De iDevice.ro-applicatie - nieuwe functies en wat je nog meer wilt!

      Jij vroeg voor de iDevice.ro-applicatie om een ​​module te implementeren voor het opslaan van favoriete artikelen, en hier zijn we dan, we zijn erin geslaagd deze voor u te implementeren. In de afbeelding hierboven heb je laten zien hoe het werkt op de iPad tablet, in principe zit er in de onderste balk een + knop waarmee je een artikel kunt opslaan en daarnaast heb je een knop waar alle opgeslagen artikelen staan. Door op een titel te tikken wordt u naar het betreffende artikel gebracht en in die modus heeft u de mogelijkheid om de artikelen die u al gelezen heeft te verwijderen. We hebben ook terug/vooruit-knoppen toegevoegd in de onderste balk en deze zullen ook beschikbaar zijn in de iPhone-versie van de applicatie.

      Ook zal ik knoppen implementeren die je naar het volgende nieuws of naar het vorige nieuws brengen, en ik zou ook graag willen weten wat je nog meer zou willen zien in de iDevice.ro-applicatie voor iPhone, iPad en iPod Touch.

25 REACTIES

  1. Sper ca salvarea unor articole va fi disponibila si pe iPhone nu doar pe iPad…
    Cred ca un buton care sa dea posibilitatea trimiterii unui articol catre una sau mai multe adrese de mail ar fi buna. Din cate imi aduc aminte, s-a mai solicitat si de catre alti user-i acest lucru.

    Bafta multa.

  2. As dori atunci can te anunta pe lockscreen ca a aparut o stire noua, atunci cand dai slide sa te duca la stirea respectiva (ca la messenger). Im aceasta cersiune cand dai slide, decat iti deschide aplicatia.

  3. Eu as dori doar sa-mi raspunzi la intrebari. Am pus 2 intrebari tot anul acesta si la nici una nu am primit raspuns. Cu prima am rezolvat dar la a doua inca mai astept. Ai avut un articol pe data de 20.07 cu ” daca ai achizitionat un macbook dupa 6 iunie …. Poti obtine Lion gratuit”. Intrebarea mea a fost, desigur dupa ce am completat tot pe acolo, daca stii cat dureaza pana primesti acel mail cu codul de validare. Ms mult, in rest e totul ok pt mine. Tine-o tot asa

  4. Habar nu am, cred ca ti-am si raspuns. Nu stiu cum e procesul pentru Romania. Noi suntem legati de Marea Britanie si iti dai seama cat le pasa lor de romani, chiar nu stiu cat dureaza.. Teoretic ar fi trebuit sa il primesti in 1 – 2 zile.

  5. Nu prea inteleg rostul ironiei, am explicat de nenumarate ori ca nu fac un chat in care sa vina toti desteptii sa faca reclama, sa injure, sa isi bata joc, sa faca spam, etc, etc, etc.

  6. Nu inteleg ce ai vrut sa spui ca ai facut modificarile respective… Eu nu vad nici o modificare. Trebuie sa apara un update la aplicatie in appstore???

  7. Se poate implementa sa dai zoom la pagina cum faci la poze? 🙂

    Înregistrarea pe forum direct din aplicatie va mai fi posibila? Ca am încercat sa fac cont
    Si nu merge.

    Oricum foarte bun updateul si aplicatia

  8. Daca te referi la slider-ul din aplicatia Camera atunci nu, ala nu cred ca poate fi implementat. A adauga un buton pentru inregistrarea pe forum mi se pare de prisos in momentul de fata insa vom vedea daca se poate implementa ceva special pentru momentul accesarii forumului.

  9. Cache-ing local al articolelor (sau a ultimelor n articole de pe site) – mă deranjează mai ales când am banda ocupată de celelalte device-uri ca mi se misca ca naiba.
    Butoane normale de tip browser de back si eventual forward. Mă enervează ca trebuie sa o iau de la capăt când am apasat gresitpe vreun buton.
    Zoom pt. poze si din nou buton de back pt. ca uneori nu se afiseaza corect poza sau se afiseaza in fereastra nu in popup.
    Cu privire la salvarea articolelor eu nu prea folosesc asa ceva, iar back-ul si forward-ul tau de tip next si prev articol mi se pare cam inutil deoarce nimeni nu cred ca citește ABSOLUT totul.
    gl hf

  10. Cache nu face webview, nu e Safari. Butoanelele de back si forward le ai acolo dar webview e limitat si nu iti are toata pagina salvata deci trebuie sa o reincarce. Pentru zoom la poze nu avem cum. Practic nici macar nu exista loc pentru toate in bara aia de jos.

  11. Io vreau ca atunci cand dau back dintr-un articol sa nu ma mai duca in pagina principala ci numai la stirea anterioara. Mersi frumos

  12. S-a implementat asta deja astazi. Alte cereri?
    Acum sa te intreb Globuz ce anume te-a impins de ai lasat un comentariu cu “Nu particip” la concurs? As dori un raspuns.

  13. La ipad dupa ce citesc un articol nu am buton de back! Trebuie sa apas pe home. Sau nu am gasit eu butonul (ca la aplicatia pt iphone)…