iOS 11.0.2 distrugge la durata della batteria dell'iPhone

iOS 11.0.2 distrugge l'autonomia della batteria dell'iPhone, l'azienda Apple riesce a rovinare qualcosa di buono fatto in iOS 11.0.1 con una modifica sconosciuta per l'autonomia.

iOS 11.0.2 distrugge l'autonomia della batteria dell'iPhone, secondo un test pubblicato ieri e effettuato in confronto con iOS 11.0.1 su 8 iPhone più e iPhone 7 Plus. Secondo questo test, iOS 11.0.2 riduce l'autonomia della batteria dell'iPhone 8 Plus fino a 3 ore rispetto a 11.0.1, la differenza è enorme, soprattutto perché il telefono dispone di una batteria da 2700 mAh integrata da Apple.

iOS 11.0.2 rende l'iPhone 8 Plus inferiore all'iPhone 7 Plus in termini di durata della batteria, anche se con iOS 11.0.1 il nuovo modello di iPhone era superiore a quello uscito lo scorso autunno. La differenza tra i due telefoni con iOS 11.0.1 è di oltre un'ora in termini di durata della batteria, a favore dell'iPhone 8 Plus, ma ecco come Apple è riuscita a distruggere qualcosa di buono con un cambiamento di cui non ha detto molto.

iOS 11.0.2 distrugge la durata della batteria dell'iPhone

iOS 11.0.2 presenta anche un bug riguardante la visualizzazione dell'autonomia della batteria dell'iPhone, che diminuisce durante la ricarica rapida e si blocca durante la ricarica normale. Difficile dire se questo bug di iOS 11.0.2 incida molto anche sulla durata della batteria dell'iPhone 8 Plus, compresa probabilmente quella dell'iPhone 8, ma è possibilissimo, quindi è consigliabile evitare questa versione del sistema operativo .

iOS 11.0.2 è stato rilasciato da Apple per risolvere un problema che genera suoni statici durante le telefonate su iPhone 8 e iPhone 8 plus, ma causa altri fastidiosi problemi. Purtroppo bisognerà attendere il rilascio di iOS 11.0.3 per poter aggiornare da iOS 11.0.1 su iPhone 8 e iPhone 8 Plus, oppure è possibile aggiornare a iOS 11.1 beta, che ha un'ottima autonomia e prestazioni da misurare .

iOS 11.0.2 sembra influenzare negativamente solo la durata della batteria di iPhone 8 e iPhone 8 Plus, ma è possibile che anche altri modelli ne risentano.

AGGIORNAMENTO: E un secondo videoclip che conferma il fatto che l'autonomia di iOS 11.0.2 è peggiore rispetto a iOS 11.0.1, ma senza test su iPhone 8 Plus.

39 COMMENTI

  1. In traducere libera, nu va cumparati iphone 8 si asteptati iphone x. Nush dc presimt ca dupa lansarea iphone x, ios 11 o sa fie ok din multe puncte de vedere.

  2. iPhone 8 Plus: am facut update la 11.0.2, au disparut sunetele din timpul convorbirii si bateria e uimitoare. Am 40h de la ultima incarcare si bateria e la 39%. Nu credeam ca o sa mai am telefon care sa tina bateria 2 zile 🙂 Deci nu cred ca afecteaza pe toata lumea problema de care ai zis in articol.

  3. Este clar ca, iPhone 8 și 8 plus nu sunt afectate doar puțin de iOS 11! De la 5s pana la 7 sunt ceva probleme, acestea din urma cu 10.3.3 maxim sunt ok

  4. De la iOS 7 toate telefoanele Apple se duc de râpa și apar o groaza de probleme , singurul iOS care a fost și a funcționat bine este iOS 6

  5. Cum se face ca doar ala din video are problema asta? Nu am vazut la nici un alt youtuber problema asta…nu stiu cum doar el o are si face si video peste video despre asta. Pe mine ma tine bateria fix ca ai ai te pe 8 plus, 9 ore de utilizare si inca 14% baterie cu tot cu 4g folosit iar faza cu descarcatul bateriei in timp e este la incarcat pe ios 11.0.2 la fel, nu am intalnit-o.

  6. E oribil cu iOS 11 asta…. daca vor continua asa, va fi unu esec total sistemul asta de operare si implicit idevice-urile…

  7. Am pus iOS 11.1 beta 1 pe 6S-ul meu si sunt multumit, chiar tine mult mai ok fata de 11.0.2. Raman pe asta l-am pus si pe iPad Air 2, revin cu detalii daca intalnesc probleme. Pana acum am obervat ca imi apare bara aceea jos ca la iPhone X dar nu mereu si mai este un bug cand intru pe unul din contacte si apa pe iconita de la mesaje in loc sa imi apara direct sa ii scriu mesaj lui, imi apar toate mesajele… dar dupa doua trei incercari merge.

  8. Am pățit pe 7plus cu un beta din ios 11..golea bateria în jumătate de zi… Am resetat toate configurarile precum citisem pe aici și sa rezolvat problema

  9. Probabil cu toate conexiunile dezactivate (date, Wi-Fi).
    Nu este exclus să îl țină autonomia 9 ore pe durata încărcării, că am văzut de curând cum bateria iPhone-ului se “descarcă la încărcare” … Un oximoron tehnologic marca Apple!

  10. Probabil că iOS trebuie rescris de la zero, așa cum Android a fost rescris de două ori de la zero. Dar deh… la Apple contează profitul decât grija pentru iOS și implicit pentru client.

  11. Pe bune ca updateurile aste is de toara jena.Cand mama dracului ati auzit de asa ceva la un update pe android?Acuma si astia de la Apple is tampiti si nu gandesc.Daca apple facea avioane erau cu propulsie pe elice daca ne gandim la tehnologiile implementate pana la i8 ….ca sa nu supar pe careva

  12. Nici o problema pe iphone 7… peste 9 ore in conditiile in care am wifi si bt activate non stop. Plus vre-o 3 ore de netflix pe 4g.

  13. Sottoscrivi.
    Oricum mă ținea bine bateria pe iPhone 8 Plus, dar de la iOS 11.0.2 parcă nu e adevărat. Dacă mi-ar povesti cineva că-l ține bateria așa cum îmi ține mie, nu l-aș crede, ba chiar l-aș acuza că mă bântuie!

    Am instalat 11.0.2 cum a apărut, telefonul fiind la încărcat în momentul instalării, iar de atunci am încărcat telefonul o singură dată și până mâine nu-l încarc. 🙂

  14. Să știi că pe mine, iPhone 8 Plus, mă ține 8-11 ore de Usage.
    Nu opresc niciodată Wi-Fi, Bluetooth sau datele celulare. Singurul lucru este cu nu prea mă joc.

    Să-ți mai dau un exemplu concret:
    De mai bine de două ore (cam două ore și 10 minute) sunt în Safari, pe telefon; chiar pe mesajul ăsta îl scriu de pe telefon. Am consumat 7% din baterie în orele ăstea. Safari consumă puțin, e adevărat, dar am urmărit și știri (clipuri video).

    Mai spun o dată. Mă UIMEȘTE autonomia bateriei pe iPhone 8 Plus, iar cu iOS 11.0.2 e mai bine!

    Eu nu sunt genul care să laud fără fundament sau să să critic fără motiv. Aici e caz de laudă.

  15. pe iph7 – ios11.1 beta l-am conectat la bateria externa 2A si de la 17% la 32% in 4 minute…ceva nu e ok clar. a mai patit cineva saltul acesta ?

LASCIATE UN MESSAGGIO