Terremoto in Romania! L'allarme terremoto di Vrancea ti avvisa prima di un terremoto!

  Presumo che ci siano abbastanza persone tra voi che sono state svegliate durante l'ultima notte terremotoul si è sentito in tutto il Paese e forse alcuni si chiedono come potrebbero essere allertati nel caso in cui se ne verificasse un altro terremoto avrebbe avuto luogo. Bene, l'app Allerta terremoto Vrancea ha inviato una notifica a riguardo ieri sera terremoto solo pochi secondi prima che si avverta in varie località del paese e non hai modo di ricevere più di quei pochi secondi di avvertimento da qualsiasi altra parte.

Con il sistema "Push Notification" di Apple come metodo di trasmissione dell'avviso, significa che l'avviso arriverà anche se l'applicazione è chiusa. Naturalmente dovrai trovarti in una zona con copertura internet mobile (3G, Edge o wi-fi). L'allarme di test è stato migliorato. Quando vuoi testare l'applicazione, premi il pulsante "Test allarme". In quel momento, un menu ti informerà che riceverai il segnale di test entro un minuto. Il consumo elevato della batteria è stato risolto.

  L'applicazione ha un prezzo molto alto, ma se un terremoto colpisce nuovamente il Paese, potresti essere avvisato qualche secondo prima di avvertirlo, e questo potrebbe salvarti la vita.

Prezzo iniziale:
-
Nome:
Allerta terremoto Vrancea

9.99

s





Sviluppatore: APP & GO MOBILE SRL
Categoria: Utilità


Descrizione: AVVISO MOLTO IMPORTANTE!
Poiché l'applicazione ora utilizza il sistema di notifica push di Apple, È MOLTO IMPORTANTE AVERE ATTIVATA LA NOTIFICA PUSH!
La prima volta che apri l'aggiornamento, l'applicazione...


La dimensione dell'applicazione è: 8.8 Mb


47 COMMENTI

  1. Salut, pretul este destul de mare, stiu ca veti spune ca cine da bani pt un iphone trebuie sa nu se planga de pretul aplicatiilor.De ce nu este oferita gratuit din partea societatilor de asigurare in momentul in care esti client ? Eu platesc si asigurarea obligatorie pt locuinta, si una privata tot pt locuinta.

  2. La banii astia o sa stea cu ea in app store, perfect romanesc, sa o tina scumpa si sa vanda putine, pune o fraiere la 0,99 sa vezi cate parale faci

  3. Sincer mi se pare o aplicatie masochista pentru ca odata intrii in panica cand vezi mesajul si imediat cand vine cutremurul , tare rau :)))

  4. Daca a luat-o careva, postati si voi .ipa-ul undeva. Nu am 10 + x/luna euro sa dau pt asta, dar pare utila. Nu recomand pirateria sau astfel de lucruri, dar mi se pare o chestie de viata si moarte si sper sa fie trecuta cu vederea, macar de data asta. Sper sa nu fiu singurul care gandeste asa.

  5. Zaone, cu câte secunde mai înainte te-a anunțat, mai exact? In București se spune ca cu aproximativ 30 de sec înainte ar suna alarma respectiva, ceea ce ar fi ok

  6. Am fost sceptic cand am luat aplicatia, fiind “nevoit” sa o cumpar deoarece stau in bloc cu bulina in Bucuresti. La cutremurul acesta eram in Galati si alarma a sunat cu 15-20 sec inainte. Oricum, eram treaz si deja sub grinda cand a venit cutremurul. Eu zic ca e buna. Cam scumpa, dar viata e nepretuita. Depinde cum privesti: daca tii cont ca o poti instala pe 5 device-uri si ca poti folosi si optiunea Family, toate in pretul abonamentului lunar, atunci aplicatia e ok ca pret.

  7. 100€ pe an???? Astia is dusi cu pluta! Cred ca e cea mai scumpă aplicație din AppStore. Eu credeam ca Navigon&Co sunt cele mai scumpe aplicații dar vad ca m-am inselat.

  8. Bogdan, poti sa urci si tu .ipa-ul undeva? daca nu vrei sa fie public, trimite-mi doar mie la robertblackftw [at] gmail. Stau in bloc relativ unsafe si contrar opiniei populare cum ca toti cu iphone au bani, eu nu-mi permit 100$ pe an pt asa o aplicatie. Sper sa nu fie sters acest comment, chiar am nevoie.

  9. Sunt si aplicatii free care fac acelasi lucru cautati earthquake unele au varianta pro pt notificari dar cu iapfree merg . Oricum acum 4 ani a mai fost unul la fel de mare iar prin cutremure “mici” se detensioneaza placa tectonica deci sunt benefice .

  10. Nu e nimeni care poate sa urce aplicatia asta undeva? Inteleg ca nu e tocmai ok, dar daca chiar nu am bani sa o iau, prefer asa decat deloc.

  11. Daca vine cutremurul si eitrimit alerta bine, daca vine cutremurul si ei nu trimit alerta cumpărătorilor, asta e, ne dau câțiva cenți înapoi luna următoare. Asta daca scăpăm. Citatul e din termenii si condițiile lor,” in cazul in care dumneavoastra nu veti putea folosi serviciile contractate datorita unor defectiuni in sistemul de transmitere a datelor, imputabile noua fara ca acestea sa fi fost notificate in prealabil in cadrul aplicatiei, veti putea solicita APP&GO MOBILE SRL ca pretul serviciului sa fie restituit proportional cu perioada in care nu ati beneficiat de servicii, cu titlu de despagubiri. “

  12. Si daca nu ai telefonul langa tine ce faci ? Poate telefonul tau e in alta camera, se trimite alerta vine si cutremuru si ai cheltuit degeaba banii. Eu zic ca aplicatia asta nu te ajuta cu nimic, este de luat banii la naivi. Sa fim seriosi la un cutremur de 7-8 grade esti pa oricum. Daca stai la etajul 10 crezi ca ai timp in 15-20 secunde sa ajungi afara ? Poate daca stai la curte este utila ca ai timp sa iesi afara.

