DownloadInfo geeft u informatie over de applicaties die worden gedownload

     In iOS heeft Apple geen efficiënt systeem geïmplementeerd voor het downloaden van applicaties, dat wil zeggen dat we een laadbalk zien naast een applicatie wanneer deze is geïnstalleerd, maar we weten niet welk percentage van het proces daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Voor degenen onder u die informatie willen zien over het voltooien van het installatieproces van een applicatie, is er de DownloadInfo-aanpassing. DownloadInfom geeft, precies zoals in de afbeelding hierboven, informatie weer over de applicatie die wordt geïnstalleerd, de status ervan plus het percentage van het installatieproces dat daadwerkelijk is voltooid.

     De aanpassing werkt alleen voor de applicaties die worden geïnstalleerd en om de informatie te bekijken moet je de Home-knop ingedrukt houden terwijl je op het applicatiepictogram drukt. DownloadInfo is gratis beschikbaar in Cydia in de BigBoss-repository.

6 REACTIES

  1. Buna. De curand am achizitionat un Iphone 4 si mi-a instalat o cunostinta SBSETTINGS si IBLACKLIST. aCESTE APLICATII CONSUMA BATERIA?

    bedankt

  2. Mda, nu stiu tie, avocatule, dar eu am SBSetings si Activator, pe activator am doar 2 comenzi puse si nu mi s-a parut ca scade foarte mult, adica pentru maxim 3 procente pe durata bateriei, e o nimica toata dar daca tie iti consuma MULT, atunci ne pare rau !

  3. Geo prietene eu nu mai folosesc jb si cydia de foarte mult timp ! Dar am avut si eu inainte astea pe iphone 4 ! Si daca ar fi sa facem o comparatie intre bateria la mine si ce ai tu cine iese in avantaj ?

  4. Domnul Avocat – cred ca ai o “experienta” de invidiat cu iPhone fara jailbreak. Noroc ca vine iOS 5 cu ceva functionalitate “imprumutata” de la Android.

  5. @Guest : Iti dai seama ! Telefonul se misca mult mai bine ! Nu sunt dispus la atacuri ale baietilor “buni” !
    Iti spun ca nu duc lipsa la toate chestiile inutile din Cydia ! Ok tu le folosesti si ma bucur ! Fiecare e liber sa faca ce vrea cu iDevice-ul sau :)!
    Dar eu nu duc lipsa la el ! Si daca e sa am nevoie de ceva cumpar ! Avand in vedere ca sunt developer stiu diferenta intre a munci si a ti se fura meritul si efortul si a face opusul ! Cheers !