Steve Jobs had gelijk wat betreft flash

Het is moeilijk voor mij om het te zeggen, maar Steve Jobs had 100% gelijk wat betreft flash op mobiele telefoons, de implementatie van flash in de besturingssystemen voor mobiele telefoons leidt tot een drastische afname van hun prestaties tijdens het surfen op internet, en het draagt ​​natuurlijk bij enorm als de autonomie van de batterij afneemt. Geloof je mij niet? Bekijk de 2 video's van deze artikel en je zult jezelf zeker overtuigen hoe "nuttig" flash is op Android 2.2 Froyo.

Android 2.2 Froyo is een snel besturingssysteem, met een nog snellere browser, maar als we flash aan de vergelijking toevoegen, wordt de surfervaring op internet tot nul gereduceerd omdat flash de Nexus One "wurgt", een zeer krachtige qua hardware. Merk op dat zolang de flash in de browser geactiveerd is, de inhoud uiterst moeilijk te laden is en navigatie door de pagina uiterst omslachtig wordt, dit in de omstandigheden waar we het over hebben de nieuwe flash 10.1 speciaal gemaakt voor mobiele terminals en natuurlijk een apparaat met een 1GHz-processor en 512MB RAM. Na het uitschakelen van de flitser herstelt de Nexus One zich en wordt de surfsnelheid op internet/pagina's extreem snel, veel sneller dan op de iPhone 3GS/HTC HD 2.

Steve Jobs donderde en haalde uit naar die van Adobe en beschuldigde hen ervan dat Flash slecht is gemaakt, veel bronnen vereist, veel fouten veroorzaakt en dat de implementatie ervan in het iPhone OS op dit moment een extreem negatieve impact zou hebben op het surfen op internet. ervaring. Raad eens? Had gelijk! Alles wat Steve Jobs zei over flash kun je vinden in de video's die ik eerder noemde, flash doodt een smartphone vanuit elk gezichtspunt, en om eerlijk te zijn voel ik me veel beter dat de iPhone GEEN flash heeft, hoewel dat misschien wel zo zou moeten zijn. hebben de mogelijkheid om te kiezen of we er gebruik van willen maken of niet.

Dus tot nog een keer wachten we tot HTML5 groeit, omdat Flash aan het afdrijven is en Adobe zich niet zal haasten om het op te slaan.

9 REACTIES

  1. era frumos ca steve jobs sa ne lase sa folosim sau nu flash daca vrem nu sa aleaga el era bine sa aiba o setare in meniu pentru activare/dezavtivare dar daca stam sa ne gandim steve jobs nu e chiar atat de prost chiar daca stim cu totii de apple si limitarile iphone ului cred k dupa ce o sa fie implementat html 5 100% atunci iphone o sa ajunga la un nivel pe care nici un brand nu l ar atinge vreodata ca si acum…parca iphone este magic…cine il are nu mai scapa de el

  2. Sunt total de acord cu tine. Este un lucru foarte bun ca Apple nu isi strica imaginea cu un produs atat de prost ca flash-ul.

    Din punctul meu de vedere Adobe prin Flash este responsabil si de incalzirea globala pentru ca un laptop/desktop toaca de cel putin trei ori mai mult curent cand ruleaza Flash.

  3. @verdomd: Scuze ca intreb in felul asta, ai vreo idee de vre-un program cu care pot vedea canale tv romanesti pe iphone? Am orb-ul, dar versiunea asta noua de pe app store face figuri.Am pus pe pc o versiune compatibila cu cea noua dar nu reda nimic de pe internet tv din Romania, i-a schimbat tot felul de codecuri, i-am pua versiunea veche pe pc dar nu e compatibila cu cea noua de pe iphone, am pus pe iphone versiunea veche, dar imi spune ca e piratata si nu ii da drumul si nici nu o pot cumpara.Am si net tv dar merge doar alfa si omega, am tvu player dar merge doar b1tv.Imi poate da cineva o idee?

  4. Intrebare: Daca ati avea un copil (sau daca aveti deja), i-ati da "in carca" o sarcina ce l-ar ingenunchea, cand de fapt voi vreti sa zboare?

    Sper ca ati inteles analogia!

    Asa ca, pe buna dreptate, CE ROST ar fi avut sa accepte Jobs flash pe iPhone/iPod/iPad daca stia ca experienta utilizatorului va fi DRASTIC afectata? Sa zica utilizatorii "ia uite ce pros mai e si iDevice-ul asta ca nu mai merge deloc si se blocheaza cu flash!!!" ! Decat asa mai bine lipsa!

    Si doar stim ca la Apple, ASTA CONTEAZA CEL MAI MULT: EXPERIENTA DE LUCRU si USURINTA in folosire (cu alte cuvinte ergonomicitatea)!

    Si subscriu si eu la incarcarea PC-ului CU MULT mai mult cand vad o pagina cu niste "banale" meniuri facute in Flash, deja incep TURBINELE in computer sa sufle, si temperatura interioara si a proc-ului cresc cu 2-3 grade, cu tot cu turbine in functiune! Asadar, CONSUM DE RESURSE = CONSUM DE ENERGIE (si mai departe pe lantul asta pana la incalzirea globala, caci inca noi nu stim sa luam curent direct din aer sau soare, si scoatem mult fum ca sa dam curent)!

    Naar mijn mening!

    Idem dito,

    Felix

  5. Aaaa, si sa nu uitam un lucru: flash-ul, cum este el acum, este cu un viitor SIGUR => THE END!

    Si doar stim deasemeni ca Apple mereu a inglobat doar tehnologiile ce au avut viitor, nu?

    Idem dito,

    Felix