Video: Hoe je mappen in mappen maakt in iOS 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3Ci9McPJx_8[/youtube]

ontwikkelaar van de SBRotator-app heeft de videoclip hierboven gemaakt om te demonstreren hoe hij de mogelijkheid kan inschakelen om mappen in mappen te maken in iOS 4. Het lijkt erop dat deze aanpassing gebruikers in staat zal stellen een willekeurig aantal mappen in mappen te maken, dus je zult in staat om een ​​onbeperkt aantal mappen in mappen in te voegen, althans dat zegt degene die deze aanpassing heeft ontdekt. Apple introduceerde mappen met iOS 4.0 om gebruikers in staat te stellen meer applicaties op de iPhone te installeren, maar ook om een ​​manier te hebben om applicaties op categorie te ordenen, maar deze aanpassing zal de regels veranderen door de installatie van vrijwel een onbeperkt aantal applicaties toe te staan, of op zijn minst dat zegt de ontwikkelaar.

Er is nog geen informatie over de prijs of beschikbaarheid van de aanpassing, maar deze zal waarschijnlijk $1-$2 kosten en zal binnenkort beschikbaar zijn in Cydia.

7 REACTIES

  1. Am o mare dilema. Curand,mi-am cumparat iPhone4 iar cea mai mare “problema” la el este ca atunci cand vreau sa fac folder si tin apasat lung pe iconite,nu imi tremura. Am foarte multe aplicatii si nu imi place ca sunt insirate. Parerea mea este ca nu ar trebui sa descarc Cydia,din cate am auzit “se ocupa” cu decodarea telefonului si nu vreau sa ma bag. In setari nu gasesc nimic, ce pot face?

  2. Cydia nu decodeaza nimic de una singura. Probabil nu apesi bine pe ecran si de aia nu ti se deschide meniul de aranjare. Exista optiunea de a le rearanja prin iTunes. Conectezi iPhone-ul la PC< faci o sincronizare a aplicatiilor, accesezi meniul central si in sectiunea aplicatii ai acolo o interfata pentru rearanjarea iconitelor.