Nieuws over ultrasn0w-ontgrendeling van MuscleNerd

[blackbirdpie url =”http://twitter.com/#!/MuscleNerd/status/7759795385794560″]

Een paar minuten geleden maakte MuscleNerd op zijn Twitter-account bekend dat de aanpassing van ultrasn0w om met iOS 4.2.1 te werken tot nu toe erg goed verloopt en dat de oplossing uiterlijk zondag voor iedereen beschikbaar zal zijn. Deze aankondiging kalmeert waarschijnlijk de gemoederen nadat Sherif Hashim gisteravond op zijn Twitter-account zei dat er een kleine kans is dat de vrijlating vervroegd zal plaatsvinden. Helaas is er geen goed nieuws voor iPhone 4-gebruikers, de decoderingsoplossing voor hen zal iets later verschijnen.

Er wordt dus aan de oplossing gewerkt en deze zal zondag klaar zijn, er zijn nog maar 3+ dagen over.

37 REACTIES

  1. @zelpix: Da, dar decodare pentru 4.2.1 e mai simplu pentru toata lumea, majoritatea nu stiu ce e ala baseband si de unde sa il ia. Am scris azi dimineata parca baseband-urile intr-un articol.
    @iceman2hot4u: E pe “todo list”.

  2. @CommyD de la baseband.BB=baseband, adica iPhone-ul este compus din doua parti si anume una modem si cealalta computer. Exista cate un sistem de operare pentru cele doua parti alte iPhone-ului, iar cea a modemului este numit “Baseband”. Baseband-ul se ocupa de toate operatiunile legate de telefonia celulara. Daca vrei sa folosesti terminalul in alte retele decat cea de la care l-ai cumparat, este necesar sa “hack-uiesti” acest Baseband. Un iPod Touch nu are aceasta parte cu Baseband – prin urmare el nu poate executa operatiuni de telefonie mobila.

  3. Eu zic ca la cat se chinuie zaone in fiecare zi sa ne dea ultimele stiri de cum apar si sa fie totul ok pe forum sa fim fericiti , am putea si noi sa facem ceva pt el . Eu personal inca nu stiu sa lucrez in ps am zis ca imi iau unitate noua si ma apuc 🙂 .

  4. De acord cu Iphon3r . Sincer nu cred ca trebuie oferit ceva . Pana la urma , sunt foarte multi utilizatori de iPhone care iti sunt foarte recunoscatori pentru munca depusa, cred ca se gasesc cativa sa piarda ceva timp in PS pentru blog 🙂 .

    Mergea si o schimbare de aspect , si dupa o schimbare de logo .

  5. redimensionez cat vreau dar trebuie sa stiu` si eu cum sa ma incadrez cu elementele in dimensiunea respectiva . il astept pe zaone cu detalii .

    hai ca postu` asta a devenit off-topic rau 😀