27 septembrie, Fortnite urmand a le permite tuturor sa se bucure de aceasta actualizare majora, Epic Games nemaiavand vreun plan de a amana lansarea sezonului 6, cel putin in acest moment.