Apple begint USB-sticks te verkopen voor het installeren van Mac OS X Lion

     Se zvonea de cateva zile ca Apple va pune in vanzare stick-uri USB care permit instalarea Mac OS X Lion pe Mac-uri care nu au o conexiune de internet si iata ca acest lucru s-a si intamplat. In aceasta dimineata compania a adaugat in magazinul sau online het nieuwe product care poate fi achizitionat pentru 69$ in SUA si 59€ in Europa. Pretul pentru europeni este desigur cu 12€ mai mare decat cel din SUA insa presupun ca v-ati obisnuit deja cu modul in care intelege Apple sa faca o conversie euro – dolar pentru toate produsele din magazinele sale.

OS X Lion is available on a USB thumb drive for installation without the need for a broadband Internet connection. Just plug the drive into your USB port and follow the instructions to install. OS X Lion is also available for a lower price as a digital download from the Mac App Store.

     Acest stick USB permite accesarea Recovery System-ului din Mac OS X Lion si permite instalarea/reinstalarea sistemului de operare fara prea mult efort. Pentru suma platita veti primi sistemul de operare care valoreaza 30$ iar diferenta de pret acopera stick-ul USB, manopera si “mandria” de a detine un stick USB cu Mac OS X Lion. Desigur ca in Romania inca nu sunt disponibile aceste stick-uri USB insa presupun ca in viitor resellerii autorizati le vor aduce iar preturile vor fi cel mai probabil situate intre 250 – 300 RON.

       Daca nu doriti sa cumparati un stick USB atunci puteti achizitiona Mac OS X Lion direct din Mac App Store pentru 23.99€.

Oorspronkelijke prijs:
-
Naam:
OS X Lion

23.99

s





Ontwikkelaar: iTunes Sarl
Categorie: Productiviteit


Beschrijving: OS X Lion is de volgende grote release van OS X, 's werelds meest geavanceerde desktopbesturingssysteem. Het bevat meer dan 250 nieuwe functies die de manier waarop u met uw Mac omgaat, zullen veranderen. Tik, veeg en scrol door uw apps met vloeiende Multi-Touch...


De grootte van de applicatie is: 3569.6 Mb