De winnaars van de wedstrijd om de prijs aangeboden door de Kerstman

Gisteren organiseerde ik een wedstrijd waarin we samen met Orange Roemenië een waardebon van € 50,- geldig hebben gemaakt in de Orange-onlinewinkel, voor de persoon die de verrassing van vandaag raadt. Na het succes ovruchtbaar sinds gisteren is Sony-Ericsson Day verlengd tot vandaag, maar aangezien de aanwijzing van gisteren Android Phone Day was, hebben we met Orange besproken en besloten dat het eerlijk zou zijn om zowel de persoon die de korting die vandaag werd aangeboden te raden als de persoon die ook raadde het merk van de terminals die vandaag worden aangeboden.

Gezien het bovenstaande hebben we 2 winnaars met elk een waardebon van € 50,- geldig in Oranje webshop en de winnaars zijn:

Geplaatst op December 21, 2010 op 9: 04 AM

Morgen is het Android-dag. ze geven een korting tussen 30-50 lei of 30% als je een abonnement hebt op alle terminals met Android.
of er zou een andere mogelijkheid zijn: als je een telefoon met een accessoire kiest, krijg je nog een bonusaccessoire.

Omdat hij de korting van 30% die vandaag wordt aangeboden, heeft geraden.

De tweede winnaar is:

Geplaatst op December 21, 2010 op 8: 43 PM
Ik denk dat Orange morgen, 21 december 2010, een promotie-aanbieding (20-30% korting of 50 euro korting) zal doen voor Sony-Ericsson-telefoons als je ze in de online winkel koopt en je abonnement met nog eens 24 maanden verlengt. De veronderstelling is gebaseerd op de veronderstelling dat morgen de titel "Sony-Ericsson Phones" zal hebben :) . Ik wil ook een oprechte "Gefeliciteerd Verjaardag!!!" aan alle Apple-fans en de moderator van deze blog, die bij veel mensen geliefd is. Bedankt dat u het laatste nieuws uit de wereld van Steve Jobs met ons deelt :) .

Omdat hij de eerste was die het aanbod van vandaag raadde.

Vouchers worden verzonden naar het e-mailadres dat is gebruikt om de reactie te plaatsen. De vouchers zijn geldig tot 15 januari 2011 alleen in Oranje webshop. Je kunt alles bij hen kopen.

promotor Een nieuwe dag, een nieuwe verrassing loopt door tot het einde van het jaar en je kunt de dagelijkse verrassing bekijken door op de banner met cadeaus rechts te klikken.

44 REACTIES

  1. reducere 30-50 lei sau 30% + discount de 20-30 % sau 50 Euro reducere , nu inseamna ca au ghicit reduceare de 30% ci doar au facut o insiruire. sunt o gramada de raspunsuri in care s-a spus clar reducere 30% si atat – nu o insiruire fara sens.

    sunt dezamagit de modul in care s-au stabilit castigatorii.

  2. De acord si eu cu Arnold. Cred ca multora le-ar fi fost usor sa dea un raspuns de genul:

    “Maine se va intampla unul din urmatoarele lucruri:

    – reducere 10 – 50% la telefoane cu / fara abonament
    – reducere 10 – 50 de euro”

    Eu intelesesem ca tocmai asta se vrea, ghicirea unei variante cat mai aproape de adevar dintr-o singura incercare , nu pur si simplu sa ne apucam sa insiram tot ce ne trece prin cap, poate-poate iese… Ma declar si eu dezamagita.

    PS Si indiciul zilei de ieri a fost Android doar cateva ore.

