iPhone 4 sarà venduto domani in altri 17 paesi, ecco i prezzi

A partire da domani mattina, Apple venderà iPhone 4 anche nei seguenti 17 paesi: Australia, Austria, Belgio, Canada, Danimarca, Finlandia, Hong Kong, Irlanda, Italia, Lussemburgo, Paesi Bassi, Norvegia, Nuova Zelanda, Singapore, Spagna, Svezia e Svizzera . I prezzi dell'iPhone 4 non sono stati annunciati in tutti i paesi, ma in alcuni di essi lo sappiamo già, quindi ecco quanto costa l'iPhone 4 in:

  • Canada: $659/$779(CAD) per i modelli da 16/32GB;
  • Svizzera: 769CHF/565€ e 899CHF/660€ per i modelli 16/32GB;
  • Italia: 659/779€ per i modelli 16/32GB.

L'iPhone 4 più economico in Europa (per ora) si trova in Svizzera, al 2° posto la Gran Bretagna e al 3° la Francia. In tutti e 3 i paesi, l'iPhone 4 viene venduto decodificato se acquistato sull'Apple Store Online (ma probabilmente la regola vale anche nei normali Apple Store). In Italia lo è Pettegolezzo che l'operatore 3 Italia venderà iPhone 4 a prezzi a partire da 600 euro, ma l'informazione non è certa al 100%.

Per ora questi sono i prezzi al pubblico dell'iPhone 4 pubblicati dagli Apple Store in alcuni dei 17 paesi che lo riceveranno, ma domani saranno disponibili i prezzi per tutti i paesi e potremo fare un confronto per quello più economico prezzo dell'iPhone 4 in Europa.

13 COMMENTI

  1. preturile mi se par mari vizavi de problemele raportate…ce pana mea, la banii si reputatia lor ( cei de la Apple ), isi permiteau sa mai astepte ceva teste si nu sa arunce pe piata un produs imperfect ( o sa-mi pastrez pentru inca un an-doi bunul meu 3GS…)

  2. Nu stiu de unde aude lumea si de unde opinia asta publica, ca iphone 4 este imperfect si este un produs atat de prost… In primul rand nu exista smartphone perfect si in al doilea rand iphone 4 este cel mai bun smartphone de pe piata la ora actuala (si probabil va ramane asa pana la iphone 5;) ). In plus @asus iphone 4 este net superior iphone 3gs, din orice punct de vedere.

  3. @Alexandru C Foarte buna remarca. Eu din ce am citit pe aici, nu se plang utilizatorii de iPhone 4. Cel putin, ref semnal, se spunea ca nu sunt probleme si se credea ca reteaua AT&T este de vina pentru semnalul prost din SUA.

  4. @Alexandru C, la cati posesori de iphone4 sunt in ro ai sa astepti mult si bine sa se planga cineva… @bobotz, vezi ca te contrazici cu iphone4 care e cel mai bun, dar e totusi si el un smartphone, deci e imperfect. Si, da, sunt doua curente de opinie: unii care zic despre iphone4 ca e varza (bineinteles – eronat) si altii care se pricep si zic despre el ca e un device foarte tare, dar cu o pb jenanta la emisia-receptia gsm. Si sa nu uit: a treia categorie care zice despre iphone4 ca e soarele de pe cer, the best of the best… exagerat…

  5. @El_Cid, imi pare rau de tine ca nu cunosti asa bine lb. romana, nici nu e obligatoriu, de aceea nici nu ma voi obosi sa despic firul in 4 pt tine, du-te si fa niste meditatii de lb. romana si de logica, apoi te mai bag in seama.

  6. @glm nu-mi dau seama de ce zici asa, pentru ca nu ma contrazic deloc. Din cate stiu eu toate parerile proaste despre iphone vin din America (tara recunoscuta a fi plina de oameni care nu sunt intocmai foarte inteligenti si se bazeaza mai mult pe instinctul de turma) unde reteaua de telefonie mobila lasa de dorit in comparatie cu cea din Europa. Nu am citit nici o recenzie pe internet venita de la vreun user din Europa, nici atat din Ro, unde telefonul a ajuns pana acum ceva mai greu (dar a ajuns in cateva exemplare 😉 )

  7. Faptul ca zici despre at&t ca nu e o retea stralucita de telefonie confirma faptul ca in conditii de semnal slab iphone4 sta mai prost cu receptia, deci ARE o problema – dupa o logica elementara, asta rezulta din ce ai scris – iar faptul ca or fi americanii cum ai spus nu ma intereseaza, mai degraba ma iau dupa recenzia facuta stiintific si obiectiv de unii bagati in seama chiar de apple. Deci, tot dupa spusele tale, sa fim fericiti noi europenii ca avem semnal bun pe retelele noastre gsm. Altfel, iphone4 e un must have device. Aia cu inteligenta americanilor nu o mai spune ca iar te contrazici fiindca chiar ei au inventat iphone- ul, pc- ul, etc., etc. Noi romanii am ajuns doar sa comentam…

LASCIATE UN MESSAGGIO