ING Bank: GRANDI novità per i clienti di TUTTA la Romania

ING Bank are clientii din toata Romania vizati de o veste grozaava cu privire la ceva ce foarte multi dintre clienti nu stiau ca au disponibil acum.

Opzioni extra di ING Bank

ING Bank este una dintre marile banci din Romania in momentul de fata, ea avand milioane de clienti in toata tara, iar pentru toti dintre ei ofera si ceva ce foarte multi nu stiau ca au disponibil in momentul de fata. Vorbim despre aplicatia HomeBank a celor de la ING Bank care are o functie bine ascuns, dar care poate fi extrem de utila pentru foarte multa lume, scutind persoanele de drumuri la diverse magazine pentru a rezolva aceasta problema.

ING Bank le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a reincarca o cartela prepay pentru Orange, Vodafone, Telekom direct din aplicatia HomeBank, astfel incat oamenii sa poata beneficia in continuare de serviciile dorite. Cei de la ING Bank au aceasta optiune disponibila intr-o sectiune din cadrul aplicatiei pentru telefoanele mobile, acolo fiind listati toti operatorii de telecomunicatii care au incheiate parteneriate cu banca pentrua facilita platile.

ING Bank: GRANDI novità per i clienti di TUTTA la Romania

ING Bank listeaza in acea sectiune, pentru fiecare operator in parte, si cateva dintre extraoptiunile care pot fi incarcate cu o anumita suma de bani, astfel incat clientiul sa stie si ce primeste pentru respectiva suma. In cazul fiecarui operator exista sume predefinite de bani, in euro, cu care se poate reincarca o cartela, insa exista si optiunea de a activa anumite extraoptiuni pe care operatorii le ofera, totul din aplicatia ING Bank in doar cateva secunde.

ING Bank ofera deja pentru abonati posibilitatea de a seta ca plata abonamentului sa fie facuta in mod automat cand factura este emisa, astfel ca vedem si ceva echivalent inclusiv pentru reincarcarea cartelelor prepay ale clientilor operatorilor de telecomunicatii. Ideea celor de la ING Bank este de a usura viata oamenilor cand vine vorba despre plata facturilor, sau reincarcarea cartelelor, si desigur ca nu e singura banca de la care vedem asa ceva acum.

ING Bank ofera acesta functionalitate de foarte multa vreme, si e bine sa vedem ca exista banci care se gandesc la oameni pentru a le usura cat se poate de mult viata in aceasta perioada de timp.