Samsung GALAXY S30: DELUSIONE per la Tecnologia che mancherà

Samsung GALAXY S30 are o dezamagire foarte mare anuntata astazi, iata ce tehnologie va lipsi din noile modele de telefoane ale companiei Samsung.

nascosto samsung galaxy s30

Samsung Galaxy s30 are parte de o dezamagire confirmata astazi, iar asta pentru ca vorbim despre o tehnologie foarte asteptata de catre fanii din toata lumea, dar care nu va fi oferita in telefon. Mai exact, Samsung GALAXY S30 nu va avea o camera integrata in ecranul telefonului, asa cum spera foarte multa lume, compania Samsung nefiind pregatita sa o ofere, cel putin deocamdata, iar asta petnru ca ea are nevoie de pregatire suplimentara.

Samsung Galaxy s30 nu va scapa de perforatia din ecran pentru ca inca exista multe de imbunatatit in ceea ce priveste aceasta tehnologie pentru ca ea sa fie intr-adevar utila. Informatia privind evitarea implementarii acestei tehnologii vine de la un cunoscut expert in ecrane pentru telefoane mobile, care lucreaza pentru o publicatie care testeaza ecranele tuturor telefoanelor noi lansate in fiecare an, Display Mate, deci ea poate fi privita ca veridica.

Samsung GALAXY S30: DELUSIONE per la Tecnologia che mancherà

Samsung Galaxy s30 fara o camera integrata in ecran va fi fara discutie o mare dezamagire pentru foarte multi dintre clientii care asteapta cu nerabdare lansarea noului model de telefon. Desigur ca vor exista si altii carora nu le va pasa de aceasta lipsa a unei schimbari majore, deci ramane de vazut si in ce masura vor fi afectate, sa nu, vanzarile pe care telefonul le va inregistra dupa ce va fi lansat in mod oficial de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy s30 va avea totusi un ecran imbunatatit in raport cu cel pe care-l vedem in seria de telefoane care se afla acum pe piata, si va veni cu o baterie de capacitate mai mare. Mai toate componentele interne ale Samsung GALAXY S30 vor fi deasemenea imbunatatite substantial ca parte a upgrade-ului de anul viitor, asa ca va fi interesant de vazut in ce masura vom avea parte de tot ceea ce ne dorim, sau noutatile majore nu vor veni.

Samsung Galaxy s30 urmeaza sa fie lansat de catre compania coreeana undeva prin primavara anului viitor, si exista multi care asteapta cu mare nerabdare sa vada ce e pregatit nou.