iPhone 4S beschikbaar voor pre-order bij eMAG

    Om niet door de wereld vergeten te worden, heeft eMAG vandaag op zijn eigen website de prijzen toegevoegd voor de iPhone 4S-terminal die gisteren in verschillende landen over de hele wereld werd gelanceerd. Het apparaat is beschikbaar voor pre-order in de online winkel tegen prijzen vanaf 2999 lei en eMAG geef de BTW terug aan degenen die een aankoop doen. Helaas is de omgekeerde BTW-truc nutteloos omdat die BTW wordt gegeven in de vorm van een voucher waarmee u slechts een beperkte categorie producten kunt kopen, ook in de eMAG online winkel. Terugkomend op de iPhone 4S zijn de pre-orderprijzen:

    Ik heb aan de mensen van eMAG gevraagd wanneer ze de terminal op voorraad gaan brengen, maar ze gaven uiteraard geen antwoord, dus voorlopig ga ik door toedoen van die van evoMAG die tussen 31 oktober en 4 november de eerste batch terminals moet ontvangen. Voorlopig zijn de prijzen bij evoMAG iets hoger, maar je ontvangt de terminal sneller en het kan zijn dat de winkel zijn prijzen aanpast om in lijn te komen met de rest van de online winkels. De initiële voorraad apparaten zal klein zijn, daar blijf ik bij pre-order bij evoMAG omdat ze het sneller zullen brengen dan eMAG.

    Het mooie is dat we de iPhone 4S al heel vroeg in Roemenië beschikbaar zullen hebben, eind oktober.

29 REACTIES

  1. e si la pcgarage si o sa fie la mai multe, iar pretul o sa fie cam acelasi la toate, nu mai e ce a fost anul trecut cu iphone 4

  2. Am si eu precomanda la evoMag, am primit si raspuns ca trebuie sa-l platesc inainte ca sa poata fi comanda ferma, dar nu mi se pare corect. Daca tot mi-l aduc pe banii mei, ar trebui sa fie la un pret mai mic.

  3. @Ra.Han: Cand ai fost sunat? Am vorbit cu directorul lor si mi-a spus ca nu se cer avansuri.
    @junioru: Da.
    @Mankid40: Au cateva zeci de fiecare, sigur.

  4. @zaone: Chiar ieri am primit mail de la ei , daca nu ma insel din partea d-nei Simona Patrascu (am cautat, dar vad ca am sters mail-ul respectiv, ca-ti dadeam datele exacte) si mi-a cerut ca pentru o comanda ferma trebuie platit telefonul in avans. Asta e, daca mai aveam mail-ul iti aratam dovada.

  5. Nu stiu unde sa-l caut daca l-am sters din “trash”.
    Crede-ma ca nu sunt nebun, de asta l-am si sters ca nu mi-a convenit ideea lor.

  6. Am gasit pe site la ei comanda mea cu datele urmatoare :#145054 din 13.10.2011, suma 3.149,0 preluata de Simona Patrascu, exact cum imi adusesem eu aminte mai devreme.

  7. La emag dupa ce ca iti da un voucher care il poti folosi in februarie 2012, este valabil si doar pentru electrocasnice, in general cele incorporabile, la care nu au ei vanzare…

  8. Asta e @zaone, chiar dimineata am sters mail-ul. Luni o sa incerc sa-i contactez eu si sa-mi dea raspuns la comanda, sa vad ce mai zic.

  9. azi am comandat de pe apple.de iphone 4s 16gb 629€ … maxim pe 26 oct o sa fie livrat.Eu cred ca trebuie renuntat la intermediari si cumparat direct de la apple

  10. Nu poti cumpara decat cu livrare in tara respectiva, asta e problema. Trebuie sa ai pe cineva in tara aia sa-l primeasca.

  11. poti incerca ceva, ia legatura cu robertdinu de pe computergames si vezi poate te ajuta el, tipul e in londra, face comenzi de pe diverse site-uri si mai apoi trimite produsele in romania catre tatal lui cu care te poti intalni sa ridici produsul. ideea e ca el iti va cere sa ii depui banii in avans in cont si nu stiu daca ai incredere in el. ce pot sa iti spun e ca eu am comandat odata o pereche de adidasi de pe nike.com si i-am depus in avans vreo 250 ron.
    si nici nu stiu sigur daca se baga la astfel de tranzactii

  12. Zaone, ti-am forward-at eu corespondenta mea cu evomag referioare la avans.
    Este cat se poate de adevarat… traim in Romania !

  13. Faza cu TVA-ul inapoi de la EMAG este pacaleala pentru IPHONE 4S. Acesta nu se acorda deoarece spun ei ca trebuie emisa factura pentru el pana pe data de 31 octombrie. Aveti grija cand comandati.
    Nu mi se pare corect sa afiseze oferta cu TVA-ul si pentru el daca aceasta nu se aplica, dar asta este.