iPad 2 gepresenteerd op 2 maart?

Prestigieuze publicatie AllesDigitaal kondigt aan dat Apple op 2 maart een conferentie zal houden om de iPad 2-tablet aan de hele wereld te presenteren. De publicatie bevat informatie uit bronnen dicht bij Apple en gezien het feit dat de AllthingsD tot nu toe een paar keer ongelijk hebben gehad, zouden we kunnen zeggen dat de informatie meer dan geloofwaardig is. Er wordt niet gespecificeerd wat de iPad 2-tablet precies zal brengen, maar er wordt wel aangegeven dat deze conferentie zal plaatsvinden in San Francisco in het Yerba Buena Center. 2 maart "valt" op een woensdag en het zou niet ongebruikelijk zijn dat Apple dan een conferentie houdt.

Voor degenen die intens om dit soort dingen geven (en dat zou vrijwel iedereen in het tech-ecosysteem zijn) zal Apple zijn langverwachte evenement houden op 2 maart, waar de technologiegigant op het punt staat een nieuwe versie van zijn enorm succesvolle iPad te onthullen. .

Ik kan niet wachten!

16 REACTIES

  1. zaone nu mai publica prostii deastea… citesc stirile de-aici fiindca te consider serios. Deja cu a cincea presupunere de genul asta toate site-urile care le publicati bateti in absurd si ridicol…

  2. Cu parere de rau Zaone tind sa ii dau dreptate lui Marius.Este site-ul tau insa zici ca si parerea noastra conteaza,iar parerea mea si a celorlalti,cred, este ca devine plictisitor cu atatea zvonuri.In ultimul timp numai date de lansare fara nici o baza, sub forma de intrebari:daca se lanseaza maine, poimaine sau la anu si la multi ani.

  3. Stati linistiti ca nu am publicat tot ce se vechiculeaza pe alte site-uri, tot ce publica site-uri precum engadget sau altele. Informatia asta e mai mult decat credibila din punctul meu de vedere pentru ca vine de la o publicatie care are legaturi stranse cu Apple. Nu ati citit azi de la mine ca iPad 2 vine cu iMacs sau ca iMacs vor veni cu Macbooks sau alte nebuneli aparute pe net. Nu ati citit ca iPhone 5 va fi amanant pana in septembrie.
    BTW, stirea asta a ajuns pe toate site-urile mari, unii leaga iPad 2 de March 2, so, se poate si mai rau de la site-uri cu prestigiu.

  4. First of all, e un blog, daca nu va place nu-l mai cititi, la urma urmei e un blog al unui om, care face toata munca din placere, nu platit si nici angajat de X sau Y. Deci la urma urmei poate zice ce vrea si cand vrea, si daca nu va convine abtineti-va!

  5. @ Ovidiu Moraru citesc ce doresc si cum doresc. Nu poate veni nimeni sa-mi spuna ca n-am voie sa fac aia sau cealalta. Ca exemplu: citeam zilnic Gizmodo insa de cand au schimbat layoutul, le-am dat un mail spunandu-le ca e oribil, le-am mai spus o data pe facebook (si nu sunt singurul care le-a facut observatia asta) dupa care am trecut linistit pe engadget.

    E simplu ca buna ziua. Citesc zaone.ro fiindca imi place, daca fac o observatie o fac din simt civic si fiindca vreau sa ajut. Nu cred ca am facut multe observatii lui zaone fiindca stau de mult timp pe site-ul lui, stiu greutatile pe care le intampina si il apreciez foarte mult pe om fiindca face asta.
    Nu ma incurca citirea stirilor in engleza, am facut-o la scoala, insa e altceva cand le citesti in comunitatea romana.
    PS: poti sa te abtii pana la anul (poate mai facem o revolutie), dar asta tinea de alte vremuri, probabil ca nu toti am trecut de ele…

  6. Sa nu ne certam. E greu sa impaci toti oamenii care intra aici, unora le plac anumite stiri, altora nu, e normal sa fie asa. Nici mie nu imi place cum arata Gizmodo si am renuntat la a ii mai citi. Nu stiu cine naiba le-a facut site-ul ala, cate sute de mii de dolari au dat pe el dar e cea mai proasta interfata pe care am vazut-o vreodata.

  7. De-acord la toate afirmatiile zaone. Gizmodo e un exemplu destul de clar cum isi poate pierde un blog o gramada de vieweri. Si in afara de interfata mai aveau alte probleme dinainte de schimbare. Filmele folosite in articolele lor erau rar compatibile cu un idevice. Chestie destul de prosteasca avand in vedere ca peste 70% din traficul mobil e facut de pe idevice-uri.

  8. Lansarea iPad2 este aminata pina in iunie

    Lansarea tabletei iPad2 de la Apple este aminata din aprilie pina in iunie, din cauza deficientelor de productie cu care se confrunta grupul taiwanez Hon Hai, potrivit unei note catre investitori a firmei de brokeraj Yuanta Securities, transmite Reuters.

    Noul design al gadget-ului impiedica producatorul Hon Hai sa respecte termenul stabilit initial pentru lansarea produsului. Mai multi producatori de componente au fost nevoiti sa modifice procesele de productie dupa mai multe schimbari efectuate de Apple la inceputul lunii februarie.

    “Verificarile noastre sugereaza probleme cu noile procese de productie, iar rezolvarea acestora va necesita timp“, potrivit firmei taiwaneze de brokeraj.

    Reprezentantii Hon Hai au refuzat sa comenteze informatiile, iar cei ai Apple nu au fost disponibili. Yuanta estimeaza ca, daca lansarea iPad2 intirzie cu doua luni, vinzarile de tablete iPad vor totaliza 23 milioane de unitati in acest an, fata de prognoza anterioara a firmei, de 30,6 milioane unitati.
    ...............

    Articol din ziaruldeiasi.ro – rubrica economic