PhoneTail bewaart alle gegevens van uw terminal

PhoneTail is een onlangs gelanceerde dienst die sinds kort ook een applicatie voor iDevices heeft. PhoneTail is een systeem waarmee we contactadressen, ontvangen/verzonden oproepen, sms-berichten, e-mails, foto's, webbrowsergegevens, GPS-locaties, informatie uit de Agenda-applicatie of informatie uit onze applicaties kunnen opslaan. PhoneTail bewaart alles op een webserver waar we een account hebben en waar we toegang hebben tot werkelijk alles wat wordt opgeslagen. Het interessante is dat de PhoneTail-applicatie op verschillende iDevices kan worden geïnstalleerd en dat ze allemaal vanaf dat account kunnen worden gemonitord zonder dat de betreffende mensen het weten. Alles wat er in de terminal gebeurt, wordt geüpload naar de betreffende server en we hebben toegang tot alle informatie die ik hierboven noemde. Eenmaal geïnstalleerd kan de applicatie in de telefoon worden verborgen en heeft de persoon die de terminal gebruikt geen idee wat er wordt gemonitord.

De mobiele applicatie Phonetail is een opmerkelijke oplossing voor vrijwel elke smartphone op de markt, ongeacht welk besturingssysteem deze heeft. Afhankelijk van uw creativiteit kunt u het gebruiken voor uw persoonlijke behoeften of als een slim zakelijk platform dat u helpt productiever en succesvoller te zijn. De afgelopen tijd zijn we met veel dingen bezig geweest. Om er maar een paar te noemen: belgeschiedenis en back-up van het adresboek, GPS-locatietracking, live luisteren naar oproepen, sms- en e-mailregistratie. Je zou elke maand meer functies moeten verwachten.

U kunt een demo van de applicatie bekijken hier en ik moet toegeven dat dit de meest effectieve methode is om iemand met een iPhone te bespioneren. Vrijwel daar heb je toegang tot absoluut alles wat er aan de telefoon gebeurt, zelfs tot de applicaties die de persoon momenteel gebruikt, om nog maar te zwijgen van het feit dat je zijn locatie in realtime kunt volgen zolang de GPS aanstaat. Zeer weinig functies zijn gratis, voor de meeste is de aankoop van een Gold-pakket vereist om er toegang toe te krijgen. PhoneTail is de komende 24 uur gratis beschikbaar in Cydia.

19 REACTIES

  1. si unde practic vad aceste informatii….am isntalat aplicatia..desi i-am dat sa nu imi ascunda aplicaia tot nu o gasesc…si in plus mi-a instalat si winterboardul…si nici acolo nu e nimic…ptr ce a mai avut nevoie de el?
    in plus degeaba…

  2. da..imi afiseaza o pagina goala
    la fel si in contul meu
    in plus cand il instalez…pun mail..ot..cica imi adauga device…insa pe telefon nimic
    si de fiecare data in cydia …desi il am instalat apare ca pot sa il instalez…mda

  3. ma scuzi ca in loc de tot am scis “ot”..acum intelegi romana dorele?
    nha..ce sa ii faci daca scrii de pe iphone :))
    ps: ce post constructiv ai avut..ai rezolvat problema…dar “troll alert” e la putere 😉

  4. patesc la fel ca Ioan Balasanu
    instalez, nu apare nimic. buba e ca nu imi instaleaza de fapt nimic, daca ma uit in cydia la packages, nu apare phonetail.

  5. @ Ioan:
    fara rautate, nici eu nu am inteles ce ai scris. De aia exista virgule in lb. romana, ca sa nu punem 3 puncte inainte de “dar” sau intre fiecare doua idei. Nici cateva predicate, ici-colo, n-ar face rau.

  6. Am instalat aplicatia, apar toate informatiile, etc. Pe telefon nu apare nimic, in mailul trecut acolo primesti informatii despre logare/etc. Ei spune pe website ca aplicatia apare, nici la mine in telefon nu apare.
    Pe site la ei apar doar cateva informatii, nimic despre browser, mailuri, etc.

  7. Pentru a vedea ce apeluri sau dat si primit sau sms-uri trebuie sa ai cont Gold or Platinium.Bafta zaone

  8. Si acum cum dreaq o dezinstalez,ca in cydia apare ca si neinstalata!?Insa totusi am instalat odata cu aplicatia phonetail si Winterboard,de care nu stiu cum sa scap,sa o dezinstalez si pe ea?!Ms Zaone!

  9. Revin. Este un rahat de serviciu, bineinteles platit. Aici am fost indus cumva in eroare. Folosirea serviciului e free 24 ore. Aplicatia va fi free oricum, dar useless daca nu platesti pt serviciu.
    Din cydia se instaleaza (culmea, nu apare la pachete, in schimb am avut iconita de uninstall in sb). Bun …. la ei pe site zice asa. Free pt 24 ore. Dai “how to install” apare in stanga si “iPhone”, dar linkul duce tot catre tutorialul de android. Bun … scriu manual sus in adresa “iPhone.html” in loc de “andoid.html”, si ma duce pe o pagina cu un frumos mesaj “coming soon” (daca scriu rgeberh.html imi da eroare 404, deci pt iphone chiar e coming soon).

    Cu alte cuvinte o aplicatie de 2 lei care nu se stie daca functioneaza si care incearca sa stoarca bani de pe unde poate.

    De-acum nu-mi ramane decat sa ma pus pe dezinstalat winterboard, si pinch… si libhide si ce-a mai bagat phonetail aiurea (phonetail oricum neinstalandu-se)

    PS: oricum ar fi mai trebuie instalat ceva si direct din browser, dar cum pt iphone e coming soon …

  10. @iphoneandrei
    din cydia de la packages.
    Daca nu apare acolo si apare doar in springboard, instaleaza manual inca o data DOAR winterboard din cydia, apoi faci dezinstalarea si va disparea complet

  11. @Ioan Balașanu: Am inteles punctul tau de vedere, felul in care ma ataci nu pot sa spun ca ma incanta. Nu pot sa testez fiecare tweak sau aplicatie care apare in Cydia, nu-mi frec telefonul in felul asta. Nu pot sa testez nici fiecare aplicatie despre care scriu, nimeni nu face asta. Nu pot sa testez fiecare joc pe care il prezint, nu am bani sa cumpar toate minunatiile din lume, va informez despre ele, daca aplicatiile sau tweak-urile nu functioneaza cum trebuie, nu este vina mea ci a dezvoltatorului care a facut-o.
    Aplicatia PhoneTail functioneaza bine, daca tie nu ti`au aparut informatiile asta e alta problema.

  12. @Ioan Balașanu: Bati campii pe o idee care e total gresita, iti dai singur seama care e. Imi pare rau ca pun surse la articole, de acum incolo le voi lasa fara.

  13. In articol scrie destul de clar “Foarte putine functii sunt gratuite, majoritatea necesita cumpararea unui pachet Gold pentru a le putea accesa.” Deci daca nu aveti un cont Gold treci la un alt articol. Voi vreti programe super fiabile si eficiente pentru 007 si in plus gratuite. Nu se poate si cu sufletu-n rai.

  14. Zaone, alta data sa nu mai bagi articole ca le e greu la ageamii :)) Baga macar un articol cu SOMN USOR! inainte de culcare. 🙂 Sau mai “indiscret”: Lasati prostiile si duceti-va la scoala!