iPhone XR ha superato i telefoni Samsung e Huawei nelle vendite

iPhone XR ha umiliato i telefoni Samsung e Huawei nelle vendite registrate nei primi 6 mesi del 2019, ecco come appare la top 10 dei telefoni più popolari.

iPhone XR UMILIZZATI Telefoni Samsung e Huawei in saldo

iPhone XR si è rivelato il modello di smartphone più popolare nei primi 6 mesi del 2019, riuscendo a superare senza diritto di appello nelle vendite qualsiasi altro modello di telefono Samsung o Huawei. Secondo IHS Markit, iPhone XR ha venduto 26.9 milioni di unità nei primi sei mesi del 2019, 2 volte di più rispetto ai due telefoni di punta successivi, Samsung GALAXY A10 e A50, due telefoni di fascia media molto più economici.

L'iPhone XR ha registrato vendite 2.6 volte migliori di quelle dell'iPhone 8, il che dimostra quanto sia popolare il telefono, insieme hanno raccolto 36.9 milioni di unità vendute nei primi 6 mesi del 2019. Questo totale colloca i telefoni Apple al di sopra dei 3 modelli di telefoni Android che ha registrato le vendite più alte nei primi 6 mesi del 2019, Samsung e Xiaomi sono riusciti a posizionarsi nella top dei telefoni Android, in termini di vendite.

iPhone XR ha superato i telefoni Samsung e Huawei nelle vendite

Telefoni Samsung e Huawei UMILIZZATI per iPhone XR nelle vendite S1 2019
TOP 10 degli smartphone più venduti a livello globale nella S1 2019.

L'iPhone XS Max è il terzo modello di telefono Apple presente nella top di gamma, con vendite di 9.6 milioni di unità, quasi quanto l'iPhone 8, nonostante sia molto più costoso, anche rispetto all'iPhone XR. Solo 4 produttori hanno telefoni presenti in questa top 10 degli smartphone più venduti nell'S1 2019, e tra questi, sorprendentemente, non si trova l'azienda Huawei, sebbene abbia molti popolari telefoni economici.

"Rispetto ai produttori di smartphone basati su Android, Apple mantiene una gamma di modelli relativamente piccola. Ciò significa che il volume totale delle vendite di Apple è suddiviso tra un minor numero di modelli. Di conseguenza, ciascun modello di iPhone di Apple tende a generare numeri di spedizioni più elevati rispetto agli smartphone Android comparabili, come quelli venduti da Samsung”.

Tuttavia, l'iPhone XR dimostra il fatto che, nonostante il prezzo elevato, riesce a competere molto bene con i modelli concorrenti nel mondo Android, che sono anche molto più economici, e questo dimostra ancora di più il successo di Apple. Apple è anche l'unico produttore di punta che ha in catalogo solo telefoni premium, il resto dei modelli presenti sono di classe media, ma l'assenza del Samsung GALAXY S10, Huawei P30 Pro e Huawei P30 non sorprende.

L'iPhone XR si sta rivelando un vero successo per l'azienda Apple, nonostante molte persone non lo vedessero così bene dal suo lancio sul mercato.

39 COMMENTI

  1. Incredibil cu pocitania asta demna de 2012 a avut atat de multe vanzari. Este clar ca oimea nu da doi bani pe specs sau infatisare cand vine vorba de compania iubita, altfel nu pot sa imi explic cum si-ar lua cineva asa antichitate de telefon cu ecran 720p, 3gb ram, breton imens si margini cat China atata timp cat exista pe piata alternative infinit mai bune si mai accesibile. OP7Pro sau XR la aceeasi bani?? Se cumpara ca este “ieftin” si cu ios…Bucuria “saracului” care u ajunge la XS/Max si tine neaparat sa ia ceva cu ios, dar totusi cum sa traiesti in finele lui 2019 cu asa ragalie in buzunar?@penibil Altii au 5G, ufs 3.0, 12gb ram, ecrane 4k, si fara decupaje iar Apple vine “fiare vechi” cu milioanele??? Marketingul “hitlerist” practicat de Apple face minuni…

  2. Nu stirile sunt mediocre, ci comentariile unora ca tine :))). Tocmai te-ai dat si tu ca exemplu, de semi-analfabet fara 7 ani de acasa.

  3. Tocmai am luat un Note 10+. Pe langa gluma asta de telefon este Sf, din alta galaxie si nu exista termeni de comparatie… Pur si simplu nu pot sa inteleg cum ar da cineva atatia bani pe ragalia asta de iphone? Prostia-nu-are-limite ??‍♂️

  4. Ma intreb de ce cineva ar intra sa citeasca si sa comenteze cu atata patos, pe un site subiectiv, un articol despre niste produse atat de “ingrate”. Oare un frustrat? Care in loc sa citeasca o carte cauta orice modalitate sa-si arate nivelul intelectual? Este fascinant sa vad cu se manifesta intelectul “traditional romanesc” in capitalism.

