Facebook semplifica il processo di trasferimento dei dati al di fuori della rete

Facebook semplifica il processo di trasferimento dati offline

Facebook a simplificat procesul prin care pot fi transferate datele utilizatorilor sai in afara retelei de socializare, astfel ca daca esti interesat sa treci prin acest proces, o poti face chiar acum intr-un mod mult mai simplu, totul putand fi facut automat.

Facebook a lansat aceasta functionalitate cu destul de mult timp in urma pentru clientii sai din toata lumea, insa desigur ca ea a avut nevoie de imbunatatiri pentru a ajunge in momentul de fata sa permita exportarea datelor in mai multe locatii, dar nu doar atat.

Facebook a refacut interfata acestei platforme pentru a simplifica procesul de utilizare, dar si pentru a lansa mai multe functii pentru utilizatori, iar toate sunt disponibile in cadrul unei sectiuni speciale care este oferita in platforma de socializare.

"Astăzi anunțăm câteva actualizări ale instrumentului nostru Transfer Your Information (TYI) pentru a face portabilitatea datelor mai simplă pentru utilizatorii noștri. Pentru a oferi oamenilor alegerea și controlul asupra datelor lor, am petrecut ultimele câteva luni reconstruind instrumentul nostru de portabilitate a datelor de la bază. Acum, este mai ușor pentru oameni să transfere o copie a datelor lor de pe Facebook către alte servicii.

Facebook semplifica il processo di trasferimento dei dati al di fuori del social network

Aceste actualizări includ îmbunătățiri ale experienței utilizatorului, două destinații noi: Photobucket și Google Calendar și un nou tip de date: Evenimente Facebook. Suntem încântați de aceste noi schimbări, deoarece oferă oamenilor posibilitatea de a alege și de a controla și mai mult, stimulând în același timp inovația împreună cu partenerii noștri. Această actualizare include:

O experiență complet reconstruită, mai simplă și mai intuitivă – acum oamenii pot vedea mai ușor ce destinații și ce tipuri de date sunt acceptate
O transparență mai mare în ceea ce privește starea fiecărui transfer, inclusiv facilitarea reîncercării anumitor transferuri
Capacitatea de a porni simultan mai multe transferuri de date pentru o destinație
Filtre care permit oamenilor să selecteze mai precis datele pe care doresc să le transfere”

LASCIATE UN MESSAGGIO