Veel eigenaren van iPhone 4S-terminals beweren dat iOS 5.1 de levensduur van de batterij heeft verbeterd

  Direct na de lancering van de iPhone 4S-terminal waren er veel klachten over de batterijduur van het nieuwe toestel. Zeer veel mensen hebben gemerkt dat de terminal niet zo'n goede autonomie heeft als de iPhone 4 en dat alles te maken had met de manier waarop Apple het nieuwe besturingssysteem iOS 5 bouwde. Hoewel Apple iOS 5.0.1 uitbracht om de autonomiebatterij te verbeteren, weinig gebruikers beweerden dat de update hen echt hielp. Gelukkig is iOS 5.1 nu beschikbaar en het lijkt erop dat veel gebruikers blij zijn met de veranderingen die het met zich meebrengt. CultofMac voerde een enquête uit onder zijn lezers om erachter te komen hoeveel tevreden zijn over de batterijduur van de iPhone 4S-terminal met iOS 5.1 en 50% van de 6000 respondenten beweert dat alles beter is op de nieuwe versie van het besturingssysteem.

  Heb je enige verbetering gevoeld in termen van batterijduur op de iPhone 4S?

47 REACTIES

  1. Salut. Scz de offtopic dar nu stiu unde sa intreb. Tot incerc sa fac 3G-u sa mearga pe un iPhone 4 si nu reusesc din cauza APN Settings cred. Daca incerc sa instalez APN Editing sau orice altceva legat de APN din Cydia imi da eroarea “error exit status 255”. Are cineva vreo idee? Multumesc anticipat.

  2. pai cred ca sunt pacaliti de porcaria aia , ca primele 5-10% trec foarte greu si stai si te utii ca ai folosit telefonu toata ziua si n-a scazut decat 5% iar apoi in cateva ore sare in 50-60% =))

  3. Azi am hotarat sa renunt la jb pentru a testa noua versiune 5.1 ,pana in momentul de fata,niciun repros nu am de facut,se pare ca o imbunatatire a autonomiei exista,3g activ,locatia activa,notificari active,push mail…2 ore utilizare si 6 in repauz…70% baterie! Numa’ bine

  4. pe 5.01 max 5 ore utilizare (web 3g si wifi, putina muzica, ceva video, jocuri, vb tel – preponderent insa net) + standby max 8-10 ore.

    pe 5.1 max 7 ore utilizare (cam aceleasi conditii de mai sus +20 ore standby)

    toate astea cu ecran la 80% (aprox) luminozitate

    @cristi: nu are legatura cu bara de procent. te uiti in settings, general, usage si vezi exact de cand e incarcat, cat standby si cat utilizare.

    5.1 a prelungit durata de viata a bateriei cu suficient cat sa fie o baterie decenta pt un smartphone. mi-e greu sa spun cu cat pt ca nu pot controla toate variabilele de utilizare ,.. dar pare o imbunatatire

  5. iti spun sigur ca pe mine ma tinea bateria 3-4 zile in regim normal de vorbit , acum abia ma tine 2 zile maxim.Noaptea l-am incarcat, dimineata l-am scos de la incarcat , am mers 10 minute cu el pe gps si aveam bateria la 60% .

  6. @ Cristi, GPS-ul consuma foarte repede baterie si e normal. Daca il folosesti ca navigatie, iti recomand un incarcator auto. Posesor de iPhone 4, pot spune ca acum sunt mai multumit de autonomia bateriei decat inainte.

  7. da zaone , la 4s pot confirma ca autonomia bateriei sa îmbunătățit , si cu referire la vazutul pozelor daca ai cod de siguranță nu le poți vedea decat pe cele care le faci in timp ce codul de siguranță este activ deci versiunea 5.1 e okey deocamdată !

