iPhone 4 bij Vodafone voor 350 euro? Hier is het bewijs!

Er zijn enkele geruchten over de prijs van de iPhone 4-terminal bij de mobiele telefoonoperator van Vodafone en het bovenstaande document versterkt de speculaties van sommigen over een prijs van € 350 voor de aankoop van een iPhone 4 bij Vodafone. In de afbeelding hierboven heb je een gescande kopie van wat lijkt op een aanvullend document dat vandaag is ondertekend voor de aankoop van een iPhone 4 (waarschijnlijk 16 GB) bij verlenging van een abonnement met 24 maanden plus de activering van de extra optie 1 GB Mobiel internet voor € 11.99 per maand. Ik weet niet voor welk abonnement de verlenging is gedaan of wat de waarde ervan was, maar je kunt wel een idee krijgen van de prijzen die Vodafone zal delen als de terminal wordt gelanceerd.

Als de daad waar is, dan is het duidelijk dat Vodafone de iPhone 4 in Roemenië al voor rechtspersonen verkoopt en het valt nog te bezien wanneer ze de terminals ook aan particulieren zullen gaan verkopen. Het bijgevoegde document is verzonden door een persoon die beweert de terminal vandaag te hebben gekocht en toestemming heeft gegeven voor de publicatie van het document.

19 REACTIES

  1. Daca cel care a achizitionat iphone-ul e persoana juridica si a dat 350 de euro banuiesc ca avea si un abonament destul de mare, so, probabil pentru noi muritorii de rand o sa fie mult mai scump. asteptam sa vedem.

  2. Cred ca ab este intradevar mare.Practic tot aceeasi mancare de peste este ca la orange,ab de 29,2 ani 219 cel mai mic.Iar la vodafone la fel va fi.Cel putin eu nu prea sunt increzator.

  3. poate sunt partinitor dupa ani de zile de “teapa” la vodafone, dar sincer totul la ei este de tot …, incepand cu reclamele si terminand cu “acte aditionale” de jecmaneala maxima ca mai sus. Eu am prelungir un abonament de 20 euro la orange si am luat 32-ul cu 288 si puteam pe cel de 16 la 180 euro. o mica mare diferenta ;)…in fine, incerc sa uit perioada “roshie” si sa ma bucur de telefon intr-o retea zic eu decenta…

    offtopic…am fost sa imi pun 3M Vikuiti…nu am cuvinte…nu crezi ca are folie pe el…la 60 ron fatza spate si la gradul de transparentza si feeling pe care l-am observat, ishield ar trebui sa fie gratis:)…nu stiu cat o sa reziste in timp, cate “suruburi” si “chei” “ishield” suporta, dar cred ca este o alternativa viabila si posibil mult mai buna

  4. azi am aflat ca pretul pentru persoane juridice este de 450 de euro. cel putin pentru tipul acela de abonament. pentru persoanele fizice pretul va fi de 800 de euro la liber. si intr-adevar pentru persoanele juridice deja se comercializeaza.

  5. Nu se laudau ca o sa fie mai ieftin ca la portocala… ?

    Tot pantera de 29 mi se pare mai convenabil, doar ca NIMENI nu e pe orange si… eu am la cosmote abonament nelimitat + 400 minute nationale, cu 21 Euro (wnw inclus) ((era oferta acum 3 ani cand mi-am facut abonamentu)) …

    Ar fi o prostie sa renunt la el, nu?

  6. E vorba de un abonament de grup pentru 30 numere, de 600€. Este si unul de date cu vpn si 2 puncte cu internet. Plus o vechime in retea de 13 ani.

  7. da catalin, si ca in bancul cu bicicleta, nu ti se vor lua, ci ti se vor da…in Maximia :)))…intre ce fac astia si datu’n cap pe strada mai e doar un pas 😉

  8. rectific. am crezut ca s-a sters ultimul post ca tst de pe iphone si merge mai greu. am vazut ca daca va fi 450€ va fi la abonamente speciale. si da ai dreptate…. 450€ la liber poate in Maximia.

  9. Eu am abonament business vechi de pe vremea Dialog (adica de peste 10 ani sigur), iar cand am luat 3GS-ul nu am beneficiat de cine stie ce reducere, cel putin cum ar fi fost firesc. Am dat doar vreo 500 lei si prelungit un numar pe 2 ani, binenteles mi-au bagat pe gat extraoptiunea My SmartPhone cu 500MB la 10 euro pe luna, ca altfel era vreo 500 euro asta la prelungire pe 2 ani… Daca trag linie si adun e fix pix, adica acelasi pret daca il luam din alta parte cu banul jos. La Orange fidelitatea e o gluma proasta, ca defapt e acelasi pret cu luatul la liber. Pana si un abonament nou creat beneficiaza de un pret mai bun ca mine…

    Acum, daca ar fi sa iau un telefon nou as merge direct pe banul jos.

  10. @cezarica Tu crezi ca la vodafone e altfel cu fidelitatea? Te asigur eu ca nu! Niste jepcari de-a dreptul, si unii si ceilalti. Cosmote-ul e ceva mai darnic dar putina lume e acolo… Parerea mea e ca au intelegeri facute, ai observat ofertele de la cartele? sunt identice Vodafone-Orange. Oricum, azi le-am zis sa imi rezilieze contractul, prefer sa raman pe cartela, oricum au oferte mai bune decat ce ofera la ab. Ati fi tentati sa ziceti ca oferta tine doar un an…etc. Daca va uitati un pic in spate, analizati ofertele, sa vedeti ca sunt din ce in ce mai avantajoase, cu trecerea anilor. Asadar, prepay scrie pe mine.

  11. Am postat si pe Mobilissimo:

    acest act aditional este CEL STANDARD pentru iPHONE 3GS, pentru ORICE CONTRACT de clasa 3 impreuna cu extraoptiunea de 500 MB sau 1 GB, in orice Store Vodafone! Nu are nici o treaba cu iPhone 4 :)))))