  5. ‘cănd’ , ‘noteu-l’ vezi că nu merge bine tastatura de la iPhone 5
    Plus stai calm că Samsung nu încetineste telefoanele prin update-uri

  6. Bv, f frumos ai blagoslovit… Acum du-te in slbz si citeste carti si nu mai bate campii pe site-uri de doi lei cu toti copii frustrati… Sa nu te indobitocesti si tu pe aici cu toate stirile astea mediocre mai intelectualu’ pulii!

  7. E cel mai bun XR, … in plm… degeaba aveti telefoane cu 4k si 20 de giga ram… uita-ti-va in slbz pe youtube… e vorba de baterie in primul rand tine peste tot ce e de la apple ca si telefon…

  8. Când nu ai 5G , ecran calumea , sisteme care funcționează şi folosesti telefonul doar pt facebook şi insta normal că ține .

  9. Ia pune o poza cu Note 10 -le tau , cocalarule cu 30 de conturi . In afara de dejectii verbale nu esti in stare de nimic , boschetare.

  10. Vrei baterie îți iei 3310 și stai o săptămână cu el în stand-by! Ecran 720p și specificații low-end Wow e și normal sa tina bateria?‍♂️ Sa fii limitat de rezoluție și sa te chinui numărând pixelii pe Netflix sau YouTube doar de dragul de a te tine bateria puțin mai mult este jalnic… Pana și iphone 7/8 are specificații mai bune decât prostia asta demna de 2012! Unde mai pui ca pe pe Note 10+ al meu experienta de vizualizare a conținutului multimedia sau în jocuri este la superlativ iar bateria se încarcă 70% în 30 minute și niciodată nu m-a ținut mai puțin de o zi forjat serios! Ia zi merita deranjul sa te chinui cu un produs mediocru doar de dragul bateriei?

  11. Dude … just stop . Get some help . Chiar nu ți-am gresit cu nimic . Dacă vrei să te cerți cu cineva să stii că e plin de oameni pe aici . Până mai sari la scandal să faci şi mai mult haos decât e nevoie poți citi o carte sau să te uiți la un film ori ceva . Fă ceva cu timpul ăla liber în plm şi descarcăți frustrările în altă parte .

  12. hai ca pun, apoi pune si tu cu jegu-tau de j5 si muianul- tau de infant-oparit indopat cu pufuleti… eu spre deosebire de tine nu am nevoie de personalitati multiple si zeci de conturi… si daca ai sange-n cojones te provoc sa ma imi dai un nr de contact/fb/mail si sa vb despre atitudinea asta a ta de zmardoi…

  13. “Fa ceva cu timpul ala liber…”
    Ipocritul sta in timpul lui liber pe aici …dar iti da tie sfaturi…
    La un comentariu simplu si scurt din partea ta..el iti scrie ca tu esti ala frustrat…dar el iti scrie 10 randuri…Ce oameni intorsi pe dos care nu cunosc semnificatia randurilor pe care le scriu

  14. Pe Note 9, da. E plin YouTube-ul prin comentarii care confirmă asta. Am pus o grămadă de poze pe aici cu bug-uri. Samsung e ruşinea Android-ului, fără doar şi poate.

  15. YouTube-ul e plin de intoxicari mai ales in domeniul asta :). Daca esti istet stii sa le deosebesti. Ai dreptate Samsung e rusinea Android-ului nu vreau sa contrazic pe cineva cu mintea odihnita :).
    Bafta!

  16. Maimutoiul ala nu a bazut Note in viata lui, decat vomita balarii la adresa lui… Ce om normal sta 1 an de zile cu un telefon plin de lag si bug-uri si se vaita non stop pe un forum de doi lei??? Sunt satul de moroi ca el, care fac umbra degeaba si traiesc pe spatele parintilor…

  17. Nu trebuie sa judecam pe nimeni. iDevice.ro a fost un site foarte frecventat si sper ca Adrian sau Zaone sa il readuca unde a fost. Dar asta se va intampla cand nu vor mai fi titluri de genul UMILITOR, GROZAV,UIMITOR,INCREDIBIL,etc , iar calitatea(educatia ) cititorilor va fi alta.

  18. Daca ai mintea obosita, atunci ia o pauza si gandeste logic dupa ce te odihnesti si gandesti la rece
    Omul vorbeste obiectiv

  19. Nici nu incerc sa te contrazic. Îl folosesc zi de zi la serviciu și nu am probleme cu el. E ideal pentru o zi încărcată de munca .
    Sănătate și spor in toate !

LASCIATE UN MESSAGGIO