iOS 4.3 heeft een probleem met het typen van woorden

Au aparut luna aceasta cateva zvonuri pe internet care indicau faptul ca iOS 4 ar avea probleme cu tastarea corecta a cuvintelor insa nu le-am dat prea multa importanta pana acum cand am realizat ca iOS 4.3 are o problema cu tastarea cuvintelor. Din Safari am incercat sa scriu un comentariu pe acest site si am observat ca telefonul introducea litere/semne pe care eu nu le tastam pe tastatura. Spre exemplu foloseam tastele din poza pentru a scrie ceva si cand am apasat pe V mi-a aparut un punct in locul litere, situatia s-a repetat si cu P in loc de I plus alte cateva litere aparute din senin acolo. Nu foloseam vreo aplicatie din AppStore ca sa pot spune ca e ea de vina ci voloseam Safari care vine cu iOS 4.3.

Nu am crezut zvonurile pana astazi cand am patit-o si probabil multi dintre voi nu au avut o asemenea problema cu iOS si nu vor crede ce scriu eu aici, insa exista printre voi persoane care au avut asemenea probeme cu iOS 4? Cum s-au manifestat?

Mai jos aveti un video gepubliceerd de mine anul trecut in care este exemplificata o problema asemanatoare pe iOS 4.2.1.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cMAAM8i33s0[/youtube]