  3. opaaa @zaone ce iti ziceam ieri… uite cum apar nemultumitii, dragut ar fi fost sa pui si tw mele de azi in care vorbeam de “Ziua Sony-Ericsson a fost extinsa si azi, insa cum indiciul de ieri a fost Ziua telefoanelor cu Android, am discutat cu Orange si am decis ca ar fi corect sa premiem…”

  4. @sorin: Tu ai avut comentariul 47, el are comentariu 6, a fost premiat cel care a ghicit primul, aceasta a fost decizia… Era normal sa fie premiat primul.
    @Alina: Am spus sa dati cat mai multe detalii. unixess a ghicit la fix si si primul care a oferit detaliile alea, pentru Radu am explicat mai sus.
    @bodoo69: Am explicat in articol ca am discutat cu ei si AU FACUT O EXCEPTIE pentru zaone.ro si au oferit 2 vouchere. Pe alte site-uri a fost dat DOAR unul dar aici au fost date 2 pentru ca a fost modificata oferta.

  5. @zaone Daca as fi dat un raspuns precum cel pe care l-am mentionat la comentariul meu anterior (nr 5) insemna ca am fost precisa? Imi mentin parerea, o insiruire de variante putea scrie oricine.

  6. “Trebuie sa specificati cat mai multe detalii : daca e vorba de un abonament/laptop/smartphone/accesoriu, daca la acesta va fi oferita o reducere(procentuala sau in bani)/minute in retea, etc. Ideea principala este sa va uitati peste surprizele oferite de Orange dar si la indiciul zilei de maine si pe baza lor sa ghiciti sau sa fiti cat mai aproape de a ghici ce surpriza va oferi Orange maine. Va rog sa nu fiti zgarciti cu detaliile, va conta foarte mult pentru alegerea castigatorului”

    “Fiecare participant are dreptul sa “ghiceasca” doar o singura data asa ca folositi-va comentariul wisely”

    Da, greseala mea 🙂 Eu asa intelesesem, ca avem doar o incercare. Iar ce a facut unul din castigatori este, in opinia mea, o insiruire de mai multe variante. Care variante au acoperit cam tot spectrul de reduceri posibil.
    Hint: la urmatoarele concursuri Orange similare am deja pregatit raspunsul castigator: “Eu cred ca maine Orange va da o reducere de 1 – 100 de euro la un telefon of o reducere de 1- 100%, daca iti iei sau nu abonament”.

  7. 1) felicitari castigatorilor si sarbatori fericite tuturor celor ce fac parte din comunitatea zaone.ro fie ca zaone sa ne informeze mult, bine si sa ne mai ofere suprize de genul dupa modelul blogurilor din strainatate! suntem pe drumul cel bun 🙂

    2) off topic: limba romana rupe! imi pare rau dar trebuie sa comentez asupra modului de alegere de catre oficialii orange! exprimarea din posturi lasa de dorit iar posibilitatea mai multor variante de a ghici este lipsita de fair-play! oricine putea sa isi dea cu presupusul in mesaj cu multiple variante de pret si procente fireste nimerindu-se in final si varianta propusa de orange.

    insa in ansamblu multumim generozitatii operatorului si asteptam mai multe manevre de marketing din partea tuturor operatorilor ce se mandresc pana la urma cu clientii lor.

    Si sa nu uitam… zaone.ro incet incet nu mai este iPhone only… vad destul de multe stiri si depre Android WinP7 etc.
    Who knows poate asa vom avea un IntoMobile romanesc!

    Respect 2 All.

  8. A fost ales Radu pentru ca a fost primul care a ghicit. N-am certat cu promoterul pentru ca initial trebuia premiat doar cel care ghicise ziua sony ericsson! Intr-un final s-aacordat al doilea voucher PENTRU CEL CARE A GHICIT PRIMUL REDUCEREA DE 30%! al doilea voucher a fost acordat in urma INSISTENTELOR MELE!
    In prima varianta scrisa de radu se vorbeste de reducere, partea a 2-a nu conteaza. Era normal sa fie oameni nemultumiti, e un risc asumat de mine.