  13. Nu-mi vine sa cred ca desi asta e un pericol care afecteaza PE TOATA LUMEA, indiscriminatoriu, pericol care poate fi evitat, nimeni nu zice nimic. Ba mai mult, se jecmaneste la drumu mare, cu sute de euro pt o amarata de alarma. Pana si pe vremea lu Ceasca erau alarmele alea sonore.
    Chiar nu e NIMENI care a luat aplicatia asta sa o poata da si altora?

  14. inaintea unui cutremur mare (de la 6 grade in sus) vine un fel de “unda” EMP care face sa pice retele de telefonie mobila si retele de internet (chiar si internetul prin cablu), deci consider ca aplicatia functioneaza pt cele de maxim 6 grade. la cutremurul din octombrie 2005 sau 2006, (nu mai retin exact), care a avut 5.9 grade mi-a picat reteaua, internetul, si semnalul la telefon cu vreo 20-30 de secunde inainte de cutremur.
    sper sa nu am dreptate totusi !

  15. cel mai bine va cumparati 2 papagali.. si inainte cu 20-30 de secunde scoala toata casa..:)).. am simtit asta aseara.. m-am trezit ca in jungla de zgomotul lor.. la care nevasta-mea enervata.. a zis sa le dau drumul pe geam ca nu-i mai suporta, iar azi s-a dus si le-a cumparat batoane cu seminte drept rasplata… asa ca alegeri.. aplicatia sau un animal/pasare de companie… se zice ca pasarile simt cu 10-15 secunde mai repede decat alte animale, iar taratoarele sunt cele mai bune..:))

  16. Este strigator la cer. Nu as fi dat 10Euro pe aplicatia asta si daca era one-time purchase. Faptul ca este pe baza de abonament lunar 10Euro este hotie curata. Dezvoltatorul aplicatiei nu face decat sa profite de fobia unor persoane fata de un nou cutremur. Inteleg ca o asemenea aplicatie ar putea salva vieti, dar asta nu inseamna ca trebuie sa aiba un pret nesimtit, dupa parerea mea. 100Euro pe an pe o aplicatie care oricum nu garanteaza functionarea corecta la momentul potrivit este inacceptabil.

  17. da si eu am 2 perusi ciripesc fara niciun sens noaptea de 2-3 ori pe luna, pasarile chiar sunt foarte proaste, alarma nu cred ca trimite mesaje false

  18. Cat? 10e pe luna? Ba esti nebun? Pai in loc sa faca un bine la lume :))) ii dau 100 daca ma ia in brate cand e cutremur…astia care sunt absurzi cu preturi babane, ar trebui dezbracati in fata primariei :))))))))

  19. Cei care incercati sa piratati aplicatia, luati-va gandul. Nu este suficienta instalarea aplicatiei pe un device cu JB, inteleg ca accesul se face pe baza de user si pass (cu autentificare pe serverul lor).
    Pretul este intradevar aberant (100 EUR/an) si oricum, in urmatorii 4-5 ani ar trebui sa fie “liniste” in Vrancea, deci costul nu se justifica. 🙂
    Si inca ceva, Vrancea nu este singura zona tectonica activa din Romania. Daca cutremurul apare in alta parte, nu va fi semnalat.

  20. Asta e, naivi si fricosi sunt multi, iar daca ai bani nu inseamna ca esti si destept, uitati-va la Gigi Becali 🙂 Pe de alta parte, si un caine te anunta inainte. Eu am un ciobanesc german si am observat cu ocazia unui alt cutremur, nu in Romania.

  21. Pe mine m-a anuntat. Dar nu am apucat sa dau alarma la toata casa. Eu sunt multumita ca am cumparat-o. Mai sunt niste dispozitive pe care le montezi in casa si pe care le-as cumpara.

  22. In japonia functioneaza tot cu push nottifications. La ei este gratis deoarece alerta initiala este data de o institutie de stat. La noi aparatura este a unei firme private.

    Singurul sistem de avertizare garantat la 30 de secunde este o aplicatie de PC de la IRSA:
    http://www.fotonsas.ro/

    La noi guvernul are alte prioritati …. avioane private , catedrale etc

  23. Citind review-urile de pe pagina aplicatiei din appstore a celor care su cumparat aplicatia, se constata ca nu functioneaza corect. Se pare ca a sunat alarma cu 1 minut dupa cutremur. In orice caz, nici eu nu cred in aceasta optiune, mai ales ca daca ar fi 50.000 de useri si aplicatia ar trimite SIMULTAN spre toti, tot ar dura cateva secunde intre primul user si cel cu numarul 49.999. Si faptul ca DEPINZI de internet mi se pare crunt… SMS poate era mai ok, dar si acolo e congestie… Votul meu e ” NU”.

  24. Inteleg ideea si o apreciez, insa nu mi se pare fezabila dpdv tehnic. Zaone, tu ai instalat aplicatia? Te-a ” bipait” in timp util?

  25. tot un SOS-Life isi face treaba mai bine. nu depinde de retele de telefonie sau electrice. are accumulator. anunta cu ~30 de secunde inainte. incovenientul e acelasi, stai la bloc, nu ai timp de reactie.

LASCIATE UN MESSAGGIO