Nieuws voor Cydia

Je weet al dat de iPhone 4 CDMA gejailbreakt is en dat een versie van greenpois0n voor deze apparaten twee dagen geleden officieel is uitgebracht. Saurik heeft enkele wijzigingen aangebracht in Cydia, die nu het type terminal weergeeft dat we hebben. Als we een iPhone 2 GSM hebben, zal Cydia deze tekst in het laatste deel van de eerste pagina weergeven, samen met de iOS-versie en de versie van de Cydia-applicatie plus de unieke UDID van uw apparaat. Voor CDMA-terminals zal Cydia de tekst iPhone 4 CDMA in de betreffende sectie weergeven. Saurik heeft de reden voor dit verschil in Cydia niet uitgelegd, maar gisteravond heb ik een artikel geschreven waarin ik zal het uitleggen het feit dat een bepaalde GPS-navigatietoepassing aangepast moest worden om met iPhone 4 CDMA te werken. Het was waarschijnlijk slechts een op zichzelf staand geval en er is geen reden om aan te nemen dat de applicaties niet compatibel zullen zijn. Hoe dan ook zullen we er tegenwoordig achter komen of de iPhone 4 CDMA applicaties draait of niet.

Dus als je de tekst daar beneden zou zien, zou je weten wat het betekent.

6 REACTIES

  1. @zaone , am si eu o intrebare… Dupa ce am facut jailbreak cu grenpois0n peste redsn0w mi-a sters contul de mail si de mobile.me si cand incerc sa le bag inapoi imi zice ca user name sau pass sunt incorecte.(asta la mobile.me, la mail mi-a luat setarile inapoi.). Si inca o problema care am gasit-o, daca dau clik pe un video care e postat de tine,sau de alt site care in mod normal ma trimite pe youtube, acum ma trimite pe youtube si imi iese din el. Youtube-ul merge daca intru direct in el ,deci, nu e problema de la youtube. 🙁 si cu game center la fel cu contu. A mai patit cineva asa ceva dupa jailbreak cu grenpois0n?

  2. @Stefan, du’te in cydia si adauga repo-ul cydia.pushfix.info si apoi vei gasi aici 3 pachete de pushfix pt youtube. Instaleaza’le pe rand sau pe toate si pe urma ar trebui sa’ti mearga youtube-ul. La fel patisem si eu, dar cu un an in urma pe o alta versiune de ios. Sa lasi un comm daca ai rezolvat ca sa stie si altii ce au de facut daca au aceeasi probl.

  3. off topic
    @zaone : daca ai ifon 4 iti recomand cu drag sa bagi aplicatia “find my iphone”, cu ea faci un cont gratis de me si iti localizezi telefonul oriunde.
    Dupa mine ( de cand am ifon4 ) consider aplicatia aia un must.

  4. cam offtopic aici.. ca sa fiu la subiect mi se pare foarte buna ideea cu cydia… nu poti lua tzeapa sa cumperi iphone cdma in romania

  5. @catalin. eu am iphone 4 luat de la cosmote. nu am probleme cu youtube-ul. doar atunci cand sunt redirectionat de pe un site am probleme. telefonu e never….. si a fost activat cu cartela operatorului de telefonie. nu are de ce sa nu mearga push notification. mersi oricum pt sfat.