Ecco 5 caratteristiche interessanti che mancano all'iPhone 5 (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zLDOR1jBycc[/youtube]

  iPhone 5 è arrivato senza molte caratteristiche importanti, e quelle da cNET hanno realizzato un breve videoclip in cui ci ricordano tutto quello che si diceva ci fosse nell'iPhone 5, ma che alla fine è rimasto nei laboratori Apple. Tutto inizia con il famoso NFC, che forse mi sarebbe piaciuto avere nel terminale, ma solo come idea perché non avrei potuto usarlo in Romania e sarebbe stato inutile. La seconda caratteristica è legata alla capacità, quelli di cNET dicono che l'iPhone 5 ha bisogno di più spazio, magari qualche TB in cui mettere i torrent, perché in altre condizioni lo spazio esistente è sufficiente.

  La terza caratteristica è un sistema di sicurezza biometrico, che sbloccherebbe i nostri terminali leggendo le nostre impronte digitali. Anche se in teoria un sistema del genere è interessante, per ora gli smartphone non ne hanno bisogno e il costo della sua implementazione verrebbe introdotto inutilmente in un dispositivo del genere. La quarta novità è la ricarica induttiva, una tecnologia che comincia a diventare interessante, ma utile solo a chi vuole raddoppiare il tempo di ricarica di un dispositivo. Alla fine, la caratteristica più importante rimane la durata della batteria, e penso che sia qui che Apple dovrebbe lavorare di più sui suoi futuri terminali.

  In definitiva, l'iPhone 5 è un ottimo terminale e ve ne convincerete non appena inizierete ad usarlo.

11 COMMENTI

  1. Poate ca suna a samsung, dar eu unul as vrea ca iphone sa aiba un micro, mini sau nano sau ce vreti voi numai sdhc sa fie. Pe care sa se descarce pozele si alte fisiere, stiu ca e impotriva politicii apple. Apoi legat de iOS mai precis de email. Vreau sa dau reply la un email si sa atasez mai multe poze. Nu pot decat daca creez eu un email.

  2. Are cineva idee (si imi cer scz pentru offtopic) cand va ajunge iPhone 5 la Vodafone in Romania? Eu Stiam ceva de 12 Octombire dar nu sunt sigur.

  3. @zaone, apropo, ai iPhone 5. Cu me cu bateria? Te tine mai bine decat la 4s sau la fel? Te rog sa nu spui ca te tine mai putin…

  4. Ce idiot nui pasa cat e de subtire vrea mai multa baterie… ok mai multa baterie inteleg total de acord dar ce o vrea sa umble cu caramida dupa el????

  5. Atunci hai sa faca foi de hartie cu autonomie zero,ce spui andrei,tare frumos ti-ar placea sa bagi iphoneul in portofel printre hartiile de 10 lei,dar cand sa il folosesti stai ca nu mai ai baterie,dar de fapt,pe cine intereseaza,nu vezi ce subtire e….

  6. Cit despre email, exista app store cu destule app care fac ce lipseste aplicatiei native. Neintroducerea NFC nu este o scuza pt ca nu exista in romania, la fel si cu incarcarea inductiva, nu este productiva pt cei care nu dorm noaptea acasa, asadar pentru unii lipsesc.

  7. Pt a atasa mai multe fotografii, selectati din galerie fotografiile dorite apoi alegeti optiunea copy. In email, in campul de text, tineti apasat pe ecran 2-3secunde pana apar nistr optiuni. Paste si asa atasati mai multe fotografii intr-un email.

    Dintre toate lipsurile de mai sus, mi-ar fi placut NFC.

LASCIATE UN MESSAGGIO