Video: Valse iPhone-terminals verkocht op de Capital Beltway

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qCDLJRljhGA[/youtube]

Twee jonge mensen uit de gemeente Dragomiresti begonnen hun bedrijf en zeiden dat het goed is om iPhone-terminals te verkopen op de Capital Belt. Blijkbaar zij vroeg tussen de 400 en 700 lei voor elk apparaat, maar nadat ze het geld van de klanten hadden ontvangen, ruilden ze de iPhone in voor een model dat wat problemen had en waarmee sommigen waarschijnlijk naar huis gingen. Het lijkt erop dat het jongensbedrijf uiteindelijk onder de aandacht kwam van de politie, die hen wilde vragen hoe ze op zo'n goed idee kwamen en hoe ze het in Roemenië in praktijk wilden brengen. Als ze recidivisten zijn, zullen ze waarschijnlijk een kleine gevangenisstraf krijgen, maar ze verdienen een bonus voor hun inventiviteit.

Wees echter heel voorzichtig waar u uw terminal koopt en laat hem nooit uit het zicht verdwijnen, anders gaat u misschien met een prachtig getekend stuk karton naar huis.

UPDATE: Ik heb ook een videoclip toegevoegd met het nieuws van Pro TV.

Met dank aan Bogdan S.

18 REACTIES

  1. Baietii aia vand iphoane dinalea cu plumb inca de pe vreamea lui iphone 2G si nu numai, mai gasesti e71,72, mai exact cam tot ce e la moda. Si vor mai vinde mult si bine, atata timp cat vor fi fraieri care opresc si se uita la produsele lor. Mai sunt colegi de-ai lor in targ la vitan, in piata la obor…. Si lista poate continua.

  2. Se practica metoda asta si nu e deloc noua, e de cativa ani buni practicata la mine in oras, in Constanta. Machetele primite de la smenari, contin SAPUN…ceea ce aduce la greutatea unui telefon.

  3. In benziaria Mol dintre Budapesta si Szeget constant sant niste tzigani (romani daca pot spune asta) cu machete din astea, dar au si cate unul functional pentru prezentare, grija mare!

  4. Da, ingeniosi rau…se fac de 100 de ani…si un prieten a luat un iphone 4 macheta :|…a dat un laptop pe el:))…iti arata telefonu …ii dai bani si spun stai sa ti-l bag in husa sa nu …si iti da altu cu husa…si zice hai pleaca repede sa nu vina politia…si cand te uiti la el…mirosi a nivea

  5. Metoda se numeste sugestiv : MARADONA :)) . Te ameteste dupa care iti da macheta . Am multi prieteni care au patito. Chiar azi dim am fost acostat de un meserias dinasta pe drumul sarii. Aveti graija . Nu luati de la tig… Lupul schimba parul dar nu si naravul.

  6. By the way nu sunt doi. Sunt zeci. Omul pacalit revine in acelasi loc sa ceara socoteala dar surpriza: gaseste pe altcineva care ” nu stie nimic”

  7. Atentie, mare atentie la cine va abordeaza pe strada. Anul trecut in zona Unirii doua persoane black skin au incercat sa-mi vanda un N. 5800. Imi cereau pe el 300 RON, zis si facut am scos banii din buzunar si am cerut telefonul ca sa-l verific dupa care surpriza baietii mi-au propus ca sa mai cumpar si un parfum de vreo 50 RON + 300 RON telefonul. Cand vazut ca miroase a teapa le-am zis pas si am taiat-o acasa. La cateva zile m-am intalnit cu ei prin zona dar m-au ocolit. Asa ca: mare atentie la neatentie !!!

  8. se practica si in alte tari nu numai la noi… vara trecuta in londra a oprit o masina langa un prieten al meu ereau 2 insi au scos un sony vaio si l-a intrebat daca il vrea la 300 euro prietenul meu la luat sa uitat la el a navigat putin pe net apoi i-a zis ca il ia… aia din masina au cerut apoi 350 de euro pe loc daca il vrea prietenul meu a zis nu… ei au plecat 10 metri cu masina apoi s-au oprit l-au chemat la ei au scos pe geam o geanta cu laptopul i-au zis hai 300 euro el i-a dat ei au plecat… se duce in parc si deschide geanta si ce sa vada ereau 8 cartofi in geanta… sa prapadit de ras… da bine ca a ramas cu geanta

  9. :)) baieti astia sunt peste tot ..au vrut sa mi-o traga si mie..m-am uitat la tel era ok am dat banu ..si a sarit unu aa ca nu il mai dau ..da telu si i-a banu.. am luat banu inapoi si dupa cica hai ma da banu si i-a telu…am vazut din mana lui ca e macdheta si am zis pas de rahati ce sunteti….asa e ”Maradona” se numeste teapa sunt in targ vitan in fiecare duminica…

  10. e unu la metrou la pipera care ti-l da cu 400 lei. si chiar il are deschis sa vezi ca functioneaza, face slide de pe o pagina pe alta. si tot insista baiatul de ceva vreme, sper sa fi fost si el unul din cei doi