Orange verwelkomt de lancering van iPad 3 en lanceert een interessante promotie voor gebruikers

  Vandaag de iPad-tablet werd officieel gelanceerd in Roemenië en die van Orange dachten erover om de eigenaren van het nieuwe product de mogelijkheid te bieden de daarin opgenomen GSM-chip optimaal te benutten. De operator biedt een korting van 25 euro bij het ondertekenen van een Colibri 15-abonnement voor 2 jaar, waarbij het abonnement deel uitmaakt van de reeks die snelheden tot 43 Mbits biedt in Roemenië. De korting van 25 euro wordt afgetrokken van de maandprijs van 15 euro van het abonnement, waardoor je de eerste 5 maanden van het abonnement slechts 10 euro per maand betaalt.

Orange biedt klanten die de nieuwe iPad 3 tablet aanschaffen een korting van 25 euro op het Colibri 15 abonnement voor 2 jaar. Ze betalen dus slechts 10 EUR in de eerste 5 maanden van het contract. 

Klanten die kiezen voor het Colibri 15-abonnement profiteren van mobiele internettoegang, waarbij de eerste 9 GB met snelheden tot 43.2 Mbps, onbeperkt browsen 's nachts met de Happy Night-optie. Bovendien weet de klant vanaf het begin hoeveel hij betaalt, inclusief de optie Cost Control.

  Het interessante aan dit abonnement is dat het verkeer tussen 0:00 en 07:00 uur gratis is dankzij de Happy Night-optie die gratis wordt geactiveerd en om niet extra te betalen als je groter dan 9 GB bent, heb je ook de Cost Control optie gratis geactiveerd waardoor de snelheid wordt verlaagd naar 128 kbps. Voorlopig is de aanbieding alleen beschikbaar in Altex-winkels voor degenen die de iPad 3-tablet kopen, maar vanaf volgende week zal deze ook beschikbaar zijn in de winkels van Orange Roemenië-operators. Meer details over Colibri 15 vind je hier.

  Hier vindt u meer informatie over de snelheden die u met dit type abonnement kunt behalen in deze recensie door mij gemaakt.

17 REACTIES

  1. Nu e jenant, numai ca nu cred ca se va inhama nimeni la abonament pe doi ani numai pentru asaceva.
    @1 nu cred ca se baga si la subventionarea prețului tabletei, lor li se pare ca ți-au oferit destul.

  2. De ce nu un an? Gandeste-te ca Orange macar a oferit ceva, jenant e de restul care n-au facut absolut nimic, mai ales Vodafone care a spus ca lanseaza abonamente noi si a anuntat ca il mentine pe ala vechi, asta e jenant. Gandeste-te ca Vodafone iti da 2 GB la 11 euro, Orange iti da 9 la 15, tu ce-ai alege?
    @Jo1nTuL: Nu e subventionata achizitia tabletei.
    Asteptati marea cu sarea, in SUA costa 20$ 250 MB de trafic, cred ca ala e super bun. 9GB la 10 euro pe 5 luni e probabil cel mai bun pret per GB la viteze de 43 Mbits. Desigur exista alternativa RDS care uneori merge, alteori nu.

  3. e foarte jenant:)) nu iteleg cum ti se pare ok… daca era ab pe timp nedeterminat atunci era ok… sau hai maxim 1 an… dar pt o reducere de 2 bani sa iti iei ab de 15E pe 2 ani pt ipad doar ca merge mai repede decat rds ul nu merita…

  4. E simplu, RDS-ul merge bine in oras, in rest poti sa-l arunci. La operatorii mari ai siguranta ca banda e mare, merge oricand si aproape oriunde. Daca vrei calitate platesti un pret ok, daca vrei ceva slab si nesigur iei RDS. Niciodata nu veti vedea pret de RDS la un operator mare pentru ca RDS-ul subventioneaza reteaua aia doar pentru a sparge piata si asta nu va dura o vesnicie. Reteaua RDS e slaba, am avut momente in care puteam sa arunc modemul pe geam ca tot aia era cu sau fara el.
    Prin jenant nu incurajati oamenii sa faca oferte mai bune ci le dati de inteles ca daca va ofera nimic castiga acelasi lucru.

  5. Eu sunt de partea retelelor mobile, lucrez pentru una si stiu ce inseamna. Apple Samsung, scot echipamente din ce in ce mai bune si care fac foarte mult trafic, insa e foarte scump sa oferi infrastructura asta, si sunt convins, Orange/Voda/Cosmote au mari probleme de capacitate din cauza noilor terminale. Nu aveti idee ce inseamna aceste modificari, trebuie marita capacitatea, trebuie puse reguli de tethering, ai nevoie diferentierea traficului, telefon/tableta/laptop, s.a.m.d

    Toti incearca sa nu fie prinsi pe picior gresit, insa se intampla de fiecare data, deoarece Apple, si ceilalti surprind de fiecare data.

  6. Asa,si de ce esti tu de partea retelelor mobile,doar din prisma faptului ca lucrezi pentru una si trebuie sustinuta,poate poate vede cineva postingul tau si cine stie avansezi in grad?
    E vina producatorilor de deviceuri ca operatorii de telefonie mobila nu sunt in stare sa tina pasul cu tehnologia?De aia esti tu de partea retelelor?

  7. E vina producatorilor, dezvoltatorilor de aplicatii (parca zaone avea un articol prin care ATT dorea ca dezvoltatorii sa plateasca traficul generat) si a utilizatorilor ca tine care dau 500 E pe o tableta alte cateva sute pe aplicatii dar se zgarcesc la un abonament de 20 E, si daca il intrebi, “el nu poate trai fara net”.

  8. Mai Gigica,continua ca esti pe drumul cel bun,ai toate sansele sa avansezi,fara supararae dar logica aia de 2 lei iti spun din tot sufletul ca poti sa …… sa faci tu ce vrei cu ea.
    Daca tu vii sa ne tragi de urechi pe noi ca dam sute de euro pe o tableta si alte sute pe aplicatii,de ce nu am dat iar alte zeci de euro si pe abonament lunar,nu gigica?
    Tot in spiritul ideii tale geniale pot sa spun ca dai zeci de mii de euro pe o masina si te zgarcesti la 1l de benzina ca e doar 6 lei!!!Sa il faca cel putin 60 de lei.
    Sau dai zeci de mii de euro pe un apartament si te zgarcesti la cateva sute de lei utilitati,…sa fie macar cateva mii de lei pe luna,nu de alta,dar sa nu ne zgarcim,multumesc pretenas pentru vasta ta inteligenta,asa actioneaza si politicieni,tot in spiritul ideii tale,deci bravo,ai 3 de DA….