iPhone 5 wordt vergeleken met iPhone 4 en iPhone 3GS in een reeks nieuwe afbeeldingen

 

  na de beelden van gisteren waarin de iPhone 5 werd gepresenteerd in vergelijking met de iPhone 4S, vandaag hebben we ook een vergelijking gemaakt met iPhone 4 en iPhone 3GS. Merk op dat de nieuwe iPhone dunner is dan zijn voorgangers, maar ook wat groter is dankzij het 4-inch scherm dat Apple erin heeft geïmplementeerd. Helaas weten we niet zeker wat de afmetingen van het nieuwe toestel zullen zijn, maar het zou maximaal 10 mm groter zijn dan de iPhone 4 en iets meer dan 1 mm dunner.

22 REACTIES

  1. Nu mai luceste maruletul:)) ce ati zice voi sincer daca s-ar aprinde loggo-ul apple cand este deschis telefonul sau se vorbeste la el? Ca la mac-uri… Ar fi o chestie nu?

  2. eu sper ca Siri sa fie exclusiv pentru 4S… nu de alta dar si noi cei cu 4s sa ne diferentiem cu ceva de iphone 5 :)) (just dreams)

  3. Logo-ul luminat, e cel mai cocalaresc lucru ce i se poate intampla unui iphone. Noroc ca designerii Apple sunt printre cei mai buni si nu o sa iasa vreo data un aparat elegant cu luminite. Singura lumina pe care o accept la un iphone, ar fi una de notificare. Sub grilajul difuzorului.

  4. @Marius +1
    Nici eu nu cred ca iphone 5 va arata asa.Toti tampitii si-au dat cu parerea si au preluat un rahat unul de la altul.O sa vedem pe 12 septembrie ce si cum.
    Pana una alta comandati-va folii de protectie , huse si bumpere de pe net de la chinezi :)) cine plange la urma … Are batista , nu? :))

  5. @Rundown cred ca tu nu iti dai seama ca esti pe un blog unde majoritatea au avut si inca au o parere legata de acele poze! Nu ma voi cobora la nivelul tau sa te jignesc desi meritai!