Promoties van de dag op iDevice.ro – 14.07.2011

Alle promoties die in dit artikel worden gepubliceerd, zijn alleen beschikbaar tegen de prijzen die worden weergegeven op de dag van publicatie. Als u dit artikel op een later tijdstip leest, controleer dan of de hier weergegeven prijs overeenkomt met de prijs in de winkel waar u de aankoop wilt doen.

APPLE IPAD2 64GB WIFI WHITE - Prijs:

Dunner, lichter en vol grote ideeën. Als je eenmaal voor iPad 2 hebt gekozen, zal het moeilijk zijn om hem neer te leggen. Dat is het idee achter het geheel nieuwe ontwerp. Het is 33% dunner en tot 15% lichter, waardoor het comfortabeler in de hand ligt. En het maakt surfen op internet, e-mail checken, films kijken en boeken lezen zo natuurlijk dat u misschien zelfs vergeet welke ongelooflijke technologie u binnen handbereik heeft.

APPLE IPAD2 SMART COVER POLYURETHANE - Prijs:

Beschrijving: Pastrati-va iPad-ul 2 si protejeaza-l impotriva prafului, loviturilor si zgarieturilor cu aceasta husa, care dispune de un exterior din piele cu o captuseala din microfibra. Balama din aluminiu, cu pridere magnetica a capacului, pentru o potrivire ideala.

Steve Jobs – iLeadership pentru o noua generatie – Prijs: 49,50 RON

În iLeadership, Jay Elliot ne oferă pentru prima dată oportunitatea de a-l cunoaşte pe Steve Jobs aşa cum doar unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai săi a avut ocazia să o facă. De la şedinţele cu privire la dezvoltarea produselor până în laboratoarele de design, trecând prin întâlnirile din cadrul consiliului de administraţie şi apariţiile sale în minunata lume din Silicon Valley, ne vom întâlni cu ADEVĂRATUL Steve Jobs şi vom parcurge povestea autentică a acestui ”Boy Genius” care a revoluţionat tehnologia şi lumea în care trăim – felul în care muncim, ne jucăm şi comunicăm.

 

In mintea lui Steve Jobs – Leander Kahney – Prijs: 21,25 RON

In mintea lui Steve Jobs exploreaza personalitatea fascinanta a lui Steve, pentru a descoperi secretele rezultatelor lui incredibile. In pofida multor insuºiri pe care unii le-ar considera defecte, el a condus companiile Apple si Pixar spre triumf si a devenit miliardar prin propriile sale puteri. Si-a atras clienti loiali pana la fanatism si a asigurat managementul unora dintre brandurile cele mai puternice din lume.

Cablu de date pentru iPhone – Pret: 19,00RON

verenigbaarheid: iPhone 3G, 3GS, 4, iPad, iPod



Reisadapter voor iPad en iPad 2 – Prijs: 19,00 RON

Compatibiliteit: iPad 2 / iPad / iPhone / iPod