iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs HTC One X vs Nokia Lumia 900 – confronto dello schermo

  iPhone 5, Samsung Galaxy S III, HTC One X si Nokia Lumia 900 sono attualmente alcuni degli smartphone più importanti e popolari sul mercato e in questo articolo li trovi un paragone della qualità dei colori e dei dettagli visualizzati dai loro schermi. In due dei test effettuati su questi dispositivi, il terminale è risultato vincitore iPhone 5, solo nel test relativo agli angoli di visuale, il terminale si è classificato dopo Samsung Galaxy S III e Nokia Lumia 900. Apple ha elogiato il suo schermo costruito con la tecnologia in-cell, questo test dimostra che gli elogi non erano esagerati, e questo è gratificante.

  Anche se in questo test l'iPhone 5 è uscito davanti a tutti, bisogna tenere conto che per tutti gli smartphone esistono diversi produttori di schermi e i risultati qui possono essere molto diversi, a seconda dei terminali sottoposti ai test.

14 COMMENTI

  1. Poate nu vad eu bine dar HTC ONE X in poza cu textul le da cu sare in ochii la restul….
    Deci…. cine a facut testele e cam idiot, si ar trebui sa poarte ochelari.

    Si teste la unghi in conditii de …. se vede cum bate lumina din dreapta catre stanga…..teste de tot rahat…..

  2. phoneArena? Aceiasi care ziceau ca lui HOX ii ia un minut sa deschida o pagina web si ca S3-ul scoate doar 100.000 in testul ala?
    Ecranul Iphone-urilor este foarte bun!, asta stie oricine.
    Dar phoneArena sucks big time!

  3. Tnt pe siteul ala italian se vede clar ca ala e fan samsung.. La finalul filmului in ultimul minut daca esti atent pe ultima pagina la iphone era toata pagina cu aplicatii care se incarcau si din cauza asta se incarca un pic mai greu pagina la iphone pe net.,

  4. Cel mai tare site de review-uri mobile este mobile-review.com,site-ul e rusesc dar are si limba engleza,Eldar Murtazin este foarte cunoscut in lumea terminalelor mobile de toate felurile,era primul jurnalist care testa tel-le Nokia(printre care si N97-le) cand inca nici nu erau lansate pe piata.

  5. @ 12. sebi
    Nu mi se pare ca se incarca pagina “un pic mai greu”. Din pacate, pagina s-a incarcat foarte greu pe iphone (27 secunde); la SG3 s-a incarcat in 9 secunde. Si nu inteleg de unde ai scos-o pe asta cu aplicatiile care se incarcau pe iphone. Ambele telefoane erau inchise, omul le-a pornit in acelasi timp, SG3 s-a deschis in 18-19 secunde, iphone 5 in 24-25 secunde. Nu am vazut sa fi dat la incarcat aplicatii pe niciun telefon.

LASCIATE UN MESSAGGIO