Facebook ha lanciato la nuova modalità oscura per l'applicazione del telefono

Facebook ha abilitato i telefoni in modalità oscura

Facebook a lansat noul dark mode pentru aplicatia dedicata telefoanelor si tabletelor din lumea intreaga, compania americana indeplinind intr-un final o foarte mare dorinta a foarte multor utilizatori din lumea intreaga, ceea ce e o veste foarte buna.

Facebook lanseaza treptat noul dark mode pentru telefoane si tablete, iar asta inseamna ca nu toata lumea il va avea disponibil dintr-odata, ci treptat, pe masura ce schimbarile sunt propagate in lumea intraga pentru noi, si puteti vedea mai jos cum arata totul.

Facebook nu afiseaza o interfata neagra pentru utilizatori, asa cum se intampla in Instagram, sau Messenger, ci una gri, care nu e tocmai ceea ce asteptau oamenii, astfel ca va fi interesant de vazut care va fi reactia multora dupa ce vor avea interfata disponibila.

Facebook ha abilitato i telefoni in modalità oscura

Facebook implementeaza un buton special in meniul de setari al aplicatiei, iar acesta ofera posibilitatea de a activa acest dark mode de catre oricine, deci trebuie doar sa verificati meniul de setari pentru a vedea daca acel buton este activ acolo.