Update van de Orange Roemenië-providerbundel

Als je vandaag via het menu 'Over' op je telefoon bent binnengekomen, heb je waarschijnlijk het bovenstaande bericht ontvangen waarin je wordt gewaarschuwd dat er een pakketupdate voor Orange beschikbaar is. Uiteraard kwam dat bericht alleen terecht bij Orange-gebruikers, niet bij degenen die de telefoon bij een andere operator gebruiken. Ik heb de update uitgevoerd en ik heb geen veranderingen opgemerkt, de basisband is niet bijgewerkt, het heeft geen invloed op de jailbreak, maar ik controleer of dit de mogelijkheid van internet-tethering met MyWi beïnvloedt.

Mijn advies is om het bericht voorlopig te negeren.

37 REACTIES

  1. Eu am iPhone 3G 3.1.3, si nu imi apare nici un update, am Orange Romania 5.0, cred ca totul tine de versiunea de iOs, in imagine vad ca la 4.01 e Orange 7.0

  2. zaone am vazut ca la download nu ai versiunea 4.0.1 pt 3gs nu poti sa o pui te rog ca as vrea sa o pun si eu pe telefon!

  3. Trece mult mai repede din edge in 3g si invers, atunci cand mergi la network sa schimbi, eu unul asta am observat la prima vedere.

  4. După acest update nu am mai putut sa mă conectez la internet prin orange, si am sunat la ei: s-a făcut trecerea la un singur server. Cica inaine erau 2 net si wap. Din cauza asta s-a făcut update, iar unele numere de tel cum a fost al meu nu s-a reușit update, nu se știe din ce cauza si mi l-a făcut nenea asta manual după ce am vb la telefon 25 de minute!

  5. Lol sau nu zaone, nu am telefonul hackactivat ci cu cartela operatorului. Si totusi, push nu-mi merge pe cand youtube merge. Wierd!

  6. Nu vreau sa pun ala ce manaca multa baterie si foloseste un certificat comun multor telefoane (practic e acelasi pt toti care instaleaza programelul ala), rezulta foarte multe accesari facute de telefon la server. Cred ca raman la fetch, care teoretic mananca mai multa baterie ca push-ul normal deoarece acceseaza serverul din ora in ora pe cand Push o face doar cand intra 1 mail pe serve, dar asta e. Ar mai fi Push 2.0 dar acolo trebuie sa platesti, iti da 1 certificat unic doar pt imei-ul personal… Ce ma ernerveaza e: DE CE PE 3.1.3 MERGEA?

  7. Am instalat push doctor. Am studiat problema mai mult si se pare ca push doctor e diferit de celelalte push fix-uri in sensul ca genereaza un certificat unic pt fiecare telefon asa cum ar trebui. Sa vedem, sper sa mearga, totusi nu ma simt bine ca sunt atatea programele instalate in cydia doar pt un push….pfff

  8. In mod normal ar trebui sa iti mearga push daca ai activarea facuta cu cartela operatorului. Eu stiam ca problemele astea cu push vin de la hacktivare nu de la decodare.

  9. Zaone ..pe telefon mi`a aparut de sambata 14.08 sa fac update la carrier dar i`am dat dismiss ..si acum de fiecare data cand ma duc la Setings -General – About pot face upgrade`ul..

    Deci sfatul tau e sa facem update ?

    Tu ai facut update ..sunt ceva modificari : scade semnalul ? functioneza internet`ul ? ..simti ceva modificari soft pe …telefon ?

    Toate bune,,

  10. salut,am 3gs am facut update la 4.0.1…apoi am activat telefonul cu nush ce x-sim de la un service..am facut jailbreak apoi decodare…dupa ce am dat restart,nu mai pot intra in meniu desii imi pare operatorul Orange..deci decodarea a fost facuta…de la ce poate fi?

  11. Zaone..din ce am mai citit…pare ca nu e momentul sa facem ..update la carrier….ii mai lasam pe baietii de orange sa`si puna reteaua la punct….

    Folosesc internet`ul pe telefon…si nu sunt dispus acum..sa`mi apara probleme dupa update…

    All the best,

  12. Da, ei au facut niste modificari la Cariier Bundle si nu stiu care exact problema cu modificarea asta. Ar putea fi o solutie insa e cam complicata, o sa fac eu un articol azi.

  13. Zaone..dimineatza am facut din greseala update..dupa care a inceput distractia..toate bune si frumoase ..semnal aveam ….totul parea sa merga ..cand incerc sa citesc email`ul si sa`mi spuna ca nu ma pot conecta…..Am inceput sa sun la Orange de la ora 9:20 pana…la 11:40 cand baietii mi`au raspuns….m`au tinut 25 de minute in telefon…ca sa`mi spuna ca au setat APN`ul…

    I`am intrebat daca li se pare normal si stii ce mi`au raspuns : aveti un telefon mai special :)) 🙂

    Mi`au spus ca acel update e de fapt o setare pe care au incercat sa o trimita tututor posesorilor de iPhone cu firmware 4.XX..pentru a iutea folosi wap.orange si ca nu afecteaza nimic altceva.

    O seara frumoasa tuturor,

  14. Multumesc pentru raspuns zaone, am incercat ce ai recomandat dar se intampla nimic. Am intrat la Settings>General>About si am asteptat, 3G era pe ON, Data Celular ON, nimic. Am probleme cu acoperirea, in 3G 1-2 linii, in EDGE maxim 4. Daca intru in cladiri pica tot, la Orange Shop culmea cand am fost 3G era full. Daca as reusii sa fac update la Carrier s-ar rezolva problema cu acoperirea? Rog sa ma ajutati, nu vreau sa schimb telefonul. Va multumesc anticipat