iPhone 4S gepresenteerd door Apple!

    Het is officieel, Apple lanceert vanavond de iPhone 4S, een toestel dat precies op de iPhone 4 lijkt, maar beschikt over de A5 dual-core chip van de iPad 2 en een grafische chip die de prestaties tot 7 keer beter brengt dan de vorige generatie. Helaas wordt er absoluut niets vermeld over het RAM-geheugen dat beschikbaar is in de nieuwe terminal, dus het zou 512 MB of zelfs 1 GB kunnen zijn, maar we zullen pas meer weten nadat de terminal op de markt zal worden gelanceerd en in handen zal zijn van sommige diensten.

     In principe hebben we dezelfde geschiedenis als in het geval van de iPhone 3GS, nu valt nog te bezien wanneer deze beschikbaar zal zijn en hoeveel deze gaat kosten. Ik vertel je meteen meer!

26 REACTIES

  1. Phone 5 o dezamagire nu a fost lansat. Lansat iPhone 4s (design identic iPhone 4) cu camera de 8 megapixel filmare full hd 1080p si procesor A5 !

  2. atata tam-tam pentru ce? cred ca trec la sgs 2, pacat de configuratie daca nu au pus un display mai mare. Rusine Apple. Bafta zaone.

  3. Nici nu ma asteptam sa vad 2 tel diferite. era o mare prostie din partea apple, care se vrea un brand premium.
    Oarecum era de asteptat ca nu va urma un i5 , ci un i4s.
    Acum oficial si-a luat-o in freza aplle, de la samsung. Aia in cateva luni vor sa scoata quad si apple dupa un an abia scoate dual, la 8 luni distanta de concurenta. Sincer nu stiu la ce au lucrat atat de mult, excluzand Ios5.
    Pacat, o sa astept galaxy s 3 .

  4. pai ma nene era previzibil 3G, 3GS,4,4S…5,5S si tot asa.Asta era miscarea logica.Mai avem de asteptat pana la anu sa vedem iphone 5 cu ecran de 3,7 ” si 12 mpx :)))

    Presimt ca urmatoarea conferinta Let’s talk iphone va fi in iunie anu viitor

  5. Vad ca e o dezamagire pentru multi utilizatori zaone … 🙁 Apple nu stiu ce a facut anu asta ! voi ramane la iPhone 4 🙁 si eu ! Asteptam ca peste vreo 3 luni sa am si eu un iphone 5 cu ecran mai mare 🙁 dar vad ca nu .. 🙁 ! Pt ecran mai mare imi voi lua un Ipad 2 🙁 !

  6. Eu eram sigur ca cei de la Apple nu lanseaza nici un iPhone 5 :)) mai ales ca astazi suntem in data de 4 Octombrie, iar Apple tine f mult la aceste date. Asa ca, Apple ne-a tras inca o teapa. Am asteptat atata timp pentru un update pentru iOS si un upgrade la 4g. Apple intr-adevar lanseaza lucruri revolutionare, uneori, insa pana le lanseaza imbatranesti.

  7. @zaone spune mi te rog cum sa fac restore la un ipad 1 fara sa ii dau update pt ca are 4.3.3 si vreu sa fac jailbreak si nu vreau update te rog

  8. Una peste alta, procesor dual core, grafica mai buna, camera de 8 mp, inca il tine in joc si probabil ca va rezista in fata competitorilor, singurul necaz este ca are tot ecranul ala mic.

  9. hardware da, e ok, da’ ca design… PRAF!
    nu zic ca designul lui 4 este urat, nu nu nu, doar ca lumea vrea altceva….

    parerea mea e ca au cam dat cu mucii in fasui de data asta

    a mers o data faza cu 3g->3gs, era alta concurenta atunci, acum este o cu totul si cu totul alta concurenta si… ALTE ASTEPTARI!

    dezamagitor, foarte dezamagitor.

    inca un an pana la noul telefon pe care trebuia sa-l avem de 3 luni!
    frumos asa!