Netflix: la funzionalità tanto attesa è stata rilasciata

Netflix a implementat intr-un final o functie importanta pe care o asteptam de foarte multa vreme, iata ce avem in sfarsit in aplicatia platformei de streaming.

Guardare Netflix

Netflix a cedat iar in fata utilizatorilor din lumea intreaga, iar asta pentru ca a lansat in sfarsit o functie foarte importanta pe care oamenii o asteptau de ceva vreme, dar care pana acum a cam fost blocata de noi. Vorbesc despre functia care le permite oamenilor din lumea intreaga sa editeze sectiunea cu filme, seriale, documentare, pe care le-au vazut, si care sunt listate pentru a continua vizionarea, cei de la Netflix neavand pana acum optiuni pentru editarea lor.

Netflix a implementat sectiunea “Continue Watching” pentru a ne permite sa continuam sa vizionam ceva ce am vazut doar partial, insa unii oameni nu vor sa aiba chiar toate titlurile incepute listate acolo. Daca un film, serial, documentar, nu i-a placut cuiva, e normal sa vrea sa elimine de acolo acel continut pentru ca Netflix sa nu il mai afiseze in ideea continuarii redarii, si nimeni nu a inteles de ce compania nu a vrut pana acum sa ne permita sa facema sta.

Netflix: la funzionalità tanto attesa è stata rilasciata

Netflix si-a schimbat atitudinea vis-a-vis de aceasta functionalitate, iar acum putem elimina titlurile din sectiunea “Continue Watching”, lasand doar ceea ce ne intereseaza efectiv. Netflix a implementat pe desktop aceasta functionalitate de ceva vreme, insa acum ea ajunge inclusiv in aplicatia pentru telefoanele si tabletele cu sistem de operare Android, nu si in iPhone, astfel ca inclusiv cei cu aceste dispozitive mobile pot elimina ceea ce nu ii intereseaza.

Netflix permite stergerea titlurilor din aceasta sectiune prin simpla apasare indelungata pe imaginea de previzualizare pentru un titlu, si selectarea optiunii “Remove From Row”. Ideea in sine este foarte buna, si aduce in telefoanele cu sistem de operare Android ceva ce trebuia sa fie oferit de foarte multa vreme, mai ales ca exist ainclusiv pentru versiunea web a platformei, insa iata ca unele lucruri se implementeaza destul de greu in aplicatiile platformei.

Netflix ofera aceasta functionalitate noua pentru un numar limitat de persoane deocamdata, insa va extinde disponibilitatea pentru mai multi oameni in perioada urmatoare, deci daca nu o vedeti, trebuie sa aveti rabdare.