  9. Buna seara tuturor ! In primul rand vreau sa multumesc lui zaone pentru ca a reusit sa obtina doua premii, astfel ca am putut sa fiu premit si eu. Totusi, cu sau fara castig (care apropo, este primul de pana acum) nu inteleg un lucru. De ce este atata invidie intre forumisti ? As fi inteles daca am fi castigat impreuna cu Radu un Porche, ca cel din mediatizatul concurs de la cel mai mare site de comert electronic din Romania sau alt megapremiu de la nu stiu ce firma. Nu vreau sa tin partea nimanui, insa nu mi se pare normal, corect, sa existe atata “mancatorime” intre noi, romanii. Pe vremuri, eram acei oameni primitori, cu suflet mare si care iesem in ajutorul aproapelui. Astazi……..A, si sa nu mai spun ca vin sarbatorile si ca teoretic ar fi trebuit sa fim mai buni, iertatori, darnici. Cum spunea un coleg de-al nostru de pe forum, “Traim in Romania si asta ne “papa” tot timpul”….. O seara placuta tuturor,SARBATORI FERICITI, UN AN MAI BUN si doresc sa ii mai multumesc inca o data lui zaone pt tot ce stiu acum despre lumea iPhone :). TINE-O TOT ASA !!!

  10. Mda, era usor sa castigi daca puneai “Maine va fi reducere la orange daca achizitionezi ceva”..si puteai pierde doar daca nu era reducere :))
    Daca tot au dat 2 premii, trebuiau sa fie corecti, dar cum nu prea’i duc capul pe cei de la orange, n’au facut’o. Un premiu trebuia oferit celui care a fost mai aproape cu oferta pt Android (caci asa anuntase dimineata, ca azi va fi ziua Android), iar cel de’al 2-lea premiu pt cei care au fost mai aproape de oferta postata mai tarziu cu ziua Sony Ericson..dar asa patesti in Romania. Orice firma privatizata are cati mai multi sefi, care la un loc, fac cat un contabil bun 😉
    Si da, halal oferta au cei de la orange, ziua sony ericson..doar azi..si maine..si poimaine..si pana vindem si noi douazeci de terminale, ca ramanem cu ele pe stoc :-j
    Si pe zi ce trece, Orange da cat mai multe motive pt ca clientii sa renunte la serviciile lor. Eu unul, momentan sunt nemultumit..poate ca voi fi nevoit sa schimb reteaua candva, cine stie?! Nu ma deranjeaza ca nu am castigat, ci doar faptul ca nu a fost corectitudine din partea lor. Cred ca si catelul meu nu ar fi ales acel rsp..mai degraba e al meu de la inceputul acestui comm..chiar sunt mult mai aproape de adevar. O seara faina tuturor si felicitari castigatorului. Poate apuca sa citeasca si cineva de la orange acest comm, astfel realizand unde gresesc. Pot pierde clienti vechi astfel, din cauza propriilor erori. Si concurenta este la acelasi nivel cu al lor.

  11. Sunt sigur ca’l primesti, deci, momentan raman la ei :p
    Si oricum, @zaone n’are nicio vina. Cei de la orange au ales castigatorii. Daca dupa parerea lor, primul comm a fost cel ce merita, :-j in fine :p

  12. De acum, poti folosi voucher-ul pt a achizitiona la abonament un Sony Ericsson, dar nu vei mai beneficia de reducerea de 30%, intrucat beneficiezi de voucher. Abonamentul trebuie sa fie pe o perioada cobtractuala de 2ani de zile, impreuna cu optiunea My Smartphone. Grabeste’te, caci oferta e valabila DOAR AZI! maine, voucher-ul nu va mai putea fi utilizat. :))

  13. Dar nu inteleg…dc a fost aceeasi oferta ca si ieri? si unde se zice de Android? nu vad logica in acest concurs… Cica :
    “Presupunerea are la baza premisa ca ziua de maine are titlu cu “Telefoane Sony-Ericsson” – de unde si pana unde aceasta presupunere cand scria clar ca titlul era “Ziua telefoanelor cu Android” …. Wtf ? cand au schimbat titlul? Asta inseamna ca 85% din concurenti au batut campii cu telefoane Android, dar titlul era despre telefoane sony ericson?