Facebook ha rilasciato un nuovo aggiornamento per l'applicazione App Store

logo Facebook ottimale

  Facebook è un'applicazione lanciata appositamente per iPhone, iPad e iPod Touch dall'omonima azienda americana per consentire un rapido accesso al proprio social network da qualsiasi luogo e in qualsiasi momento. Nel corso della serata è stata aggiornata l'applicazione Facebook, l'azienda americana si è limitata a menzionare di aver implementato una serie di miglioramenti volti a risolvere diversi problemi operativi e ad aumentare la velocità di utilizzo del suo titolo.

GRAZIE PER AVER UTILIZZATO FACEBOOK! PER RENDERE LA NOSTRA APP MIGLIORE PER TE, PORTIAMO AGGIORNAMENTI NELL'APP STORE OGNI 4 SETTIMANE. SE HAI IOS7 O SUCCESSIVI, PUOI AGGIORNARE L'APP AUTOMATICAMENTE (SENZA CONTROLLARE QUI) ACCEDENDO A IMPOSTAZIONI > ITUNES E APP STORE > DOWNLOAD AUTOMATICI E ATTIVARE GLI AGGIORNAMENTI. OGNI AGGIORNAMENTO DELLA NOSTRA APP FACEBOOK INCLUDE MIGLIORAMENTI IN VELOCITÀ E AFFIDABILITÀ. QUANDO ALTRE NUOVE FUNZIONALITÀ SARANNO DISPONIBILI, LE EVIDENZIEREMO NELL'APP.

  L'app Facebook per iPhone, iPad e iPod Touch è disponibile per download gratuito nell'App Store.

17 COMMENTI

  1. Inca din versiunea trecuta au scos optiune @ robert , acum o gasesti in aplicatie ( more / settings / videos and photos / auto-play

  2. Dom’le…si la voi apar reclame in josul paginii in aplicaria facebook? Imi apar si pe iP6 si pe iPad…nu inteleg de ce apar, pana acum nu erau…

  3. @ Zaone si liviu’s problema cu reclamele este de la tweak-ul Facebook care îl ai instalat în telefon.încearcă să-l dezinstalezi sau să contribui la tweak cu 2$ și vei scăpa de reclame. Good luck!

  4. Da, ai dreptate csi02, am dezinstalat tweak-ul facebook++ si acum nu am reclamele. Dar nu inteleg un lucru. Tweak-ul este gratuit. Nu e vorba de 2$. Am toate tewak-urile cumparate, dar asta era gratis…:(

  5. Da te înțeleg,exact așa surprins am fost și eu! Și reclamele au apărut așa dintr-o data și nu știam de unde și de ce pentru ca pe alte idevice-uri nu aveam reclame.
    Acuma vreau să te întreb eu dacă acest tweak îți funcționează pe ultima versiune de la FB? Poți folosi messanger-ul în interiorul aplicației FB?

  6. Dar mai am o întrebare: poți folosi messengerul făcând swipe la dreapta și să alegi de acolo cui îi scrii sau alegi messages din bara de jos a FB-ului?

  7. Eu am rezolvat problema altfel. Am scos Facebook++ si am instalat FBNoNeedMessenger e la fel messengerul insa partea buna e ca nu are nici o reclama. Da un search pe site aici ca Zaone a sceis despre el…

LASCIATE UN MESSAGGIO