  8. Imbucurator update pt 4S. Ajung la aproape 2 zile cu 3g, locations si notificari pornite mereu si wifi acasa permanent. Cel mai mult am obtinut 1zi, 10 ore de stand by si 5 ore 40 min de utilizare. Nu am nevoie de jb sau unlock, deci e un mare pas inainte

  9. Am cam încercat toate variantele. Cred ca problema e ca atunci cand activez 3G-ul nu trece automat de pe RO COSMOTE pe 22606 sau cum e fosta rețea zapp(actuala frecventa 3G a cosmote-ului). In fine….nu merge asta e.

  10. Da am actulizat iphonele 4s la 5.1 din acesta cauza , autonomia bateriei si este adevarat inbunatateste autonomia inainte juma de zi imi dura betria ascultaand radio prin 3g si acum tine mult mai mult ianinte la 4 dupamiaza nu mai aveam baterie acum ajunga sera acas si mai iam un 10 %

    sa speream ca o sa o inbunatatesca in continuare iphone este un device farte bun dar bateria lasa de dorit dar sper ca noua actualizare sa aduca mai buna baterie pentru 4s

  11. Cresterea pe iphone 4s este de 100%. Inainte rezista bateria de la 6 de dimineata pana 10-11 seara.Acum rezista de la 6 de dimineata-pana la 9-10 seara ziua urmatoare.Terminat de incarcat ieri la 6 de dimineata, acum mai am 47% si in incarca diseara.

  12. Am un iPhone4, fara jailbrake. autonomie MULT MAI PROASTA si O MARE PROBLEMA WI-FI !!!! Pe iPad 1 si 2 este totul ok, pe telefon din momentul instalarii noului soft wirelessul unde ar fi la maxim am cel mult 2linii, chiar si acasa! Pe strada unde tabletele isi fac datoria fara nici o problema, telefonul ori nici macar nu se conecteaza ori daca o face pierde des semnalul !!!! Este o problema de soft sau ????????

  13. Zeuslup te-ai gandit ca poate ai tu o probema de Hardware?
    Incearca sa reinstalezi iOS 5.1 si daca nu reusesti , vazusem pe undeva pe aici
    ca se poate face si Downgrade la o versiune inferioara.
    Si apropo , incearca sa nu incarci telefonul cu incarcatorul de la iPad

  14. Soc!!!Marturii socante!!!
    Utilizatorii de iphone 4 si 4s sunt uluiti de autonomia aproape dubla, obtinuta in urma comutarii de pe 3G pe EDGE ,totul datorita unei functii banale implementate in iOS 5.1
    Aceeasi utilizatori uluiti comuta pe airplane mode in timpul noptii?

  15. nu știu ce telefoane au unii pe aici,NU exista niciun 4s la care sa tina bateria 6 h in regim de utilizare 3G!Fiti realisti!Pot spune ca noul IOS,in cazul meu,a scăzut autonomia bateriei,in 20 de min de utilizare 3 g internet(pagini si mess ),de la 100% a scăzut la 80 %,ceea ce nu e ok!Plus ca problemele de semnal si no service rămân!iar astea nu le rezolva niciun IOS si nici comutarea pe EDGE!..iar problema semnalata de Zaoane cu afisajul eronat al statusului bateriei e reala!..Singura imbunatatire adusă de noul IOS este viteza mai mare la net si faptul ca tel se misca mai ok!restul sunt pure speculatii si impresii!..

  16. @Sorifon: Am 4s cu SW 5.1, nu am dat disable la 3G si autonomia bateriei e mai mare comparativ cu SW 5.0.1.
    @razvan: Il folosesc exact la fel ca si pe 5.0.1, intr-adevar se misca mai bine Safari, etc, si autonomia mi-a crescut la 2 zile de la 1 sau 1.5 zile. Nu e dublu dar e ceva.

  17. nu mai exista jailbrake la 5.1 ip 4 s .am sa renunt la ip 4s. si au facut in asa fel sa nu le mai putem folosi nici cu gevey.adio porcarie de firma.sinteti de kk.ma trec pe samsung galaxi s2